Oorlel verjonging met een filler

Als je ouder wordt, verslapt de huid en verliest de huid hyaluronzuur en stevigheid. Dit geldt helaas ook voor de oorlellen. We vergeten deze behandeling vaak, maar je kan aan je oorlellen zien dat het volumeverlies ook daar heeft plaatsgevonden. Bijvoorbeeld een streepje op het oor, zodat het lijkt of het gaatje in je oor uitgescheurd is. Onze artsen kunnen door middel van enkele prikjes met een hyaluronzuur filler het volume in de oorlel weer herstellen, zodat jouw oorlel versteviging krijgt en dus een verjonging. Het is een vrij eenvoudige ingreep, maar met een direct en mooi resultaat!

Deze behandeling vindt plaats met een filler op basis van hyaluronzuur. De prijs is afhankelijk van het aantal ml, maar het kost vanaf 300 euro. Je hebt een jaar plezier van deze behandeling. Zie hieronder de voor en na foto voor het resultaat.

Bel ons nu voor een gratis consult op 020 4638668 of via info@bodyclinic.nl.

 


Botox diepe fronsrimpel subtiel

Ik wil van mijn fronsrimpel af, maar ik wil geen uitdrukkingsloos gezicht. Onze arts Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven is in gesprek met Maaike van Furrow over botox. Welke behandelingen zijn er?  Wat zijn de kosten? Wat zijn de vooroordelen van botox? De antwoorden op deze vragen vind je hieronder in de video. Botox is niet alleen voor de frons, kraaienpootjes en voorhoofd, maar ook tegen transpiratie onder de oksels.

 


Onze arts Leonie de Noo over een liquid facelift in gesprek met Maaike van Furrow

In onderstaande video vertelt onze arts Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven over de liquid facelift. Want een liquid facelift klinkt zo heftig, maar je kan ook 3 ml (mini lift) gebruiken voor een mooi natuurlijk effect bij bijvoorbeeld modellen of jonge vrouwen.

Als je volume hebt verloren in jouw gezicht, kan je een liquid facelift gebruiken om dit volume weer te herstellen. Wij zullen per behandeling nooit meer dan 5 ml gebruiken. Je kan beter opbouwen in het aantal ml dan in een keer teveel volume. Zo blijft het resultaat natuurlijk.

De gebieden die behandelt kunnen worden bij een liquid facelift zijn neus-lippenplooi, mondhoeken, kaaklijn, wangen, jukbeenderen en slapen. Het is een behandeling die wij veel uitvoeren in onze klinieken en al onze artsen zijn al jaren ervaren in deze behandeling.

De prijzen van de liquid facelift is afhankelijk van het aantal ml wat je nodig hebt. Bel ons voor een gratis consult op: 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl

Liquid facelift – Hyaluronzuur filler

3 gebieden 4 gebieden 5 gebieden
Mini Lift 3 ml – € 600 4 ml – € 800 5 ml – € 1000
V-Lift 5 ml – € 1000 6 ml – € 1200 7 ml – € 1400
Liquid Facelift 7 ml – € 1400 8 ml – € 1600 9 ml – € 1800

Per behandeling maximaal 5 ml
De mogelijke gebieden die wij hiervoor kunnen behandelen zijn: jukbeenderen / neus-lippenplooi / mondhoeken / wangen / kaaklijn / slapen.

Voor en na foto van de liquid facelift behandeling uitgevoerd door Drs Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven: 020-4638668.

Schermafbeelding 2017-02-22 om 11.10.14


3 grootste mythes over botox ontkracht!

Onze arts Leonie de Noo in gesprek met Maaike van Furrow.nl over de drie grootste mythes over botox.

Schermafbeelding 2017-01-26 om 11.53.28
Het is tijd om feit van fictie te onderscheiden: van botox ga je niet dood, je gezicht stort niet in elkaar als je met botox stopt én botoxlippen hebben niks met botox te maken. De 3 grootste mythes over botox ontkracht.

Met botox kan je je gezicht niet meer bewegen

Botox wordt vaak geassocieerd met een uitdrukkingsloos gezicht. Cosmetisch arts Leonie de Noo: “Alleen als je alle zones in je gezicht met botox behandelt en daarbij ook nog eens de volle dosering gebruikt, kan het gebeuren dat je je wenkbrauwen niet meer optrekken of je voorhoofd bewegen.” En dat kan inderdaad voor een uitdrukkingsloos gezicht zorgen. “Al helemaal in combinatie met te veel fillers ziet het er dan inderdaad redelijk onnatuurlijk uit.”

