Acne littekens verminderen met een filler

Het behandelen van littekens met een Hyaluronzuurfiller is relatief onbekend. Toch is het resultaat opzienbarend. Hyaluronzuur zorgt namelijk voor een verbetering van de huidstructuur en corrigeert diepe of oppervlakkige (acné)littekens. Dit komt doordat Hyaluronzuur water vast houdt. En water kan zorgen voor meer volume. Kuiltjes, deukjes, en andere oneffenheden worden tijdens een behandeling met Hyaluronzuur opgevuld en gelijktijdig gehydrateerd, waardoor deze meer soepel en elastisch wordt. Zowel diepe als oppervlakkige littekens kunnen gemakkelijk worden gecorrigeerd met Hyaluronzuur. De risico’s zijn minimaal.

Hieronder de video van de behandeling met fillers tegen acne littekens met onze arts Monique Dikrama.

 


PDO draadlift voor Decolleté van Princess

Informatie
Een draadlift is een nog vrij onbekende behandeling. Onterecht, want hij is zeer effectief! Met een draadlift wordt het decolleté verjongd door middel van hechtdraden, ook wel PDO-draadlift genoemd. Een draadlift biedt de voordelen van een niet-chirurgische behandeling. Zo is er maar een korte periode nodig om van de ingreep te herstellen.

Bij een draadlift worden biologisch afbreekbare hechtdraden gebruikt. Deze zijn binnen de chirurgie al jarenlang bekend als oplosbare hechtingen. Deze hechtdraden worden tijdens de behandeling in de diepere laag van de huid geplaatst. Daar hechten zij zich vast in het onderhuidse weefsel en zorgen voor een spanning in de gewenste richting. Hierdoor wordt de huid enigszins opgerekt, waardoor de huid na een paar dagen collageen zal aanmaken rond de hechtdraad. Collageen zorgt voor de natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor het gewenste liftend effect ontstaat.

Waarom een PDO draadlift?
Door zon en ouderdom komen er meer (verticale) lijnen op uw decolleté. Met een draadliftbehandeling kunt u uw uiterlijk tijdelijk iets verjongen doordat hij zorgt voor een verstrakking en lifting  van de huid. Kortom, een verjonging van uw decolleté zonder een ingrijpende facelift of operatie!

Zie hieronder een video met uitleg van onze arts Drs Monique Dikrama met Maaike van Furrow.nl. Voor het maken van een gratis consult, kan je contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.


Praktijkruimte te huur Amsterdam

Praktijkruimte te huur binnen The Body Clinic Amsterdam

PRAKTIJKRUIMTE ZELFSTANDIG  SCHOONHEIDSSPECIALISTE TE HUUR (alle dagen mogelijk muv woensdag en donderdag)

Wij hebben vanaf 1 december 2017 praktijkruimte beschikbaar (te huur) voor een zelfstandig  schoonheidsspecialiste in cosmetisch kliniek The Body Clinic, Achillesstraat 85 te Amsterdam, EERSTE VERDIEPING. U bent verantwoordelijk voor uw eigen cliëntenbestand / afspraken.

Bedrijfsinformatie cosmetisch kliniek The Body Clinic
The Body Clinic is een cosmetisch kliniek en heeft twee eigen klinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem). Onze artsen zijn als beste getest door de consumentenbond en beoordeeld met een 9,4 op kliniekervaringen.nl. Tevens zijn de artsen lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

Wat kunnen wij u bieden

– Behandelkamer in cosmetisch kliniek The Body Clinic, eerste verdieping
– Behandelkamer voorzien van kastjes incl. wasbak
– Behandelkamer voorzien van behandelstoel, werkbank
– (met cosmetisch arts gedeelde) Wachtkamer met assistente (indien arts aanwezig is, die deur open doet voor uw cliënten)
– Gebruik van gezamenlijke keuken
– Wasmachine en droger aanwezig, gratis gebruik
– Samenwerking op het gebied van doorverwijzen cliënten
– Parkeergelegenheid aanwezig, tegen betaling
– Behandelkamer te huur voor minimaal 2 dagen per week, maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar.
– Huurprijs, minimaal 2 dagen per week te huur voor 500 euro excl btw per maand.

