Het team

The Body Clinic

Artsen

mirthe van der putten arts the body clinic 1

Mirthe van der Putten

Drs. Mirthe van der Putten is Cosmetisch arts KNMG, onze Medisch Directeur, zeer ervaren in injectables en heeft ruim 6 jaar ervaring in plastische chirurgie.

hugo ammerlaan arts the body clinic 1

Hugo Ammerlaan

Drs. Hugo Ammerlaan is Cosmetisch arts KNMG, een zeer ervaren specialist in injectables en heeft een achtergrond in plastische chirurgie. Specialist in wallen, contourherstel en full face treatment.

nicoline nijman arts the body clinic 1

Nicoline Nijman

Drs. Nicoline Nijman is cosmetisch arts KNMG en met meer dan 25.000 behandelingen zeer ervaren in injectables. Specialist in de integrale (full-face) behandeling.

rose bischoff the body clinic 1

Rose Bischoff

Drs. Rose Bischoff een ervaren cosmetisch arts en specialist in de ‘normalisatie’ van injectables. Daarnaast is Rose werkzaam als docent geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

dionne deibel arts the body clinic 1

Dionne Deibel

Drs. Dionne Deibel is gespecialiseerd in de integrale (full-face) behandeling. Dionne heeft daarnaast ervaring in plastische, mond-, kaak- en aangezichtschirurgie.

simone kouwenberg arts the body clinic 2

Simone Kouwenberg

Drs. Simone Kouwenberg is specialistisch arts Medisch Afvallen. Zij is daarnaast ook werkzaam als huisarts en gespecialiseerd in leefstijl en preventieve geneeskunde.

florence faqiri arts the body clinic

Florence Faqiri-Dogrusoz

Drs. Florence Faqiri-Dogrusoz is werkzaam als arts Medisch Afvallen bij the Body Clinic in Utrecht, Den Haag en Den Bosch. Daarnaast is Florence werkzaam als huisarts.

geretta hoogendoorn body clinic 1

Geretta

Geretta heeft ruim 10 jaar werkervaring in de cosmetische geneeskunde en huidproblematie. Geretta is gespecialiseerd in traangootjes en lippen en is daarnaast ook huisarts.

Complicatie artsen

tom decates complicatie arts body clinic 1

Dr. Tom Decates PhD

In het zeldzame geval dat er complicaties optreden na een filler of Botox behandeling, die niet door de behandeld arts kunnen worden opgelost, werken we samen met complicatie specialist Dr. Tom Decates MD PhD van het Erasmus MC. Dr. Decates is gepromoveerd op het gebied van complicaties met injectables en staat al jaren bekend als de toonaangevend specialist op dit gebied in Nederland.

Voedingscoaches

annelieke van woerkom voedingscoach the body clinic

Annelieke van Woerkom

Annelieke begeleidt cliënten tijdens hun traject bij het medisch afvallen. Annelieke heeft meerdere opleidingen afgerond op het gebied van voeding en begeleiding en is hoofd voedingscoach bij The Body Clinic.

nicole de haan voedingscoach the body clinic 1

Nicole de Haan

Nicole is 7 jaar werkzaam als diëtist en voedingskundige en heeft talloze mensen naar een gezond en passend eetpatroon begeleid. Zij heeft ruime ervaring met medisch afvallen met behulp van injecties.

Assistentes

sierra the body clinic

Sierra

Sierra is assistente en back office medewerkster bij The Body Clinic in Amsterdam. Sierra haar gezelligheid en humor neemt ze elke dag mee naar de kliniek. Sierra zorgt ervoor dat de klanten weggaan met een lach van binnen en stralend van buiten.

malvina van der spa the body clinic

Malvina van der Spa

Malvina is sinds 2012 werkzaam bij The Body Clinic Duiven als assistente. Als afgestudeerd schoonheidsspecialist en holistisch therapeut heeft zij veel affiniteit met de cosmetische branche.

ansi smit the body clinic

Ansie Smit

Ansie is assistente in Amsterdam en komt altijd met een flinke dosis positiviteit en vrolijkheid naar haar werk en geeft dit door aan iedereen die ze ontmoet. Een warme en rustige uitstraling zorgt voor een fijn welkom.

yvette van leeuwen assistente the body clinic 1

Yvette van Leeuwen

Yvette is assistente en back office medewerkster bij The Body Clinic. In haar rol als assistente is Yvette professional, behulpzaam en altijd in controle. Yvette speelt aan de achterzijde een belangrijke rol in het opzetten van nieuwe initiatieven.

Ondersteunend team

bart biermans arts the body clinic 1

Bart Biermans

Na zijn studie geneeskunde richtte Bart The Body Clinic op. Bart is werkzaam als directeur en opleider van artsen binnen The Body Clinic. Bart is cosmetisch arts KNMG met meer dan 15 jaar ervaring in injectables.

danielle miggelenbrink nederstigt the body clinic

Daniëlle Miggelenbrink-Nederstigt

Daniëlle Miggelenbrink-Nederstigt is directeur en werkt al 10 jaar als Kliniek- en kwaliteitsmanager bij The Body Clinic. Met haar team faciliteert zij de artsen in alle randzaken zodat zij zich kunnen focussen op de perfecte behandeling.

rob reintjens the body clinic

Rob Reintjens

Rob Reintjens is als directeur o.a. verantwoordelijk voor de IT en online marketing van The Body Clinic. Rob heeft meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van IT projecten in de gezondheidszorg.

manon von llebenstein the body clinic

Manon von Liebenstein

Manon is al sinds 2015 betrokken bij The Body Clinic in verschillende functies. Sinds 2021 is Manon marketing en communicatie manager bij The Body Clinic.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch en Duiven