Het team

The Body Clinic

Artsen

Bart Biermans

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Drs. Bart Biermans The Body Clinic op. Hij werkt in de kliniek in Amsterdam.  Bart Biermans heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring met injectables, is lid van de NVCG en is als beste getest door de Consumentenbond. Drs Bart Biermans is Cosmetisch arts KNMG.

Nagita Grover-Khatri

Drs. Nagita Grover heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie heeft zij enige jaren als medisch directeur van een van de grootste trombosediensten van Nederland gewerkt. Haar belangstelling voor cosmetische behandelingen en huidverbetering leidde ertoe dat Nagita zich enkele jaren geleden opnieuw medisch specialiseerde. Daarna werkt zij reeds 5 jaar bij verscheidene vooraanstaande klinieken als cosmetisch arts, waaronder Bergman Clinics. Drs. Nagita Grover is tevens lid van de NVCG.

Monique Dikrama

Drs. Monique Dikrama studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij werkt 13 jaar voor The Body Clinic als cosmetisch arts, zowel in onze kliniek in Amsterdam als Duiven. Drs Monique Dikrama is gespecialiseerd in injectables en thread-lifts, is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en is als beste getest door de Consumentenbond. Onze arts Drs Monique Dikrama is Cosmetisch arts KNMG.

Petra Dikrama

Drs. Petra Dikrama studeerde in 2005 cum laude af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij specialiseerde zich tot dermatoloog op de universiteit van het Erasmus, waar zij ook sinds 2012 als dermatoloog werkzaam is. Ook heeft Petra Dikrama gewerkt bij de bekende Velthuiskliniek en bij Erasmus aesthetics (cosmetische tak Erasmus Medisch Centrum).

Jocelyne Dikrama

Dokter Jocelyne Dikrama heeft haar geneeskunde opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam gevolgd waarna zij haar specialisatie tot huisarts te UMC Utrecht afrondde. Sedert 2007 is zij werkzaam als huisarts in haar apotheekhoudende praktijk te Brakel.  Zij heeft in deze jaren uitgebreid ervaring opgedaan in de generalistisch preventieve, generalistische curatieve en generalistisch farmacotherapeutische zorg, zowel in de acute, chronische als de palliatieve fase van geneeskunde.

Gratis consult

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling(en) van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. U kunt contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00 (alleen telefonisch)