CLOSE

Hugo Ammerlaan

Cosmetisch arts KNMG

hugo ammerlaan arts the body clinic 1

Hugo Ammerlaan

Hugo Ammerlaan is Cosmetisch arts KNMG en is werkzaam in de klinieken Amsterdam, Eindhoven, Den Bosch en Duiven.

Na zijn studie geneeskunde aan de universiteit van Leuven (2015) is Hugo zich verder gaan specialiseren in de plastische chirurgie in de ziekenhuizen van Apeldoorn en Nijmegen. Hierbij heeft vooral de cosmetische chirurgie zijn aandacht getrokken, het doelgericht en praktisch handelen is wat hem met name aantrok.

“De combinatie van kleine chirurgie en injectable behandelingen maakt de cosmetische geneeskunde een prachtig vak waarbij je met kleine handelingen iemand weer fris in zijn vel kan laten voelen.”

Hugo heeft ruime ervaring met injectable behandelingen (meer dan 5.000 behandelingen) en is gespecialiseerd in de bovenooglidcorrectie (meer dan 1.500 operaties). Hij luistert naar de wensen van een cliënt maar behoudt het overzicht van het totale plaatje, zodat het gezicht in balans blijft.

“Ik kijk samen met mijn cliënt hoe we een zo’n natuurlijk mogelijke verfrissing in het gezicht kunnen verkrijgen zonder dat dit opvalt. Dat iemand er weer fris uit ziet zonder dat de omgeving ziet dat er een behandeling heeft plaatsgevonden, dit is mijn streven.”

Hugo is BIG geregistreerd onder nummer: 79919762601

Eerdere werkervaringen

Faceland

2018 – 2021

Sint Maartens kliniek

2017 – 2018

Gelre Ziekenhuis

2015 – 2017

UZ Leuven

2014 – 2015

Opleiding

Geneeskunde, Katholieke Universiteit Leuven

2008 – 2015

“Dat iemand er weer fris uit ziet zonder dat de omgeving ziet dat er een behandeling heeft plaatsgevonden, dit is mijn streven.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Duiven en Groningen