Het team

The Body Clinic

Artsen

Hugo Ammerlaan

Drs. Hugo Ammerlaan is specialist in Injectables met meer dan 5.000 behandelingen en heeft een achtergrond in de plastische chirurgie. Na zijn studie geneeskunde aan de universiteit van Leuven (2015) is Hugo Ammerlaan zich verder gaan specialiseren in de plastische chirurgie in de ziekenhuizen van Apeldoorn en Nijmegen. Daarna heeft vooral de cosmetische geneeskunde zijn focus gehad, het doelgericht en praktisch handelen, het werken met tevreden klanten en de esthetische kant van het vak is wat hem met name aantrok. De behandeling van de wallen, de neuscorrectie, contourherstel en de radiale liplijntjes zijn specialismes binnen de Injectables waar Hugo in excelleert. Hugo werkt in Duiven en Amsterdam en leidt de locatie in Den Bosch. Hugo Ammerlaan is BIG geregistreerd onder nummer: 79919762601

Mirthe van der Putten

Drs. Mirthe van der Putten is onze meest all-round cosmetische arts en ze werkt in Amsterdam en Utrecht. Daarnaast is Mirthe van der Putten al ruim 6 jaar werkzaam binnen de chirurgie en plastische chirurgie. Hierbij heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van chirurgische ingrepen wat bijdraagt aan haar goede kennis en kunde in de esthetiek. Mirthe staat bekend om het creëren van een mooi natuurlijk resultaat, en haar behandeling van oogleden, zowel met PlexR als door chirurgie, behandeling van de wallen en haar liquid facelifts zijn “best in class”. Mirthe van der Putten is BIG geregistreerd onder nummer: 29913622701.

Irene Klein

Drs. Irene Klein, is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Zij heeft kwaliteit en veiligheid als hoogste prioriteit, en streeft naar natuurlijke behandelresultaten. Irene Klein is in 2006 afgestudeerd als arts en heeft veel medische ervaring binnen diverse takken van de geneeskunde, waaronder de cosmetische geneeskunde. Irene is BIG geregistreerd onder nummer: 59065187201.

Samira van Stiphout

Drs. Samira van Stiphout werkt in Duiven. Na haar studie geneeskunde in Nijmegen is zij enkele jaren werkzaam geweest in het ziekenhuis als arts op de spoedeisende hulp en de oncologie voor de interne geneeskunde, waarna ook 2 jaar binnen de huisartsen geneeskunde. Dit waren hele waardevolle jaren, waarin zij veel ervaring heeft opgedaan. Echter, haar hart bleek meer bij de cosmetische geneeskunde te liggen waarna zij de stap heeft gemaakt om zich te specialiseren hierin. Haar specialisme ligt bij het creëren van een natuurlijk resultaat d.m.v. volume herstel in de gebieden zoals de slapen, jukbeenderen, neus-lippenplooi en mondhoeken, haar favoriete behandeling is het balans brengen van het gelaat, door correctie van de kin. Ze wordt beschreven als rustig en secuur met oog voor detail. Samira van Stiphout is BIG geregistreerd onder nummer: 49918838201.

privacy arts 2 1

Geretta heeft ruim 10 jaar werkervaring in de cosmetische geneeskunde en huidproblematiek. Dit begon tijdens haar studie geneeskunde al toen zij werkte als assistent bij verschillende cosmetische klinieken. Daarnaast deed zij tijdens haar geneeskunde opleiding extra stages in de plastische chirurgie en dermatologie. Na haar geneeskunde opleiding verdiepte zij zich verder als wetenschapper in de structuur van de huid. Zo deed zij onderzoek naar een nieuwe 3D huidanalyse en leidde zij projecten voor nieuwe huidtherapieën. De behandelingen waar Geretta in is gespecialiseerd zijn de traangootjes en de lippen. Zij vindt een natuurlijk resultaat hierin erg belangrijk. Zij is sinds meerdere jaren verbonden aan The Body Clinic als arts, leidt onze kliniek in Haarlem, en is daarnaast ook huisarts. Drs. Hogendoorn is BIG geregistreerd onder nummer: 19918395101.

Bart Biermans

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Drs. Bart Biermans The Body Clinic op. Hij werkt in de kliniek in Amsterdam.  Bart Biermans heeft als cosmetisch arts al meer dan 15 jaar ervaring met injectables, is lid van de NVCG en is als beste getest door de Consumentenbond. Drs Bart Biermans is Cosmetisch arts KNMG.

Complicatie arts

Dr. Tom Decates PhD

In het zeldzame geval dat er complicaties optreden na een filler of Botox behandeling, die niet door de behandeld arts kunnen worden opgelost, werken we samen met complicatie specialist Dr. Tom Decates MD PhD van het Erasmus MC. Dr. Decates is gepromoveerd op het gebied van complicaties met injectables en staat al jaren bekend als de toonaangevend specialist op dit gebied in Nederland.

Gratis consult

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling(en) van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. U kunt contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

Ondersteunend team

Daniëlle Miggelenbrink-Nederstigt

Daniëlle Miggelenbrink-Nederstigt werkt al 10 jaar als Kliniek- en kwaliteitsmanager bij The Body Clinic. Daniëlle heeft de Body Clinic helpen groeien tot de toonaangevende kliniek die het nu is. Met ons team faciliteert zij de artsen in alle randzaken zodat zij zich kunnen focussen op de perfecte behandeling.

Sierra

Sierra is gastvrouw bij The Body Clinic in Amsterdam. Sierra haar gezelligheid en humor neemt ze elke dag mee naar de kliniek. Sierra zorgt ervoor dat de klanten weggaan met een lach van binnen en stralend van buiten.

Malvina van der Spa

Malvina is sinds 2012 werkzaam bij The Body Clinic Duiven als gastvrouw. Als afgestudeerd schoonheidsspecialist en holistisch therapeut heeft zij veel affiniteit met de cosmetische branche.

Ansie Smit

Ansie komt altijd met een flinke dosis positiviteit en vrolijkheid naar haar werk en geeft dit door aan iedereen die ze ontmoet. Een warme en rustige uitstraling zorgt voor een fijn welkom in de kliniek. Ansie is dan ook de definitie van een geweldige gastvrouw. Zij is assistente in onze kliniek in Amsterdam en Haarlem. Naast dat Ansie bij The Body Clinic werkt, heeft zij ook een vegan food blog, ze houdt enorm van bakken en koken en kan hier een stukje creativiteit in kwijt.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven (Arnhem)