CLOSE

Kaaklijn

Een strakke kaaklijn!

Wat houdt de behandeling voor een kaaklijn in?

Een strakke kaaklijn kan jaloersmakend zijn. Bent u niet in het bezit van mooie, gelijkmatige contouren en kijkt u niet graag naar foto’s van uzelf die en profil genomen zijn? Misschien is een behandeling met fillers in de kaaklijn dan voor u de perfecte oplossing. Want met fillers kan niet alleen een verslapte huid worden aangepakt, ook kunnen de artsen van The Body Clinic uw contouren als het ware ‘shapen’. Hierdoor zult u zeker een verbetering opmerken in de vorm van uw kaaklijn.

Wat houdt de behandeling voor een kaaklijn in?

Een strakke kaaklijn kan jaloersmakend zijn. Bent u niet in het bezit van mooie, gelijkmatige contouren en kijkt u niet graag naar foto’s van uzelf die en profil genomen zijn? Misschien is een behandeling met fillers in de kaaklijn dan voor u de perfecte oplossing. Want met fillers kan niet alleen een verslapte huid worden aangepakt, ook kunnen de artsen van The Body Clinic uw contouren als het ware ‘shapen’. Hierdoor zult u zeker een verbetering opmerken in de vorm van uw kaaklijn.

 • Kaaklijn gallery 4
 • Kaaklijn gallery 6
 • Kaaklijn gallery 2
 • Kaaklijn gallery 3
 • migraine gallery 3
 • Kaaklijn gallery 5

Waarom een filler behandeling van de kaaklijn?

Het kan zijn dat u zich al jaren ergert aan de vorm van uw kin of kaaklijn. Of dat u merkt dat uw altijd goed gevormde kaaklijn door veroudering verslapt of verandert. Dit komt door erfelijke belasting en doordat vetweefsel uiteindelijk uitzakt naar het diepste punt naast de kin. Soms spreken we dan over ‘hamsterwangen’. Dit is ook de reden dat voor een optimale verbetering van de kaaklijn vaak de contouren aan de bovenkant van het gezicht ook opgevuld dienen te worden. Bij deze behandeling wordt goed gekeken naar de vorm van uw gezicht. Zo worden uw natuurlijke contouren benadrukt en scherpte hersteld.

De behandeling

Nadat u de gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst heeft ingevuld, worden er foto’s gemaakt van uw gezicht. Wij raden u aan 30 minuten vóór de behandeling aanwezig te zijn, zodat wij een verdovende crème kunnen aanbrengen. De behandeling van de kaaklijn duurt ongeveer vijf minuten. Met een naaldje krijgt u 2-3 prikjes per kant van uw kaaklijn.  Nadat uw arts het gebied gemasseerd heeft, kunt u de kaaklijn nog even koelen.

Prijs: Vanaf €450,-
Voorbereiding: 30 minuten voor de behandeling aanwezig
Verdoving: Ja, creme
Duur: 5 minuten
Pijn (0-10): 3
Product: Hyaluronzuur
Veiligheid : Uiterst veilig
Duurzaamheid: +/- 12 maanden

Natuurlijk resultaat

Bij The Body Clinic gebruiken we alleen natuurlijke fillers op basis van hyaluronzuur. Deze “zachte” filler geeft een heel mooi natuurlijk effect op de kaaklijn. De artsen van The Body Clinic injecteren liever iets minder op de eerste behandeling om eventueel op de controle afspraak een gratis touch-up behandeling te doen. “Less is more” vinden wij. Wij respecteren de natuurlijke vormen van het gezicht en geven u een behandeling op maat.

Voor en na foto’s

Wat te doen voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Zoals bij iedere filler behandeling vragen wij onze cliënten om 30 minuten voor de behandeling van de kaaklijn aanwezig te zijn voor de Emla (verdovende) crème. Om blauwe plekken te voorkomen: Wij adviseren u  geen alcohol in te nemen 48 uur vóór de behandeling. Wel kunt u Arnica druppels gebruiken. Hiermee kunt u 5 dagen voor de behandeling beginnen. Wij raden u aan om 5 dagen voor de behandeling te stoppen met alle vitamines, visolie en voedingssupplementen. Gebruik, eventueel in overleg met uw arts, geen bloedverdunnende medicatie zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen enkele dagen vóór of na de behandeling.

Na de behandeling

Maak de eerste week na de behandeling van de kaaklijn geen gebruik van een sauna of zonnebank en vermijd directe zonnestralen. Wij raden u af om een behandeling te ondergaan bij een schoonheidsspecialist de eerste twee weken na de behandeling. Geen make-up gebruiken de eerste paar uur na de behandeling.

Hersteltijd

U kunt de eerste 3 tot 5 dagen na de behandeling van de kaaklijn last hebben van zwelling en een beurs gevoel in de kaaklijn. Dit trekt vanzelf weg. Mogelijke blauwe plekjes kunt u camoufleren.

Duur resultaat

Een hyaluronzuur filler blijft ongeveer twaalf maanden zitten. Dit is een gemiddelde en kan per individu verschillen.

