Het team

The Body Clinic

Artsen

Bart Biermans

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Drs. Bart Biermans The Body Clinic op. Hij werkt in de kliniek in Amsterdam.  Bart Biermans heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring met injectables, is lid van de NVCG en is als beste getest door de Consumentenbond. Drs Bart Biermans is Cosmetisch arts KNMG.

Nagita Grover-Khatri

Drs. Nagita Grover heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie heeft zij enige jaren als medisch directeur van een van de grootste trombosediensten van Nederland gewerkt. Haar belangstelling voor cosmetische behandelingen en huidverbetering leidde ertoe dat Nagita zich enkele jaren geleden opnieuw medisch specialiseerde. Daarna werkt zij reeds 5 jaar bij verscheidene vooraanstaande klinieken als cosmetisch arts, waaronder Bergman Clinics. Drs. Nagita Grover is tevens lid van de NVCG.

Gratis consult

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling(en) van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. U kunt contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00 (alleen telefonisch)