Simone Kouwenberg

Specialistisch arts Medisch afvallen met injecties

simone kouwenberg arts the body clinic 2

Simone Kouwenberg is als arts Medisch Afvallen werkzaam bij the Body Clinic in Amsterdam. Zij is daarnaast ook werkzaam als huisarts en heeft zich gespecialiseerd in leefstijl en preventieve geneeskunde.

Na het behalen van haar artsenbul zes jaar geleden aan de Universiteit van Leiden is zij een aantal jaren werkzaam geweest in verschillende ziekenhuizen. Haar opleiding tot huisarts heeft zij gedaan aan de Universiteit van Amsterdam.

In de afgelopen jaren heeft Simone ruime ervaring opgedaan met preventieve en leefstijl gerichte behandelingen. Zij volgt leefstijl congressen en houdt de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied bij.

‘Medisch afvallen met Saxenda is een behandelmethode waarbij goede begeleiding van professionals een belangrijke factor is.’ ’Ik geloof dat met de juiste begeleiding en motivatie, iedereen kan komen waar hij/ zij wil.’

Momenteel is Simone zich aan het bekwamen in Injectables bij the Body Clinic en zul je haar op de andere locaties als cosmetisch arts zien.

Big nr.: 39920710501

Ik geloof dat met de juiste begeleiding en motivatie, iedereen kan komen waar hij/ zij wil

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch en Duiven