Afspraak maken

Gratis intake of behandeling

Informatie Coronavirus
Heeft u binnenkort een afspraak bij The Body Clinic of bent u van plan een afspraak te maken? Lees hier onze informatie en richtlijnen met betrekking tot het coronavirus.
Lees meer

Direct een afspraak

Om een afspraak te maken voor een gratis intake of behandeling kunt u mailen of rechtstreeks bellen met onze kliniek via het centrale nummer 020-4638668. U kunt ook het contactformulier invullen.

Telefonisch bereikbaar
Maandag – Vrijdag: 08:00 – 19:00
Zaterdag: 09:30 – 16:00

Contactformulier

Als u het onderstaande formulier invult nemen we contact met u op.

Hierbij geef ik toestemming voor het verwerken van de ingevulde gegevens

Ik ga akkoord met de privacy verklaring van The Body Clinic

Wat kunt u verwachten van een gratis intake

Tijdens een gratis intake met één van onze artsen worden uw wensen met u doorgenomen. Wij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u gekozen heeft voor een behandeling, vult u een gezondheidsverklaring en een behandelovereenkomst in. In de kliniek wordt om uw ID en BSN nummer gevraagd. Uw BSN nummer wordt alleen verwerkt binnen ons EPD (Elektronisch Patiëntendossier). Dit is een wettelijke verplichting.

Als u direct na het consult behandeld wilt worden, geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Bij een fillerbehandeling dient u 30 minuten eerder aanwezig te zijn voor het aanbrengen van de  verdovende crème. Wij voeren alleen behandelingen uit bij personen vanaf 18 jaar.

Artsen

In onze klinieken zijn de volgende artsen werkzaam: Bar Biermans en Drs. Nagita Grover. Onze artsen zijn BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVCG. Drs B. Biermans is Cosmetisch Arts KNMG.

Klinieken

Wij hebben een kliniek in Amsterdam en in Duiven. Onze klinieken in Amsterdam is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Onze kliniek in Duiven is geopend op dinsdag. Wij zijn in het weekend gesloten.

Annuleren

Annulering van een afspraak dient uiterlijk 48 uur voor aanvang van de afspraak te gebeuren via 020-4638668 of info@bodyclinic.nl. Indien men te laat is met het annuleren of helemaal niet annuleert, zijn wij helaas genoodzaakt 45 euro in rekening te brengen.

Klachten- en geschillencommissie

Heeft u klachten of geschillen met een van onze artsen, dan kunt u terecht bij de DOKH.

Bedrijfsgegevens

KvK: 69107467
BTW: NL 850022058B01

Adressen Klinieken

The Body Clinic Amsterdam

Achillesstraat 85
1076 PX, Amsterdam
020-4638668
info@bodyclinic.nl

The Body Clinic regio Arnhem (Duiven)

Ploenstraat 30
6921 PN, Duiven
020-4638668
info@bodyclinic.nl