CLOSE

NeckTite | Onderkin en Kaaklijn

Onderkin verwijderen en kaaklijn verstrakken zonder operatie

rose bischoff arts body clinic 600x600 3

De informatie op deze pagina is medisch getoetst door
Drs. Rose Bischoff

Wat is de NeckTite?

De NeckTite behandeling is een behandeling die zonder operatie een onderkin kan verminderen of verwijderen. Met behulp van radiofrequente energie worden vetophopingen versmolten en wordt de huid van de hals en kaaklijn verstrakt. Deze procedure is ideaal voor het verbeteren van de contour en definitie van de nek en kaaklijn. Door het verminderen van overtollig vet en het strakker maken van de huid rond de nek en kaaklijn geeft het een soortgelijk resultaat als een chirurgische halslift. De NeckTite is een uiterst geschikte behandeling voor het verminderen van een onderkin of kalkoennek.

Wat is de NeckTite?

De NeckTite behandeling is een behandeling die zonder operatie een onderkin kan verminderen of verwijderen. Met behulp van radiofrequente energie worden vetophopingen versmolten en wordt de huid van de hals en kaaklijn verstrakt. Deze procedure is ideaal voor het verbeteren van de contour en definitie van de nek en kaaklijn. Door het verminderen van overtollig vet en het strakker maken van de huid rond de nek en kaaklijn geeft het een soortgelijk resultaat als een chirurgische halslift. De NeckTite is een uiterst geschikte behandeling voor het verminderen van een onderkin of kalkoennek.

 • Kaaklijn gallery 4
 • Kaaklijn gallery 6
 • Kaaklijn gallery 2
 • Kaaklijn gallery 3
 • migraine gallery 3
 • Kaaklijn gallery 5

Waarom een NeckTite behandeling tegen een onderkin?

De NeckTite behandeling is veilig, minimaal invasief en levert directe resultaten. Niet alleen ziet u directe verstrakking van de huid na de NeckTite behandeling, maar de radiofrequente energie stimuleert ook uw natuurlijke aanmaak van collageen. Dit effect kan tot 12 maanden blijven doorwerken en uw huid zal er dus naar verloop van tijd nog beter uitzien. Waar een chirurgische halslift een litteken achterlaat en een aanzienlijk langere hersteltijd heeft dan de NeckTite, kost de halslift ook nog eens het dubbele. Daarnaast is de NeckTite ook een stuk minder invasief dan een halslift en geeft het een vergelijkbaar resultaat.

 • Vermindert de onderkin
 • Stimuleert natuurlijke collageen aanmaak
 • Verstrakt de contouren van de hals en kaaklijn
 • Vergelijkbaar resultaat van een halslift
 • Minder kostbaar dan een halslift

Hoe werkt de NeckTite behandeling met radiofrequente energie?

De NeckTite is een van de weinige behandelingen die gebruikmaakt van radiofrequente energie om vet te verminderen, ook wel: Radiofrequentie Geassisteerde Lipolyse (RFAL). De NeckTite bestaat uit één canule met aan het uiteinde een elektrode die in de vetcellen onder de huid wordt ingebracht en één negatieve elektrode die over de huid heen gaat. De radiofrequente energie wordt tussen de canule en de negatieve elektrode opgewekt, waardoor die energie door de huid heen gaat. Deze energie zorgt voor een gecontroleerde opwarming van de huid en het vetweefsel. Met als resultaat dat vetophopingen vloeibaar worden, de huid verstrakt én de natuurlijke collageen aanmaak wordt gestimuleerd.

De NeckTite behandeling tegen een onderkin

Tijdens de NeckTite prodcedure wordt de huid lokaal verdoofd, waarna vijf tot zeven kleine incisies worden gemaakt. Via deze incisies wordt de canule die onderhuids moet zitten ingebracht. De resultaten van de verstrakking zullen deels direct na de behandeling zichtbaar zijn, maar de volledige effecten en de verbeterde collageenproductie zullen zich geleidelijk over enkele maanden ontwikkelen.

Prijs: Vanaf €2.500,-
Voorbereiding: 30 minuten voor de behandeling aanwezig zijn
Verdoving: Ja, middels injectie
Duur: 90 minuten
Pijn (0-10): 2
Product: Radiofrequentie Geassisteerde Lipolyse (RFAL)
Veiligheid: Veilig
Duurzaamheid: Blijvend

Natuurlijk resultaat met de NeckTite

De NeckTite behandeling haalt vet weg en verstrakt direct de huid door de afgifte van radiofrequente energie. Hierdoor kan de onderkin in één keer worden verwijderd. Liposuctie is ook een optie om een onderkin te verwijderen, maar vaak wordt er dat het wegzuigen van vet een verslapte huid achterlaat door direct volume verlies. Afhankelijk van wat uw wensen zijn kan de arts ook tijdens de NeckTite behandeling liposuctie uitvoeren. De versmelting van vet, eventuele liposuctie en verstrakking van de huid zorgen voor een natuurlijk uitziend resultaat zonder een heftige ingreep of littekens.

Voor en na foto’s

Wat te doen voor en na de NeckTite behandeling

Voor de behandeling

Voor de behandeling plannen wij altijd een consult met u om te kijken of de NeckTite de juiste behandeling voor uw gewenste resultaat is. Het wordt aangeraden een week van tevoren te stoppen met het nemen van bloedverdunnende medicatie, mits uw huisarts hier goedkeuring voor geeft. Vermijd voor de behandeling (zon)bruining van de huid en drink geen alcohol voorafgaand aan de behandeling. U wordt voor dat de behandeling plaatsvindt lokaal verdoofd middels injectie.

Na de behandeling

Na een NeckTite behandeling krijgt u van uw behandelaar uitgebreide nazorg informatie. Het is van belang uw huid volgens deze instructies te verzorgen om een optimaal herstel en het beste resultaat te waarborgen. U mag tot minstens 48 uur na de behandeling niet douchen en tot 72 uur na de behandeling geen make-up op het behandelde gebied dragen. Het is van belang dat u voor 5 dagen een gezichtcompressiemasker draagt en vervolgens 12 uur per dag voor vier weken.

Hersteltijd

Direct na de behandeling zullen er al zichtbare resultaten zijn. Deze resultaten blijven zich echter ontwikkelen gedurende 6 tot 12 maanden na de behandeling. De hersteltijd van de NeckTite behandeling duurt gemiddeld tussen de 4 en 8 dagen. De eerste vijf dagen na de behandelingen zal u een gezichtscompressiemasker moeten dragen om herstel te bevorderen. Vervolgens moet u vier weken datzelfde masker 12 uur per dag dragen (bijvoorbeeld in de nacht). De eerste 1 tot 7 dagen kunt u milde tot matige ongemakken zoals blauwe plekjes en zwellingen ervaren. Vermijd lichamelijke activiteiten, zwaar tillen en blootstelling aan overmatige hitte (inclusief vuur) en UV-licht gedurende 6 weken.

Duur resultaat

Het resultaat van een NeckTite behandeling is blijvend, maar onthoud dat het natuurlijke verouderingsproces in die jaren natuurlijk gewoon doorgaat.

Aandachtsgebieden voor een NeckTite behandeling

De NeckTite kan veel betekenen voor verstrakking en verjonging van de huid. Het is een behandeling bedoeld voor specifiek de hals en kaaklijn. Voor de rest van het gezicht biedt The Body Clinic u de FaceTite behandeling aan en voor andere delen van het lichaam is de BodyTite het beste geschikt. Deze behandelingen kunnen met elkaar worden gecombineerd.

  • Slappe onderkin

   De NeckTite behandeling is erg effectief tegen de verslapping van de kaaklijn en om de onderkin te verminderen. De radiofrequente energie stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor de huid op een natuurlijke manier verstrakt en qua textuur verbetert. Zo kunnen de natuurlijke contouren van de kaaklijn weer worden benadrukt. Eventuele slappe huid rondom de kaak wordt door de NeckTite behandeling strakker. Daarnaast smelt de NeckTite behandeling vet in de onderkin, waardoor de onderkin verminderd en verstrakt wordt. Dit proces biedt een direct zichtbare verbetering met minimale hersteltijd. Het eindresultaat is een strakkere kaaklijn en een meer gedefinieerd gezichtscontour.

