CLOSE

Dr. Tom Decates PhD

Complicaties specialist

tom decates complicatie arts body clinic 1

Dr. Decates is gepromoveerd op het gebied van complicaties met injectables en is daarmee een grondlegger op het gebied van wetenschappelijk onderzoek binnen de cosmetische geneeskunde.

Dokter Tom Decates PhD (1980) studeerde geneeskunde aan het AMC, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij drie jaar plastisch chirurgische ervaring opgedaan Amsterdam, Leiden en Eindhoven. Waarna hij zich in 2011 volledig gespecialiseerd heeft in Botuline toxine en fillers. Sinds 2016 deed Tom wetenschappelijk onderzoek naar de complicaties van fillers in het Amsterdam UMC en het Erasmus MC te Rotterdam. In oktober 2021 is Tom Decates gepromoveerd. Hij staat onder meer aan de wieg van een aantal belangrijke innovaties, bijvoorbeeld het detecteren van gevoeligheid voor vreemdlichaamreacties op fillers via een DNA-test. Dit heeft mede bijgedragen dat de klanten van The Body Clinic nu vóór de behandeling door een DNA test (Bsure test) kunnen bepalen of ze een verhoogde kans hebben op deze vervelende complicatie. Ook is Dr. Decates in Nederland leidend in het behandelen en voorschrijven van de juiste behandelmethodes bij complicaties. Dit leidt tot een sterke vermindering van de mogelijke (permanente) gevolgen bij complicaties en vergroot het welbevinden van zijn klanten.

Kortom, Dr. Tom Decates staat in Nederland bekend als dé specialist op het gebied van complicaties met injectables.

“ De ultieme manier van mensen helpen, is dokter zijn.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen