Het team

The Body Clinic

Artsen

Bart Biermans

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Drs. Bart Biermans The Body Clinic op. Hij werkt in de kliniek in Amsterdam.  Bart Biermans heeft als cosmetisch arts al meer dan 12 jaar ervaring met injectables, is lid van de NVCG en is als beste getest door de Consumentenbond.

Monique Dikrama

Drs. Monique Dikrama studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij werkt bijna 11 jaar voor The Body Clinic als cosmetisch arts, zowel in onze kliniek in Amsterdam als Duiven. Drs Monique Dikrama is gespecialiseerd in injectables en thread-lifts, is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en is als beste getest door de Consumentenbond.

Gratis consult

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling(en) van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. U kunt contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00 (alleen telefonisch)