Acne littekens verminderen met een filler

Het behandelen van littekens met een Hyaluronzuurfiller is relatief onbekend. Toch is het resultaat opzienbarend. Hyaluronzuur zorgt namelijk voor een verbetering van de huidstructuur en corrigeert diepe of oppervlakkige (acné)littekens. Dit komt doordat Hyaluronzuur water vast houdt. En water kan zorgen voor meer volume. Kuiltjes, deukjes, en andere oneffenheden worden tijdens een behandeling met Hyaluronzuur opgevuld en gelijktijdig gehydrateerd, waardoor deze meer soepel en elastisch wordt. Zowel diepe als oppervlakkige littekens kunnen gemakkelijk worden gecorrigeerd met Hyaluronzuur. De risico’s zijn minimaal.

Hieronder de video van de behandeling met fillers tegen acne littekens met onze arts Monique Dikrama.

De prijzen in het filmpje kunnen niet actueel zijn, kijk voor de actuele prijzen op onze prijslijst.


PDO draadlift voor Decolleté van Princess

Informatie
Een draadlift is een nog vrij onbekende behandeling. Onterecht, want hij is zeer effectief! Met een draadlift wordt het decolleté verjongd door middel van hechtdraden, ook wel PDO-draadlift genoemd. Een draadlift biedt de voordelen van een niet-chirurgische behandeling. Zo is er maar een korte periode nodig om van de ingreep te herstellen.

Bij een draadlift worden biologisch afbreekbare hechtdraden gebruikt. Deze zijn binnen de chirurgie al jarenlang bekend als oplosbare hechtingen. Deze hechtdraden worden tijdens de behandeling in de diepere laag van de huid geplaatst. Daar hechten zij zich vast in het onderhuidse weefsel en zorgen voor een spanning in de gewenste richting. Hierdoor wordt de huid enigszins opgerekt, waardoor de huid na een paar dagen collageen zal aanmaken rond de hechtdraad. Collageen zorgt voor de natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor het gewenste liftend effect ontstaat.

Waarom een PDO draadlift?
Door zon en ouderdom komen er meer (verticale) lijnen op uw decolleté. Met een draadliftbehandeling kunt u uw uiterlijk tijdelijk iets verjongen doordat hij zorgt voor een verstrakking en lifting  van de huid. Kortom, een verjonging van uw decolleté zonder een ingrijpende facelift of operatie!

Zie hieronder een video met uitleg van onze arts Drs Monique Dikrama met Maaike van Furrow.nl. Voor het maken van een gratis consult, kan je contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

De prijzen in het filmpje kunnen niet actueel zijn, kijk voor de actuele prijzen op onze prijslijst.


Botox diepe fronsrimpel subtiel

Ik wil van mijn fronsrimpel af, maar ik wil geen uitdrukkingsloos gezicht. Onze arts Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven is in gesprek met Maaike van Furrow over botox. Welke behandelingen zijn er?  Wat zijn de kosten? Wat zijn de vooroordelen van botox? De antwoorden op deze vragen vind je hieronder in de video. Botox is niet alleen voor de frons, kraaienpootjes en voorhoofd, maar ook tegen transpiratie onder de oksels.

 

De prijzen in het filmpje kunnen niet actueel zijn, kijk voor de actuele prijzen op onze prijslijst.


Onze arts Leonie de Noo over een liquid facelift in gesprek met Maaike van Furrow

In onderstaande video vertelt onze arts Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven over de liquid facelift. Want een liquid facelift klinkt zo heftig, maar je kan ook 3 ml (mini lift) gebruiken voor een mooi natuurlijk effect bij bijvoorbeeld modellen of jonge vrouwen.

Als je volume hebt verloren in jouw gezicht, kan je een liquid facelift gebruiken om dit volume weer te herstellen. Wij zullen per behandeling nooit meer dan 5 ml gebruiken. Je kan beter opbouwen in het aantal ml dan in een keer teveel volume. Zo blijft het resultaat natuurlijk.

De gebieden die behandelt kunnen worden bij een liquid facelift zijn neus-lippenplooi, mondhoeken, kaaklijn, wangen, jukbeenderen en slapen. Het is een behandeling die wij veel uitvoeren in onze klinieken en al onze artsen zijn al jaren ervaren in deze behandeling.

De prijzen in het filmpje kunnen niet actueel zijn, kijk voor de actuele prijzen op onze prijslijst.

De prijzen van de liquid facelift is afhankelijk van het aantal ml wat je nodig hebt. Bel ons voor een gratis consult op: 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl

Liquid facelift – Hyaluronzuur filler

3 gebieden 4 gebieden 5 gebieden
Mini Lift 3 ml – € 950 4 ml – € 1200 5 ml – € 1500
Liquid facelift 5 ml – € 1500 6 ml – € 1800 7 ml – € 2100

Per behandeling maximaal 5 ml
De mogelijke gebieden die wij hiervoor kunnen behandelen zijn: jukbeenderen / neus-lippenplooi / mondhoeken / wangen / kaaklijn / slapen.

Voor en na foto van de liquid facelift behandeling uitgevoerd door Drs Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven: 020-4638668.

Schermafbeelding 2017-02-22 om 11.10.14


Skinbooster (huidverbetering) behandeling video met Drs Bart Biermans en Maaike van Furrow

Wat is het verschil tussen een liquid facelift en een Skinbooster behandeling? Een skinbooster behandeling is een behandeling voor huidverbetering. Bij Skinbooster staat het voorop dat het meer om huidverbetering (hydratatie) gaat en niet zo zeer om volume en bij een liquid facelift behandeling ligt de nadruk meer op volumeverlies. Op welke leeftijd kan je een skinbooster behandeling laten doen? Is het een lunchtime treatment?

De antwoorden op deze vragen, vind je in onderstaande video met Drs Bart Biermans.

Voor het maken van een gratis intake gesprek, kan je contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

De prijzen in het filmpje kunnen niet actueel zijn, kijk voor de actuele prijzen op onze prijslijst.