CLOSE

Geretta

Cosmetisch arts

geretta hoogendoorn body clinic 1

Geretta heeft ruim 10 jaar werkervaring in de cosmetische geneeskunde en huidproblematiek. Dit begon tijdens haar studie geneeskunde al toen zij werkte als assistent bij verschillende cosmetische klinieken. Daarnaast deed zij tijdens haar geneeskunde opleiding extra stages in de plastische chirurgie en dermatologie.

Na haar geneeskunde opleiding verdiepte zij zich verder als wetenschapper in de structuur van de huid. Zo deed zij onderzoek naar een nieuwe 3D huidanalyse en leidde zij projecten voor nieuwe huidtherapieën. Geretta is gespecialiseerd in de traangootjes en lippen behandelingen. Zij vindt een natuurlijk resultaat hierin erg belangrijk.

Geretta is sinds meerdere jaren verbonden aan The Body Clinic als arts, leidt onze kliniek in Haarlem, en is daarnaast ook huisarts.

Drs. Hogendoorn is BIG geregistreerd onder nummer: 19918395101.

“Geretta is gespecialiseerd in de traangootjes en lippen behandelingen. Zij vindt een natuurlijk resultaat hierin erg belangrijk.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen