Monique Dikrama

Cosmetisch arts

monique bodyclinic

Monique Dikrama studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij werkt bijna 11 jaar voor The Body Clinic als cosmetisch arts, zowel in onze kliniek in Amsterdam als Duiven. Drs Monique Dikrama is gespecialiseerd in injectables en thread-lifts en is als beste getest door de Consumentenbond.

Monique Dikrama is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 19062645301 en is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

“We zien een trend in de geneeskunde waarbij ingrepen steeds minder invasief worden. Dit betekent dat vroeger voor bijvoorbeeld het verwijderen van galstenen nog een grote snee gemaakt moest worden in de buik, terwijl tegenwoordig drie kleine sneetjes voldoende zijn om deze ingreep mogelijk te maken.

Dezelfde trend zie je ook in de cosmetische geneeskunde. Vroeger werd er vaak gesneden (face-lift, wenkbrauwlift etc) terwijl er tegen woordig met behulp van injectables hele mooie en duurzame resultaten te behalen zijn. Wij hebben bij The Body Clinic verschillende injectables die erg duurzaam zijn en een heel natuurlijk resultaat geven. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om met injectables borsten op te vullen. Deze trend zal zich in de toekomst voortzetten en bepaalde plastisch chirurgische operaties zullen vervangen worden door vriendelijkere methoden. Ik vind dit een hele interessante ontwikkeling en ben blij dat we voor onze cliënten steeds betere, veiligere en minder ingrijpende mogelijkheden hebben om de veroudering te vertragen: Beauty and Balance.”

“Geneeskunde is een vak in ontwikkeling. Het is fantastisch dat te kunnen inzetten, en zichtbaar verloren jeugdigheid terug te geven.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00 (alleen telefonisch)