Florence Faqiri-Dogrusoz

Specialistisch arts Medisch afvallen met injecties

florence faqiri arts the body clinic

Drs. Florence Faqiri-Dogrusoz is werkzaam als arts Medisch Afvallen bij the Body Clinic in Utrecht, Den Haag en Den Bosch. Daarnaast is Florence werkzaam als huisarts.

Als huisarts ziet Florence dat overgewicht onder andere kan bijdragen aan het ontwikkelen van hart- en vaatziekten. Ze ziet het dan ook als haar missie om overgewicht te behandelen en daardoor bij te dragen aan preventie van hart- en vaatziekten.

“Wat mij erg aanspreekt aan de werkwijze van de Body Clinic is dat naast het aanbieden van Saxenda, als een steun in de rug, ook een begeleidingstraject met o.a. een voedingscoach wordt aangeboden. Zo kunnen mensen betere leefstijlgewoontes ontwikkelen waar ze de rest van hun leven baat bij hebben en zodoende hun behaalde streefgewicht behouden.”

Florence studeerde geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Na het behalen van haar artsendiploma in 2016, heeft ze een aantal jaren gewerkt als basisarts bij o.a. de Interne Geneeskunde en de Oogheelkunde. Hierna heeft Florence haar huisartsenopleiding aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht afgerond. Haar BIG nummer is: 29922080801

“Mensen kunnen betere leefstijlgewoontes ontwikkelen waar ze de rest van hun leven baat bij hebben en zodoende hun behaalde streefgewicht behouden”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Duiven en Groningen