Praktijkruimte te huur Amsterdam

Praktijkruimte te huur binnen The Body Clinic Amsterdam

PRAKTIJKRUIMTE ZELFSTANDIG HUIDTHERAPEUT OF SCHOONHEIDSSPECIALISTE TE HUUR (alle dagen mogelijk)

Wij hebben vanaf 1 september 2017 praktijkruimte beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig huidtherapeut of schoonheidsspecialiste in cosmetisch kliniek The Body Clinic, Achillesstraat 85 te Amsterdam, begane grond. U bent verantwoordelijk voor uw eigen cliëntenbestand / afspraken.

Bedrijfsinformatie cosmetisch kliniek The Body Clinic
The Body Clinic is een cosmetisch kliniek en heeft twee eigen klinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem). Onze artsen zijn als beste getest door de consumentenbond en beoordeeld met een 9,4 op kliniekervaringen.nl. Tevens zijn de artsen lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

Wat kunnen wij u bieden

– Behandelkamer in cosmetisch kliniek The Body Clinic, begane grond
– Behandelkamer voorzien van kastjes incl. wasbak
– Behandelkamer voorzien van behandelstoel, werkbank
– (met cosmetisch arts gedeelde) Wachtkamer met assistente (indien arts aanwezig is, die deur open doet voor uw cliënten)
– Gebruik van gezamenlijke keuken
– Wasmachine en droger aanwezig, gratis gebruik
– Samenwerking op het gebied van doorverwijzen cliënten
– Parkeergelegenheid aanwezig, tegen betaling
– Behandelkamer (11 m2) te huur voor minimaal 2 dagen per week, alle dagen beschikbaar (maandag tot en met zaterdag)
– Huurprijs, minimaal 2 dagen per week te huur voor 500 euro excl btw per maand.

Bij interesse kunt u uw aanvraag sturen aan info@bodyclinic.nl . Ook voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Danielle Nederstigt, uitsluitend via de mail: info@bodyclinic.nl of kijk op www.bodyclinic.nl.


Leonie de Noo gaat emigreren

Vanaf 1 juni 2017 is onze arts in Duiven Leonie de Noo helaas niet meer werkzaam bij The Body Clinic.

Zij gaat emigreren naar Singapore voor de komende 3 jaar. Onze artsen Bart Biermans (eigenaar van The Body Clinic) en Monique Dikrama zullen haar spreekuur overnemen in Duiven. Bart en Monique zullen ook nog werkzaam blijven in onze kliniek in Amsterdam.

Leonie: “Na een paar mooie jaren bij The Body Clinic is het tijd voor een nieuw avontuur. Ik vertrek deze zomer met mijn gezin naar Singapore voor een paar jaar. Hierbij wil ik mijn collega’s en clienten bedanken voor het vertrouwen, de boeiende gesprekken en de talloze mooie momenten. Ik zal met veel plezier op deze tijd terugkijken.” 
Liefs Leonie

Wij willen Leonie hartelijk danken voor haar inzet afgelopen jaren en wensen haar en haar gezin heel veel geluk in Singapore.

 


Diëtiste Lisa Noll binnen The Body Clinic Amsterdam

Mijn naam is Lisa Noll en ik ben diëtist in Amsterdam, waar ik mijn eigen diëtistenpraktijk TutiFoodi gestart ben. Als kind met de koosnaam Tuti groeide ik op in een gezin met verschillende eetculturen. Mijn moeder met invloeden uit de Europese keuken en mijn vader die de Indonesische smaken bracht. De Nederlands-Indische keuken bracht veel smaaksensaties met zich mee die geproefd moesten worden. Hiermee kreeg het eten bij ons thuis een belangrijke betekenis die wij met elkaar deelden. Door de vele geuren en smaken is mijn liefde voor voeding ontstaan. Zo kon het niet anders dan dat mijn studiekeuze viel op Voeding & Dietetiek.

TutiFoodi staat voor een verantwoorde methode waarmee iedereen op het gewenste lichaamsgewicht komt en blijft door alles in de juiste proporties te eten. Deze methode, een investering in de gezondheid, zou ik met iedereen die zich in mijn praktijk aanmeldt willen delen. Het doel hierbij is het integreren van een gebalanceerd voedings- en bewegingspatroon in het dagelijks leven. Mensen die fysiek, mentaal en emotioneel in balans zijn gaan lichter door het leven, zitten beter in hun vel en zijn beter bestand tegen stress. Ook zullen de risico’s van overgewicht en andere gezondheidsklachten (aanzienlijk) afnemen. Voor sommigen is dit streven gelukkig iets vanzelfsprekends en is er weinig tot geen speciale inspanning nodig. Voor anderen, eigenlijk voor de meesten, is het een zware dagelijkse opgave of is het een aanbeveling vanuit medisch oogpunt. Hoe het ook is, lichamelijk en geestelijk wil je gewoon lekker in je vel zitten en deze wens wil ik samen met jou graag werkelijkheid maken.

The Body Clinic biedt mij de mogelijkheid om mijn vak uit te kunnen oefenen in hun praktijk, wat voor mij een ideale combinatie is. Enerzijds The Body Clinic, een cosmetische kliniek met als uitgangspunt een subtiel en natuurlijk resultaat voor de huid en anderzijds mijn praktijk met als uitgangspunt gezonde en natuurlijke voeding waarbij iedereen zich goed in hun vel voelt. Deze samenwerking met een kliniek die zich zo bewust bezighoudt met een mooie gezonde huid sluit goed aan, aangezien een gezonde en stralende huid begint bij gezonde voeding.

Lisa is aanwezig op vrijdag in onze kliniek in Amsterdam, Achillesstraat 85.

Voor het maken van een afspraak met Lisa, kan je rechtstreeks contact met haar opnemen via: 0654745469 info@tutifoodi.nl
 www.tutifoodi.nl

 


Oorlel verjonging met een filler

Als je ouder wordt, verslapt de huid en verliest de huid hyaluronzuur en stevigheid. Dit geldt helaas ook voor de oorlellen. We vergeten deze behandeling vaak, maar je kan aan je oorlellen zien dat het volumeverlies ook daar heeft plaatsgevonden. Bijvoorbeeld een streepje op het oor, zodat het lijkt of het gaatje in je oor uitgescheurd is. Onze artsen kunnen door middel van enkele prikjes met een hyaluronzuur filler het volume in de oorlel weer herstellen, zodat jouw oorlel versteviging krijgt en dus een verjonging. Het is een vrij eenvoudige ingreep, maar met een direct en mooi resultaat!

Deze behandeling vindt plaats met een filler op basis van hyaluronzuur. De prijs is afhankelijk van het aantal ml, maar het kost vanaf 300 euro. Je hebt een jaar plezier van deze behandeling. Zie hieronder de voor en na foto voor het resultaat.

Bel ons nu voor een gratis consult op 020 4638668 of via info@bodyclinic.nl.

 


Botox diepe fronsrimpel subtiel

Ik wil van mijn fronsrimpel af, maar ik wil geen uitdrukkingsloos gezicht. Onze arts Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven is in gesprek met Maaike van Furrow over botox. Welke behandelingen zijn er?  Wat zijn de kosten? Wat zijn de vooroordelen van botox? De antwoorden op deze vragen vind je hieronder in de video. Botox is niet alleen voor de frons, kraaienpootjes en voorhoofd, maar ook tegen transpiratie onder de oksels.