CLOSE

De Beste Ooglidcorrectie Kliniek

The Body Clinic

De beste ooglidcorrectie kliniek

U wilt de beste kliniek voor uw ooglidcorrectie? Dan bent u bij The Body Clinic aan het juiste adres. Door onze hoge cliëntgerichtheid, duidelijke aanpak en perfecte resultaten zijn wij de best gewaardeerde cosmetische kliniek op Kliniekervaringen met een 9,0 en ruim 2.000 ervaringen. U bent bij The Body Clinic altijd welkom voor een vrijblijvend consult. In onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Den Bosch kunt u terecht voor de gratis ‘oogleden analyse‘ om uw probleem in kaart te brengen.

Oogleden Analyse

Tijdens de gratis en vrijblijvende ‘Oogleden Analyse’ wordt er door onze specialistische arts Mirthe van der Putten (Utrecht en Amsterdam) of Hugo Ammerlaan (Den Bosch) gekeken naar de ongemakken van uw oogleden. Daarbij krijgt u een analyse die dieper ingaat op de oorzaken, waarna de haalbaarheid en verwachtingen van een eventuele behandeling worden besproken. Onze artsen hebben zeer veel ervaring bij het uitvoeren van deze behandeling.

Waarom de beste cosmetische kliniek

The Body Clinic uitsluitend met ervaren en gecertificeerde cosmetisch artsen die zijn opgenomen in het NVCG-register. U bent dus bij ons in professionele handen.

Voorafgaand aan een eventuele operatie of behandeling krijgt u bij The Body Clinic eerst een gratis en vrijblijvende ‘Oogleden analyse‘. Hiermee brengen we uw probleem eerst zorgvuldig in kaart. Zowel een chirurgische bovenooglidcorrectie als een niet chirurgische ooglidcorrectie met PlexR zijn uiterst veilige en relatief eenvoudige ingrepen. Onze artsen hebben jarenlange ervaring en maken alleen gebruik van de best geteste producten en materialen. Aan elke operatie zit een risico, de risico’s bij een ooglidcorrectie zijn echter minimaal.

The Body Clinic staat voor cliëntgerichtheid. Zo bent u bij ons ook welkom in de avonduren. Uw vrijblijvende consult vooraf én uw controle-afspraak achteraf bieden wij gratis aan. Verder nemen wij uitgebreid de tijd voor een heldere uitleg over behandelingen en opties.

Ethiek

Bij The Body Clinic voeren we alleen operaties uit als die noodzakelijk bevonden worden door onze specialisten en de gezondheid van de cliënt niet onnodig in gevaar brengen. Bij The Body Clinic kiezen we uitsluitend voor producten en behandelingen die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Ons doel is altijd een natuurlijk resultaat. Wij voeren alleen behandelingen uit bij personen vanaf 18 jaar.

We zijn er ontzettend trots op dat ons beleid ervoor heeft gezorgd dat we met een 9,0 en 2.000 reviews de best gewaardeerde kliniek zijn op Kliniekervaringen.nl.

Ooglidcorrecties

Gratis consult

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling(en) van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. U kunt contact met ons opnemen op 020-4638668 of via [email protected].

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen