CLOSE

Nicole de Haan

Voedingscoach

nicole de haan voedingscoach the body clinic 1

Nicole de Haan is Saxenda voedingscoach bij The Body Clinic. Nicole is 7 jaar geleden afgestudeerd als diëtist en voedingskundige en heeft sindsdien talloze mensen naar een gezond en passend eetpatroon begeleid. Zij heeft ruime ervaring met medisch afvallen met behulp van Saxenda.

Wat Nicole als voedingscoach typeert is een pragmatische en positieve benadering. Zij zoekt bij cliënten naar wat hen beweegt en werkt vanuit daar verder. Wat lukt wél en hoe bouw je daarop voort? Het mentale aspect van leefstijlverandering krijgt veel aandacht in de begeleiding.

Nicole vindt het belangrijk dat de mensen die zij begeleidt kunnen blijven genieten van lekker eten. Binnen de beperkingen die soms nodig zijn, zoekt zij dan ook vooral naar de mogelijkheden. Ze schreef een boek over zwangerschapdiabetes en heeft naast haar werk bij de Bodyclinic een eigen praktijk in Heemstede.

“Verandering van eet- en leefpatroon is een kwestie van balans. Een gezonde basis met ruimte voor uitzonderingen.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen