CLOSE

Simone Kouwenberg

Cosmetisch arts en specialistisch medisch afvallen met injecties

simone kouwenberg arts the body clinic

Simone Kouwenberg werkt als cosmetisch arts en specialist medisch afvallen in onze kliniek in Amsterdam.

Simone is ervaren in injectables, waaronder botox en verschillende huidverbeteringstechnieken. Met haar ervaring als huisarts weet zij altijd perfect de wens van de klant in kaart te brengen. Het is voor haar het belangrijkste dat u tevreden de deur uit loopt en dat u zult worden gecomplimenteerd met uw frisse uitstraling.

Daarnaast is Simone specialist medisch afvallen, waarbij zij u kan begeleiden naar uw ideale gewicht. Voor Simone staan preventieve en leefstijlgerichte behandelingen altijd centraal binnen haar vak als huisarts. Soms is een klein beetje hulp van medicatie nodig om tot uw doelen te komen. Met de juiste begeleiding en eigen motivatie gelooft zij dat dit voor iedereen mogelijk is.

‘Het mooie en unieke aan het programma dat wij bij The Body Clinic aanbieden is dat het gericht is op leefstijl verandering en afvallen op een duurzame manier. Volhouden is het allerbelangrijkste om uiteindelijk echt die gezondheidswinst te behalen en dat is waar ik voor wil gaan met mijn klanten.’

Simone heeft haar opleiding tot huisarts aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd en in de afgelopen jaren een brede interesse en ervaring in de dermatologie opgedaan. Door de combinatie met het cosmetische vak kan zij deze kennis en vaardigheden perfect samen brengen met de nieuwste technieken voor huidverbetering. ‘Ouder worden we allemaal en karakter in het gezicht maakt de mens. Toch, een verzachting hiervan en een frisse heldere glow over het gelaat zorgt voor een jongere uitstraling en meer zelfverzekerdheid.’

Big nr.: 39920710501

Ik geloof dat met de juiste begeleiding en motivatie, iedereen kan komen waar hij/ zij wil

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen