CLOSE

Hafida Moujahid

Medisch Afvallen

hafida moujahid the body clinic arts medisch afvallen 1

Hafida Moujahid

Drs. Hafida Moujahid is werkzaam als arts Medisch Afvallen bij The Body Clinic in Utrecht, Eindhoven, Den Bosch en Duiven. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring als arts in verschillende medische domeinen. In haar behandelwijze staat leefstijl hoog in het vaandel. Ze streeft ernaar om mensen te helpen een gezonde leefstijl te ontwikkelen om het beste uit henzelf te halen.

Hafida heeft in haar tijd als arts in de psychiatrie en als bedrijfsarts ervaren hoe belangrijk een goede balans in het leven is. Dit is niet alleen belangrijk voor je welzijn, maar het kan ook bijdragen aan succes en prestaties op werk en in het leven in het algemeen. Door meer balans in het leven te vinden, kun je je stressniveau verminderen, je fysieke en mentale gezondheid verbeteren, en je relaties en persoonlijke ontwikkeling versterken.

Als arts Medisch Afvallen haalt Hafida voldoening uit het begeleiden van mensen om meer balans in het leven te creëren. Dit resulteert in een gevoel van kracht en vitaliteit bij haar patiënten en helpt hen de beste versie van zichzelf te worden.

Hafida heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft daarna rijke ervaring opgedaan als arts o.a. in de psychiatrie, verslavingsgeneeskunde, bedrijfsgeneeskunde en ouderengeneeskunde.
Hafida is BIG-geregistreerd onder nummer: 99911282901.

“Balans geeft rust en zelfvertrouwen, waardoor we onze doelen makkelijker behalen.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen