Leonie de Noo gaat emigreren

Vanaf 1 juni 2017 is onze arts in Duiven Leonie de Noo helaas niet meer werkzaam bij The Body Clinic.

Zij gaat emigreren naar Singapore voor de komende 3 jaar. Onze artsen Bart Biermans (eigenaar van The Body Clinic) en Monique Dikrama zullen haar spreekuur overnemen in Duiven. Bart en Monique zullen ook nog werkzaam blijven in onze kliniek in Amsterdam.

Leonie: “Na een paar mooie jaren bij The Body Clinic is het tijd voor een nieuw avontuur. Ik vertrek deze zomer met mijn gezin naar Singapore voor een paar jaar. Hierbij wil ik mijn collega’s en clienten bedanken voor het vertrouwen, de boeiende gesprekken en de talloze mooie momenten. Ik zal met veel plezier op deze tijd terugkijken.” 
Liefs Leonie

Wij willen Leonie hartelijk danken voor haar inzet afgelopen jaren en wensen haar en haar gezin heel veel geluk in Singapore.

 


Diëtiste Lisa Noll binnen The Body Clinic Amsterdam

Mijn naam is Lisa Noll en ik ben diëtist in Amsterdam, waar ik mijn eigen diëtistenpraktijk TutiFoodi gestart ben. Als kind met de koosnaam Tuti groeide ik op in een gezin met verschillende eetculturen. Mijn moeder met invloeden uit de Europese keuken en mijn vader die de Indonesische smaken bracht. De Nederlands-Indische keuken bracht veel smaaksensaties met zich mee die geproefd moesten worden. Hiermee kreeg het eten bij ons thuis een belangrijke betekenis die wij met elkaar deelden. Door de vele geuren en smaken is mijn liefde voor voeding ontstaan. Zo kon het niet anders dan dat mijn studiekeuze viel op Voeding & Dietetiek.

TutiFoodi staat voor een verantwoorde methode waarmee iedereen op het gewenste lichaamsgewicht komt en blijft door alles in de juiste proporties te eten. Deze methode, een investering in de gezondheid, zou ik met iedereen die zich in mijn praktijk aanmeldt willen delen. Het doel hierbij is het integreren van een gebalanceerd voedings- en bewegingspatroon in het dagelijks leven. Mensen die fysiek, mentaal en emotioneel in balans zijn gaan lichter door het leven, zitten beter in hun vel en zijn beter bestand tegen stress. Ook zullen de risico’s van overgewicht en andere gezondheidsklachten (aanzienlijk) afnemen. Voor sommigen is dit streven gelukkig iets vanzelfsprekends en is er weinig tot geen speciale inspanning nodig. Voor anderen, eigenlijk voor de meesten, is het een zware dagelijkse opgave of is het een aanbeveling vanuit medisch oogpunt. Hoe het ook is, lichamelijk en geestelijk wil je gewoon lekker in je vel zitten en deze wens wil ik samen met jou graag werkelijkheid maken.

The Body Clinic biedt mij de mogelijkheid om mijn vak uit te kunnen oefenen in hun praktijk, wat voor mij een ideale combinatie is. Enerzijds The Body Clinic, een cosmetische kliniek met als uitgangspunt een subtiel en natuurlijk resultaat voor de huid en anderzijds mijn praktijk met als uitgangspunt gezonde en natuurlijke voeding waarbij iedereen zich goed in hun vel voelt. Deze samenwerking met een kliniek die zich zo bewust bezighoudt met een mooie gezonde huid sluit goed aan, aangezien een gezonde en stralende huid begint bij gezonde voeding.

Lisa is aanwezig op vrijdag in onze kliniek in Amsterdam, Achillesstraat 85.

Voor het maken van een afspraak met Lisa, kan je rechtstreeks contact met haar opnemen via: 0654745469 info@tutifoodi.nl
 www.tutifoodi.nl

 


Oorlel verjonging met een filler

Als je ouder wordt, verslapt de huid en verliest de huid hyaluronzuur en stevigheid. Dit geldt helaas ook voor de oorlellen. We vergeten deze behandeling vaak, maar je kan aan je oorlellen zien dat het volumeverlies ook daar heeft plaatsgevonden. Bijvoorbeeld een streepje op het oor, zodat het lijkt of het gaatje in je oor uitgescheurd is. Onze artsen kunnen door middel van enkele prikjes met een hyaluronzuur filler het volume in de oorlel weer herstellen, zodat jouw oorlel versteviging krijgt en dus een verjonging. Het is een vrij eenvoudige ingreep, maar met een direct en mooi resultaat!

Deze behandeling vindt plaats met een filler op basis van hyaluronzuur. De prijs is afhankelijk van het aantal ml, maar het kost vanaf 300 euro. Je hebt een jaar plezier van deze behandeling. Zie hieronder de voor en na foto voor het resultaat.

Bel ons nu voor een gratis consult op 020 4638668 of via info@bodyclinic.nl.

 


Botox diepe fronsrimpel subtiel

Ik wil van mijn fronsrimpel af, maar ik wil geen uitdrukkingsloos gezicht. Onze arts Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven is in gesprek met Maaike van Furrow over botox. Welke behandelingen zijn er?  Wat zijn de kosten? Wat zijn de vooroordelen van botox? De antwoorden op deze vragen vind je hieronder in de video. Botox is niet alleen voor de frons, kraaienpootjes en voorhoofd, maar ook tegen transpiratie onder de oksels.

 


Onze arts Leonie de Noo over een liquid facelift in gesprek met Maaike van Furrow

In onderstaande video vertelt onze arts Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven over de liquid facelift. Want een liquid facelift klinkt zo heftig, maar je kan ook 3 ml (mini lift) gebruiken voor een mooi natuurlijk effect bij bijvoorbeeld modellen of jonge vrouwen.

Als je volume hebt verloren in jouw gezicht, kan je een liquid facelift gebruiken om dit volume weer te herstellen. Wij zullen per behandeling nooit meer dan 5 ml gebruiken. Je kan beter opbouwen in het aantal ml dan in een keer teveel volume. Zo blijft het resultaat natuurlijk.

De gebieden die behandelt kunnen worden bij een liquid facelift zijn neus-lippenplooi, mondhoeken, kaaklijn, wangen, jukbeenderen en slapen. Het is een behandeling die wij veel uitvoeren in onze klinieken en al onze artsen zijn al jaren ervaren in deze behandeling.

De prijzen van de liquid facelift is afhankelijk van het aantal ml wat je nodig hebt. Bel ons voor een gratis consult op: 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl

Liquid facelift – Hyaluronzuur filler

3 gebieden 4 gebieden 5 gebieden
Mini Lift 3 ml – € 600 4 ml – € 800 5 ml – € 1000
V-Lift 5 ml – € 1000 6 ml – € 1200 7 ml – € 1400
Liquid Facelift 7 ml – € 1400 8 ml – € 1600 9 ml – € 1800

Per behandeling maximaal 5 ml
De mogelijke gebieden die wij hiervoor kunnen behandelen zijn: jukbeenderen / neus-lippenplooi / mondhoeken / wangen / kaaklijn / slapen.

Voor en na foto van de liquid facelift behandeling uitgevoerd door Drs Leonie de Noo van onze kliniek in Duiven: 020-4638668.

Schermafbeelding 2017-02-22 om 11.10.14