Ervaringen

Gratis Intake

Bij The Body Clinic vinden we het erg belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u een keuze maakt uit een van onze behandelingen. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kijkt u samen met uw behandeld arts naar de voor u meest geschikte behandeling. In dit gesprek is er ruimte voor al uw vragen en worden aspecten van de behandeling van de kaaklijn besproken zoals, bijwerkingen, resultaten en duurzaamheid van de door u gekozen behandeling. Aan het einde van dit gesprek krijgt u een eerlijk advies. Indien gewenst kunt u direct behandeld worden.

Veiligheid

De artsen van The Body Clinic letten op een aantal eigenschappen bij de keuze voor een bepaalde filler. Deze moet langere tijd op de markt zijn, er moeten veel behandelingen mee zijn uitgevoerd en de filler moet actief oplosbaar zijn. Saypha voldoet aan al deze eisen en is de veiligste keuze. Bij deze behandeling voor de kaaklijn wordt een hyaluronzuur filler gebruikt waar al meer dan miljoenen behandelingen zijn uitgevoerd en is al geruime tijd op de markt.

Prijzen

Behandeling Prijs
Contour herstel kaaklijn 1 ml vanaf € 450
Contour herstel kaaklijn 2 ml vanaf € 800
Contour herstel kaaklijn 3 ml vanaf € 1.100

FAQ

Ik vind mijn kaaklijn slap geworden. Heb ik nu een facelift nodig of kan ik ook mijn kaak verstevigen met fillers?

Ja, u kunt uw kaak verstevigen met een filler. Soms is het wel wenselijk om andere delen van het gezicht ook te verstevigen om zo een optimale lift te krijgen. Wij bieden deze behandeling aan in onze kliniek.

Hoe wordt de kaaklijnbehandeling uitgevoerd?

Nadat u samen met uw behandelend arts een behandelplan hebt gemaakt, zal het gebied eerst behandeld worden met een verdovende crème. Daarna zal de arts enkele prikjes in de kaaklijn plaatsen met een filler. De behandeling zelf duurt 10 minuten.

Hoelang blijft een filler in de kaaklijn zitten?

Een filler op basis van hyaluronzuur in de kaaklijn blijft ongeveer 9-12 maanden zitten. De hyaluronzuur wordt uiteindelijk door het lichaam zelf afgebroken. Mocht u echt niet tevreden zijn dan kan de arts de hyaluronzuur oplossen door middel van Hyason.

Als ik fillers krijg in mijn kaaklijn, worden mijn kaken dan niet te breed?

Nee, met een filler behandeling verbeteren wij juist de contouren van de kaak en dus van het gezicht. Wij behandelen zo natuurlijk mogelijk, waardoor de contouren van het gezicht beter zichtbaar zijn.

Verandert mijn gezicht als ik een filler behandeling in mijn kaken laat doen?

Nee, uw gezicht verandert niet. Wij behandelen op een subtiele natuurlijke wijze, waardoor de kaaklijn net iets scherper wordt en de contouren beter zichtbaar zijn. Uiteraard blijft u gewoon uzelf!

Zien anderen dat ik iets aan mijn kaaklijn heb gedaan?

Een behandeling van de kaaklijn is maar een minimale correctie en de kans op bijwerkingen is uiterst klein. Andere mensen zullen hooguit zien dat u er goed uitziet. Onze artsen houden altijd rekening met de natuurlijke contouren van uw gezicht.

Doet een behandeling van de kaken pijn?

Wij verdoven de kaaklijn voor de filler behandeling met een verdovingscrème. Ook zit er lidocaïne (verdoving) in de filler zelf. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos.

Wat is de minimum leeftijd voor een kaaklijn behandeling?

Indien u jonger bent dan 18 jaar, is het in Nederland niet mogelijk om een cosmetische behandeling te ondergaan.

Hoeveel kost een filler behandeling voor de kaaklijn?

De kosten van een filler behandeling voor de kaaklijn zijn vanaf 450 euro.

Welke fillers gebruikt The Body Clinic voor het opvullen van de kaaklijn?

De fillers die wij gebruiken zijn op basis van hyaluronzuur en onze artsen gebruiken fillers van het merk Croma voor het opvullen van de kaaklijn. Met deze fillers zijn al meer dan 40 miljoen behandelingen uitgevoerd.

Wat zijn de risico's voor een kaaklijn behandeling?

De risico’s voor deze behandeling zijn minimaal.  De fillers die wij gebruiken zijn namelijk op basis van hyaluronzuur en worden binnen 9-12 maanden door het lichaam zelf afgebroken. Mocht u echt niet tevreden zijn dan kan de filler altijd worden opgelost met Hyason. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek worden alle risico’s met u besproken.

Waar kan ik terecht voor een afspraak?

U kunt terecht bij onze kliniek in Amsterdam of Duiven (vlakbij Arnhem) via 020-4638668 of u kunt ons een mail sturen naar [email protected].

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Filler behandelingen

 • Jukbeenderen
 • Kaaklijn
 • Rimpels bovenlip
 • Lippen opvullen
 • Liquid facelift
 • Mondhoekplooi
 • Neuscorrectie
 • Neus - lippenplooi
 • Acne littekens verwijderen
 • Slapen opvullen
 • Wallen onder de ogen verwijderen
 • Wangen opvullen
 • Kincorrectie
 • Oorlelcorrectie