Bij interesse kunt u uw aanvraag sturen aan info@bodyclinic.nl . Ook voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Danielle Nederstigt, uitsluitend via de mail: info@bodyclinic.nl of kijk op www.bodyclinic.nl. Kom gerust een kijkje nemen naar de praktijkruimte!

      

 


Leonie de Noo gaat emigreren

Vanaf 1 juni 2017 is onze arts in Duiven Leonie de Noo helaas niet meer werkzaam bij The Body Clinic.

Zij gaat emigreren naar Singapore voor de komende 3 jaar. Onze arts Monique Dikrama zal haar spreekuur overnemen in Duiven. Bart en Monique zullen ook nog werkzaam blijven in onze kliniek in Amsterdam.

Leonie: “Na een paar mooie jaren bij The Body Clinic is het tijd voor een nieuw avontuur. Ik vertrek deze zomer met mijn gezin naar Singapore voor een paar jaar. Hierbij wil ik mijn collega’s en clienten bedanken voor het vertrouwen, de boeiende gesprekken en de talloze mooie momenten. Ik zal met veel plezier op deze tijd terugkijken.” 
Liefs Leonie

Wij willen Leonie hartelijk danken voor haar inzet afgelopen jaren en wensen haar en haar gezin heel veel geluk in Singapore.

 


Diëtiste Lisa Noll binnen The Body Clinic Amsterdam

Mijn naam is Lisa Noll en ik ben diëtist in Amsterdam, waar ik mijn eigen diëtistenpraktijk TutiFoodi gestart ben. Als kind met de koosnaam Tuti groeide ik op in een gezin met verschillende eetculturen. Mijn moeder met invloeden uit de Europese keuken en mijn vader die de Indonesische smaken bracht. De Nederlands-Indische keuken bracht veel smaaksensaties met zich mee die geproefd moesten worden. Hiermee kreeg het eten bij ons thuis een belangrijke betekenis die wij met elkaar deelden. Door de vele geuren en smaken is mijn liefde voor voeding ontstaan. Zo kon het niet anders dan dat mijn studiekeuze viel op Voeding & Dietetiek.

TutiFoodi staat voor een verantwoorde methode waarmee iedereen op het gewenste lichaamsgewicht komt en blijft door alles in de juiste proporties te eten. Deze methode, een investering in de gezondheid, zou ik met iedereen die zich in mijn praktijk aanmeldt willen delen. Het doel hierbij is het integreren van een gebalanceerd voedings- en bewegingspatroon in het dagelijks leven. Mensen die fysiek, mentaal en emotioneel in balans zijn gaan lichter door het leven, zitten beter in hun vel en zijn beter bestand tegen stress. Ook zullen de risico’s van overgewicht en andere gezondheidsklachten (aanzienlijk) afnemen. Voor sommigen is dit streven gelukkig iets vanzelfsprekends en is er weinig tot geen speciale inspanning nodig. Voor anderen, eigenlijk voor de meesten, is het een zware dagelijkse opgave of is het een aanbeveling vanuit medisch oogpunt. Hoe het ook is, lichamelijk en geestelijk wil je gewoon lekker in je vel zitten en deze wens wil ik samen met jou graag werkelijkheid maken.

The Body Clinic biedt mij de mogelijkheid om mijn vak uit te kunnen oefenen in hun praktijk, wat voor mij een ideale combinatie is. Enerzijds The Body Clinic, een cosmetische kliniek met als uitgangspunt een subtiel en natuurlijk resultaat voor de huid en anderzijds mijn praktijk met als uitgangspunt gezonde en natuurlijke voeding waarbij iedereen zich goed in hun vel voelt. Deze samenwerking met een kliniek die zich zo bewust bezighoudt met een mooie gezonde huid sluit goed aan, aangezien een gezonde en stralende huid begint bij gezonde voeding.

Lisa is aanwezig op vrijdag in onze kliniek in Amsterdam, Achillesstraat 85.

Voor het maken van een afspraak met Lisa, kan je rechtstreeks contact met haar opnemen via: 0654745469 info@tutifoodi.nl
 www.tutifoodi.nl