CLOSE

De Beste Botox Kliniek

The Body Clinic

Beste botox kliniek

U overweegt een Botox-behandeling. U zoekt een betrouwbare, ervaren en cliëntgerichte kliniek voor een vrijblijvend objectief advies en een veilige behandeling met optimaal resultaat uit handen van een expert. Maar waar vindt u die? Er zijn Botox-klinieken te kust en te keur! Gelukkig, goede raad hoeft niet duur te zijn. Kom langs voor een gratis intake bij The Body Clinic.

U wilt het beste voor uzelf? Vertrouw dan op The Body Clinic. Onze hoge cliëntgerichtheid, duidelijke aanpak en fraaie resultaten hebben ons de titel ‘Beste Botox-kliniek’ opgeleverd. Dat geeft een betrouwbaar gevoel. En met twee vestigingen kunt u altijd snel in eigen regio terecht – wel zo praktisch.

U bent bij The Body Clinic altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Maak dus gerust een afspraak. Ons team staat bekend om zijn hartelijke ontvangst, professionele vaardigheden en betrokken werkwijze. U zult merken dat u zich snel thuis voelt bij The Body Clinic.

Bij The Body Clinic vormt u het uitgangspunt. Onze artsen en medewerkers nemen graag de tijd voor het juiste advies en de beste planning. Uw wensen zijn hierbij leidend. Voor ons bent u altijd speciaal. Dit jaar staan we bij de onafhankelijke site Kliniekervaringen, als beste Botox-kliniek te boek.

Onze artsen

Onze artsen zijn Mirthe van der Putten, Irene Klein, Samira van Stiphout en Bart Biermans. Bij The Body Clinic werken alleen top artsen die zeer zeer zorgvuldig zijn geselecteerd tijdens de aanname procedure. Al onze artsen zijn BIG geregistreerd en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Zij zijn Cosmetisch arts KNMG. Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is de Nederlandse databank waarin men kan nagaan of een medicus (arts) geregistreerd is. Wij zijn door meer dan 2.000 van onze eigen cliënten beoordeeld met een 8.9 op www.kliniekervaringen.nl.

Heeft u klachten of geschillen met een van onze artsen, dan kunt u terecht bij de DOKH (klachten- en geschillencommissie).

logo cosmetisch arts knmg a

Waarom The Body Clinic?

The Body Clinic werkt alleen met botulinetoxine-merken die al lange tijd op de markt zijn, de hoogste keurmerken dragen en uiterst veilig zijn. Plus, wij werken uitsluitend met dermatologen en gecertificeerde cosmetisch artsen die zijn ingeschreven in het NVCG-register. Onze artsen zijn erkend Cosmetisch arts KNMG. U kunt uw uiterlijk dus met gerust hart aan ons toevertrouwen, want wij zijn niet voor niets door kliniekervaringen met 1500 reviews gewaardeerd als beste Botox-kliniek van Nederland.

Waar The Body Clinic sterk aan hecht, is cliëntgerichtheid. Zo bent u bij ons ook welkom in de avonduren. Het vrijblijvende consult vooraf en de controle-afspraak achteraf bieden wij u gratis aan. Verder nemen wij uitgebreid de tijd voor een heldere uitleg over behandelingen en opties.

Wij vinden een natuurlijk resultaat het mooiste resultaat. Dus gebruiken wij in eerste instantie liever minder dan meer product. Komt het resultaat hierdoor te bescheiden uit de verf, dan krijgt u van The Body Clinic een gratis touch-up.

The Body Clinic heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Maar neemt u dit vooral niet klakkeloos van ons aan. Check onze reputatie op kliniekervaringen.nl en lees waarom wij met een 8.9 gewaardeerd worden als beste Botox-kliniek. Dat die 8.9 op ruim 2.000 ervaringen is gebaseerd, vinden we extra fijn. Want dat betekent: aanhoudend hoge kwaliteit. En ook dit bieden we u als garantie.

Ethiek

Bij The Body Clinic gebruiken we alleen tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen we voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Ons doel is altijd een natuurlijk resultaat, bij onvoldoende resultaat krijgt de klant bij ons een gratis touch-up behandeling. Wij voeren alleen behandelingen uit bij personen vanaf 18 jaar.

We zijn er ontzettend trots op dat ons beleid ervoor heeft gezorgd dat we met een 8.9 en 2.000 reviews de best gewaardeerde kliniek zijn op Kliniekervaringen.nl.

Gratis consult

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling(en) van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan in onze kliniek in Amsterdam en Duiven. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. U kunt contact met ons opnemen op 020-4638668 of via [email protected].

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen