Huidtherapie

Zichtbare resultaten, zeer tevreden cliënten

Huidtherapie

The Body Clinic werkt samen met huidtherapie klinieken op het gebied van huidtherapie. Het huidtherapie aanbod is een prachtige aanvulling op de cosmetische behandelingen van The Body Clinic. Onze partners zijn professioneel en betrouwbaar met de geavanceerde apparatuur. Hieronder een overzicht van de huidtherapie behandelingen.

Huidtherapie

The Body Clinic werkt samen met huidtherapie klinieken op het gebied van huidtherapie. Het huidtherapie aanbod is een prachtige aanvulling op de cosmetische behandelingen van The Body Clinic. Onze partners zijn professioneel en betrouwbaar met de geavanceerde apparatuur. Hieronder een overzicht van de huidtherapie behandelingen.

Huidtherapie Behandelingen

Acne behandeling

Voor de behandeling van acne en acnelittekens, bent u bij De Huidkliniek aan het juiste adres. De huidtherapeut behandelt cliënten met acne variërend van milde puistjes tot hevige acne.

Peeling

Met een peeling worden oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, pukkels en acne en rimpels verminderd. Deze chemische peelings zijn geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

Facial

Een facial oftewel gezichtsbehandeling is de meest bekende behandeling voor het gezicht en maakt de huid stralender, jonger en gezonder.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandeling tegen oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes.

Dermapen

Dermapen behandeling is de perfecte behandeling tegen pigmentvlekken, littekens of fijne lijntjes/rimpels. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en leeftijden.

Ooglift

De Tixel behandeling maakt een ooglidcorrectie zonder in de huid te snijden mogelijk. De behandeling is geschikt voor kleine / beginnende ooglid overhang.

Tixel

Een Tixel behandeling verstrakt de huid in het gezicht en in het bijzonder de huid rondom en op de ogen. De Tixel verhit de huid enkele seconden waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt, dit zorgt voor de verstrakking van de huid.

Halslift

De Halslift behandelingen is ideaal tegen vetopslag en/of huidverslapping onder de kin of in de hals, en dat zonder operatie en met minimale hersteltijd. Binnen 8 weken ziet u het resultaat.

Bindweefselmassage

Tijdens een manuele bindweefselmassage stimuleren de therapeuten de diepere huidlaag om deze te verstevigen. Uw huid wordt gelift en u krijgt een stralende teint.

Elektrische epilatie

De huidtherapeuten van De Huidkliniek kunnen middels elektrische epilatie uw ongewenste of overtollige haar op lichaam en/of uw gezicht goed behandelen.

Coagulatie

Tijdens de behandeling van coagulatie wordt met een klein naaldje de goedaardige huidafwijking verhit. De huidafwijking wordt vervolgens door het lichaam afgestoten waardoor het verdwijnt.

Curetteren

Tijdens het curetteren worden oppervlakkige onregelmatigheden zoals ouderdomswratten of steelwratjes met een steriel en scherp metalen ringetje (curette) weg geschraapt.

Littekenmassage

Met precieze en speciale massagetechnieken kunnen verharde, verdikte, verkleurde of verkleefde littekens dunner, soepeler en minder zichtbaar worden gemaakt. Hierdoor kan tevens de pijn en/of irritatie afnemen.

The Body Clinic & Huidtherapie

The Body Clinic werkt samen met huidtherapeuten voor huidtherapie behandelingen. Het aanbod van huidtherapeuten sluit prachtig aan op de cosmetische behandelingen van The Body Clinic, daarom vinden wij een nauwe samenwerking belangrijk. Bij The Body Clinic staat een natuurlijk resultaat altijd centraal en dit past perfect bij huidtherapie.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch en Duiven