CLOSE

Over onze cosmetische klinieken

The Body Clinic

Over ons

The Body Clinic is al 15 jaar een begrip op het gebied van Botox, fillers, ooglidcorrecties en huidverzorging. The Body Clinic is met een 9,0 en meer dan 2.000 reviews de best gewaardeerde kliniek van Nederland op Kliniekervaringen. Onze artsen werken al 15 jaar bij The Body Clinic als cosmetisch arts. The Body Clinic heeft zeven cosmetische privéklinieken: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch en Duiven.

Onze artsen

Al onze artsen zijn BIG geregistreerd en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). De NVCG waarborgt de kwaliteit van de cosmetische artsen die lid zijn en de kwaliteit van de behandelingen die de artsen uitvoeren. Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is de Nederlandse databank waarin men kan nagaan of een medicus (arts) geregistreerd is. Drs Mirthe van der Putten, Drs Hugo Ammerlaan en Drs. Nicoline Nijman hebben de beschermde titel cosmetisch arts KNMG.

Privacy wet AVG

Wij kunnen ons werk niet uitvoeren zonder dat we bepaalde persoonsgegevens verwerken. Dat doen we met de grootst mogelijke zorg. The Body Clinic heeft haar privacybeleid afgestemd op de privacy wet AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring.

Als onderdeel van onze dienst informeren we u via e-mail of sms. Mocht u dit liever niet meer willen, kunt u een mail sturen naar [email protected] of via 020-4638668.

Ethiek

Bij The Body Clinic gebruiken we alleen tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen we voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Ons doel is altijd een natuurlijk resultaat, bij onvoldoende resultaat krijgt de klant bij ons een gratis touch-up behandeling. Wij voeren alleen behandelingen uit bij personen vanaf 18 jaar.

We zijn er ontzettend trots op dat ons beleid ervoor heeft gezorgd dat we met een 9,0 en 2.000 reviews de best gewaardeerde kliniek zijn op Kliniekervaringen.nl.

Gratis consult

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling(en) van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. U kunt contact met ons opnemen op 020-4638668 of via [email protected].

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen