Botox diepe fronsrimpel subtiel

Ik wil van mijn fronsrimpel af, maar ik wil geen uitdrukkingsloos gezicht. Onze arts Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven is in gesprek met Maaike van Furrow over botox. Welke behandelingen zijn er?  Wat zijn de kosten? Wat zijn de vooroordelen van botox? De antwoorden op deze vragen vind je hieronder in de video. Botox is niet alleen voor de frons, kraaienpootjes en voorhoofd, maar ook tegen transpiratie onder de oksels.

 


Onze arts Leonie de Noo over een liquid facelift in gesprek met Maaike van Furrow

In onderstaande video vertelt onze arts Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven over de liquid facelift. Want een liquid facelift klinkt zo heftig, maar je kan ook 3 ml (mini lift) gebruiken voor een mooi natuurlijk effect bij bijvoorbeeld modellen of jonge vrouwen.

Als je volume hebt verloren in jouw gezicht, kan je een liquid facelift gebruiken om dit volume weer te herstellen. Wij zullen per behandeling nooit meer dan 5 ml gebruiken. Je kan beter opbouwen in het aantal ml dan in een keer teveel volume. Zo blijft het resultaat natuurlijk.

De gebieden die behandelt kunnen worden bij een liquid facelift zijn neus-lippenplooi, mondhoeken, kaaklijn, wangen, jukbeenderen en slapen. Het is een behandeling die wij veel uitvoeren in onze klinieken en al onze artsen zijn al jaren ervaren in deze behandeling.

De prijzen van de liquid facelift is afhankelijk van het aantal ml wat je nodig hebt. Bel ons voor een gratis consult op: 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl

Liquid facelift – Hyaluronzuur filler

3 gebieden 4 gebieden 5 gebieden
Mini Lift 3 ml – € 600 4 ml – € 800 5 ml – € 1000
V-Lift 5 ml – € 1000 6 ml – € 1200 7 ml – € 1400
Liquid Facelift 7 ml – € 1400 8 ml – € 1600 9 ml – € 1800

Per behandeling maximaal 5 ml
De mogelijke gebieden die wij hiervoor kunnen behandelen zijn: jukbeenderen / neus-lippenplooi / mondhoeken / wangen / kaaklijn / slapen.

Voor en na foto van de liquid facelift behandeling uitgevoerd door Drs Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven: 020-4638668.

Schermafbeelding 2017-02-22 om 11.10.14


Skinbooster (huidverbetering) behandeling video met Drs Bart Biermans en Maaike van Furrow

Wat is het verschil tussen een liquid facelift en een Skinbooster behandeling? Een skinbooster behandeling is een behandeling voor huidverbetering. Bij Skinbooster staat het voorop dat het meer om huidverbetering (hydratatie) gaat en niet zo zeer om volume en bij een liquid facelift behandeling ligt de nadruk meer op volumeverlies. Op welke leeftijd kan je een skinbooster behandeling laten doen? Is het een lunchtime treatment?

De antwoorden op deze vragen, vind je in onderstaande video met Drs Bart Biermans.

Voor het maken van een gratis intake gesprek, kan je contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

 


Video met dokter Geretta Hogendoorn en Furrow.nl over de Neus-Lippenplooi opvullen

Onze arts Geretta Hogendoorn in gesprek met Maaike van Furrow.nl over het opvullen van de neus-lippenplooi met fillers.

Wanneer wordt deze behandeling uitgevoerd? Wat zijn de kosten en het te verwachten resultaat? Geretta legt dit uit in onderstaande video.

Geretta is werkzaam in onze kliniek in Amsterdam. Voor het maken van een gratis consult, kan je contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

 


Behandeling kraaienpootjes met botox

Hoe creëer je een open blik en rust rondom jouw ogen, maar hou je een natuurlijke uitstraling?

Dit kan middels een botox (Azzalure) behandeling van de kraaienpootjes. In onderstaande video legt Drs Monique Dikrama uit aan Maaike van Furrow.nl wat de voordelen zijn van een behandeling van de kraaienpootjes.

De kosten van een behandeling is 195 euro (een zone), maar wil je in combinatie met een andere zone (bijvoorbeeld frons of voorhoofd), dan zijn de kosten 350 euro.

Voor het maken van een gratis consult, kan je contact met ons opnemen via 020 4638668 of via info@bodyclinic.nl.