  • Kalkoennek

   Een kalkoennek ontstaat door verslapping van de huid, specifiek rondom de hals, dit is met name te wijten aan veroudering van de huid. Door sterk verminderde collageen in de huid wordt deze slapper en minder volumineus. De NeckTite behandeling pakt de kalkoennek aan met radiofrequente energie die door middel van gecontroleerde warmteafgifte de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert. Dit zorgt voor natuurlijke verstrakking van de huid en een verbeterde textuur en volume van de huid. Zo wordt een kalkoennek aanzienlijk in zichtbaarheid verminderd door de NeckTite behandeling.

Combinatiebehandelingen met de NeckTite

De NeckTite is op zichzelf een goede behandeling voor het verstrakken van de huid en het definiëren van de kaaklijn en hals. Afhankelijk van wat uw doelen van uw behandeling is zijn er verschillende behandelingen te combineren met de NeckTite.

De NeckTite in combinatie met Morpheus8

De Morpheus8 behandeling sluit qua resultaat prachtig aan op de NeckTite. De Morpheus8 is een microneedling behandeling die ook radiofrequente energie toepast om de werking van de microneedling te versterken. Deze behandeling verbetert de huidtextuur, stimuleert collageenproductie en vermindert fijne lijntjes. NeckTite richt zich op het verwijderen van overtollig vet en verstevigen van de huid in de nek en onderkin. De combinatie van de Morpheus8 en NeckTite behandelingen geeft een holistische oplossing voor huidverjonging zonder extreem invasieve ingrepen.

Gratis Intake NeckTite

The Body Clinic biedt u, voorafgaand aan een NeckTite behandeling, een kosteloos consult aan met een arts. Voor ons is het belangrijk dat u een tevreden cliënt wordt. Wij zijn niet voor niets al jaren de best beoordeelde kliniek van Nederland. Uw verwachtingspatroon wordt in kaart gebracht, mogelijkheden en onmogelijkheden besproken en uiteindelijk krijgt u een eerlijk en op uw situatie toegesneden advies.

Veiligheid van de NeckTite behandeling

De NeckTite is een veilige behandeling als u deze laat uitvoeren door een ervaren en bevoegd cosmetisch arts. Er worden slechts een paar kleine incisies gemaakt, die over het algemeen veel sneller genezen dan een chirurgische facelift. Daardoor zijn de risico’s op complicaties ook kleiner dan bij andere chirurgische opties.

Prijzen NeckTite

Behandeling Prijs
1 NeckTite behandeling € 2.500,-
1 NeckTite behandeling + Morpheus8 behandeling € 2.950,-

FAQ

Hoe lang gaat een NeckTite behandeling mee?

De resultaten van een NeckTite behandeling zijn met de juiste verzorging blijvend. Het is belangrijk om een gezonde levensstijl te handhaven en de huid goed te verzorgen om de resultaten zo lang mogelijk te behouden. Onthoud dat de resultaten blijvend zijn, maar het verouderingsproces reeds doorgaat.

Waar is de NeckTite behandeling goed voor?

De NeckTite is gemaakt voor het verstrakken van de huid en het verminderen van vet in de nek en onderkin. Hiermee kan je bijvoorbeeld je onderkin verwijderen of je kaaklijn en hals meer definitie en contour geven. Dit maakt het een effectieve optie voor mensen die teken van veroudering willen verminderen zonder de lange hersteltijd die bij traditionele chirurgische ingrepen hoort.

Hoeveel kost een NeckTite behandeling?

De kosten van een NeckTite behandeling kunnen variëren afhankelijk van welk gebied u wil behandelen en hoe groot dat is. De kosten van een NeckTite behandeling beginnen vanaf €2.500,- euro.

Is een NeckTite behandeling het geld waard?

De resultaten van de NeckTite zullen per persoon verschillen. Of deze behandeling voor u het geld waard is hangt af van uw persoonlijke wensen. Deze kunt u in een gratis, vrijblijvend consult met een van onze artsen bespreken. Onze artsen zorgen altijd dat uw verwachtingen realistisch zijn en bespreken met u welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Filler behandelingen

 • Jukbeenderen
 • Kaaklijn
 • Rimpels bovenlip
 • Lippen opvullen
 • Liquid facelift
 • Mondhoekplooi
 • Neuscorrectie
 • Neus - lippenplooi
 • Acne littekens verwijderen
 • Slapen opvullen
 • Wallen onder de ogen verwijderen
 • Wangen opvullen
 • Kincorrectie
 • Oorlelcorrectie