CLOSE

Daniëlle Miggelenbrink-Nederstigt

Directeur en kliniekmanager

danielle miggelenbrink nederstigt the body clinic

Mijn naam is Daniëlle Miggelenbrink-Nederstigt en ik werk al 10 jaar als Kliniek- en kwaliteitsmanager bij The Body Clinic. Ik heb The Body Clinic helpen groeien tot de toonaangevende kliniek die het nu is. Met ons team faciliteer ik de artsen in alle randzaken zodat zij zich kunnen focussen op de perfecte behandeling.

Bij mij staat de klant en veiligheid centraal, ik ben een geboren organisator, een proactieve doener en zie mezelf als een belangrijke schakel binnen het fijne team van The Body Clinic. Ik hecht veel waarde aan sfeer en gezelligheid, dit is zeker iets wat je kan verwachten als je bij The Body Clinic binnenloopt. Mijn functie als kliniekmanager en kwaliteitsmanager vervul ik met veel geduld, aandacht, plezier en vastberadenheid.

Mijn visie op schoonheid is: “het maakt niet uit hoe oud je bent (age is just a number), het gaat om jouw uitstraling”. Een subtiele botox- of fillerbehandeling kan dat beetje zelfverzekerdheid (terug) geven wat jouw natuurlijke uitstraling zo mooi maakt.

“Het maakt niet uit hoe oud je bent (age is just a number), het gaat om jouw uitstraling”.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen