Dr. Tom Decates PhD

Complicaties specialist

tom decates dokter complicaties

Dr. Decates is dé specialist in het oplossen van complicaties met fillers en Botox. In het zeldzame geval dat er complicaties optreden na een filler of botox behandeling, die niet door de behandeld arts kunnen worden opgelost, werkt The Body Clinic samen met complicatie specialist Dr. Tom Decates PhD van het Erasmus MC. Dr. Decates is gepromoveerd op het gebied van complicaties met injectables en is daarmee een grondlegger op het gebied van wetenschappelijk onderzoek binnen de cosmetische geneeskunde.

Dokter Tom Decates PhD (1980) studeerde geneeskunde in het AMC, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij drie jaar plastisch chirurgische ervaring opgedaan Amsterdam, Leiden en Eindhoven. Waarna hij zich in 2011 volledig gespecialiseerd heeft in Botuline toxine en fillers. Sinds 2016 deed Tom  wetenschappelijk onderzoek naar de complicaties van fillers in het Amsterdam UMC en het Erasmus MC te Rotterdam. In oktober 2021 is Tom Decates gepromoveerd.

Tom Decates staat in Nederland bekend als dé specialist op het gebied van complicaties met injectables.

“ De ultieme manier van mensen helpen, is dokter zijn.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven (Arnhem)