Maar dat betekent niet dat je na elke botoxbehandeling je gezicht niet meer kan bewegen: “Het verzorgen van je huid én eventueel het verbeteren van je huidconditie is essentieel. Een gezonde huid heeft (meestal) ook minder botox nodig. Op deze manier zorg je voor een heel natuurlijk resultaat én kan je na afloop van de botoxbehandeling gewoon nog je gezicht kan bewegen.” 
IMG_2037

Botox vult rimpels op

In tegenstelling tot fillers, vul je met botox geen rimpels op, maar pak je juist de oorzaak van de rimpel aan. “Botox gebruik je voor de behandeling van mimische rimpels, oftewel rimpels die ontstaan door beweging, zoals bijvoorbeeld de fronsrimpel, kraaienpootjes of voorhoofdrimpels.”

Hoe je een rimpel daadwerkelijk vermindert (opvullen of niet) hangt af van de oorzaak. “Rimpels die ontstaan zijn door volumeverlies en/of vermindering van collageen en elastine vul je op met een hyaluronzuurfiller, maar bij deze behandeling komt geen botox aan te pas.”

Botox zorgt voor grote lippen

De gevreesde duckface worden vaak geassocieerd met botox, maar het zijn juist fillers die voor de opgevulde lippen zorgen. “Het is een hardnekkig misverstand dat de duckface wordt veroorzaakt door botox.” Met botox voeg je namelijk geen volume toe, maar zorg je ervoor dat de spieren die de rimpels veroorzaken minder goed kunnen samentrekken. “En daar komt bij dat je, gezien het risico op eventuele complicaties, botox juist zo veel mogelijk wilt vermijden rondom je mond.”

Het zijn dan ook de fillers die voor de duckface verantwoordelijk zijn. “Te veel fillers of een verkeerde injectietechniek (of een combinatie) kunnen inderdaad voor een opgevuld effect van je lippen zorgen. Maar ook hiervoor geldt dat het niks met botox te maken heeft.” 

azzalure

Bron: Furrow.nl 25 januari 2017


2017! Een gezonde start!

Het is januari 2017, weer een nieuw jaar. We hebben allemaal goede voornemens. De één stopt met roken, de ander gaat (meer) sporten. Waarom gaan we niet gewoon gezonder eten? Gezond eten zorgt voor een gezond lichaam en een mooie huid. Je voelt je fitter en krijgt meer energie. Een gezonde levensstijl hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Hieronder enkele simpele tips om een gezonder eetpatroon te realiseren.

Tip 1: Vergroen je menu

Vlees of vis is vaak het belangrijkste onderdeel van onze maaltijd. Draai het om en geef groente de hoofdrol. Maak eens verschillende groenten klaar en je komt zo aan die 250 gram per dag. Een paar simpele veranderingen kunnen een groot verschil maken.

groen

Tip 2: Ga voor de goede vetten

Goede vetten verlagen je cholesterolgehalte. Hoe je ze binnenkrijgt? Eet bijvoorbeeld een handje ongezouten noten per dag, zet elke week vette vis op het menu en eet vaker avocado.

nederland-eet-onvoldoende-groente-fruit-vis-900x450-e1430227774215        amandelen-geroosterd

Tip 3: Drink verstandig

Een volwassene heeft dagelijks anderhalf tot twee liter vocht nodig. De beste dorstlesser is water, want daar zitten geen calorieën. Goed nieuws: dit simpele drankje kun je steeds een andere smaak geven.

fruit-infused-water-2

Tip 4: Koop bewust, kook zelf & eet met aandacht

Voor een gezonder eetpatroon koop je bewust, bereid je zelf je maaltijden en eet je met aandacht. Ingewikkeld? Nee hoor, eet bij voorkeur aan tafel, neem de tijd voor een maaltijd, kauw rustig, lees goed op de etiketten wat er precies in zit, gebruik een kleine lepel etc.

e-nummer

Tip 5: Vaker een dagje zonder vlees

Regelmatig een dag zonder vlees is goed voor jezelf en het milieu. Gelukkig zijn er heel veel lekkere manieren om vlees te vervangen.

dagen_zonder_vlees_milieu

Tip 6: Vernieuw je ontbijt & lunch

Ontbijt en lunch eens met iets anders dan een boterham. Dat is lekker en ook nog slim: door te combineren en te variëren krijg je makkelijk meer verschillende voedingsstoffen binnen.

yoghurt-rood-fruit-en-walnoten

Tip 7: Let op verborgen suiker & zout

Veel producten bevatten meer suiker en zout dan je denkt. Zelfs producten waarvan je dat helemaal niet zou verwachten. Bijvoorbeeld in rookworst, pizza margherita en kant en klare pasta bolognese zit heel veel zout.

teveel-zout

Met deze simpele tips kom je al een heel eind op weg naar een gezonde levensstijl!

Bron: Allerhande Januari 2017