Het team

The Body Clinic

Artsen

Irene Klein

Drs. Irene Klein, is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Zij heeft kwaliteit en veiligheid als hoogste prioriteit, en streeft naar natuurlijke behandelresultaten. Irene is in 2006 afgestudeerd als arts en heeft veel medische ervaring binnen diverse takken van de geneeskunde, waaronder de cosmetische geneeskunde.

De expertise van onze arts Irene ligt zonder twijfel bij een filler behandeling van de traangootjes (wallen onder de ogen), maar ook is zij heel kundig in het behandelen van de neus en neuslippenplooi. Irene is BIG geregistreerd onder nummer: 59065187201.

privacy arts
Na haar studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht is ze opgeleid als cosmetisch arts en gespecialiseerd in botox en fillers behandelingen. Daarnaast is ze al ruim 6 jaar werkzaam binnen de chirurgie en plastische chirurgie. Hierbij heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van chirurgische ingrepen wat bijdraagt aan zeer goede kennis en kunde in de esthetiek.

Zij is gespecialiseerd in Plexr behandelingen en een expert als het gaat om de combinatie behandelingen van Botox én fillers. Ook is de zogenaamde full face treatment behandeling haar favoriet, om zo de balans te houden van het gezicht in zijn totaliteit met een natuurlijk resultaat als uitgangspunt.
Bij The Body Clinic luisteren al onze artsen zorgvuldig naar de wensen en verwachtingen van de cliënt en geven zij een eerlijk advies met oog voor detail en uitstekend gevoel voor esthetiek. Mirthe is BIG geregistreerd onder nummer: 29913622701.

privacy arts 2 1

Ruim 10 jaar werkervaring in de cosmetische geneeskunde en huidproblematiek. Dit begon tijdens haar studie geneeskunde al toen zij werkte als assistent bij verschillende cosmetische klinieken. Daarnaast deed zij tijdens haar geneeskunde opleiding extra stages in de plastische chirurgie en dermatologie. Na haar geneeskunde opleiding verdiepte zij zich verder als wetenschapper in de structuur van de huid. Zo deed zij onderzoek naar een nieuwe 3D huidanalyse en leidde zij projecten voor nieuwe huidtherapieën. Zij is sinds enkele jaren verbonden aan The Body Clinic als arts en is daarnaast ook huisarts. Drs. Hogendoorn is BIG geregistreerd onder nummer: 19918395101.

Bart Biermans

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Drs. Bart Biermans The Body Clinic op. Hij werkt in de kliniek in Amsterdam.  Bart Biermans heeft als cosmetisch arts al meer dan 15 jaar ervaring met injectables, is lid van de NVCG en is als beste getest door de Consumentenbond. Drs Bart Biermans is Cosmetisch arts KNMG.

Nagita Grover-Khatri

Drs. Nagita Grover heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie heeft zij enige jaren als medisch directeur van een van de grootste trombosediensten van Nederland gewerkt. Haar belangstelling voor cosmetische behandelingen en huidverbetering leidde ertoe dat Nagita zich enkele jaren geleden opnieuw medisch specialiseerde. Daarna werkt zij reeds 5 jaar bij verscheidene vooraanstaande klinieken als cosmetisch arts, waaronder Bergman Clinics. Drs. Nagita Grover is tevens lid van de NVCG.

Gratis consult

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling(en) van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. U kunt contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

Ondersteunend team

Daniëlle Miggelenbrink-Nederstigt

Daniëlle Miggelenbrink-Nederstigt werkt al 10 jaar als Kliniek- en kwaliteitsmanager bij The Body Clinic. Daniëlle heeft de Body Clinic helpen groeien tot de toonaangevende kliniek die het nu is. Met ons team faciliteert zij de artsen in alle randzaken zodat zij zich kunnen focussen op de perfecte behandeling.

Sierra

Sierra is gastvrouw bij The Body Clinic in Amsterdam. Sierra haar gezelligheid en humor neemt ze elke dag mee naar de kliniek. Sierra zorgt ervoor dat de klanten weggaan met een lach van binnen en stralend van buiten.

Malvina van der Spa

Malvina is sinds 2012 werkzaam bij The Body Clinic Duiven als gastvrouw. Als afgestudeerd schoonheidsspecialist en holistisch therapeut heeft zij veel affiniteit met de cosmetische branche.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00 (alleen telefonisch)

Privé chat starten