Over onze cosmetische klinieken

The Body Clinic

Over ons

The Body Clinic is een collectief van cosmetische artsen opgericht. Onze artsen werken al 15 jaar bij The Body Clinic als cosmetisch arts. The Body Clinic heeft twee cosmetische privéklinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem). Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke injectables, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen onze artsen voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen.

Onze artsen

The Body Clinic heeft al meer dan 16 jaar ervaring binnen de cosmetische geneeskunde. Al onze artsen zijn BIG geregistreerd en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). De NVCG waarborgt de kwaliteit van de cosmetische artsen die lid zijn en de kwaliteit van de behandelingen die de artsen uitvoeren. Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is de Nederlandse databank waarin men kan nagaan of een medicus (arts) geregistreerd is. Wij zijn door meer dan 1.600 van onze eigen cliënten beoordeeld met een 8,9 op www.kliniekervaringen.nl. Alle NVCG-gecertificeerde artsen, dus ook onze artsen Drs Bart Biermans heeft ook de beschermde titel cosmetisch arts KNMG.

Heeft u klachten of geschillen met een van onze artsen, dan kunt u terecht bij de DOKH (klachten- en geschillencommissie).

nvcg goede arts

logo cosmetisch arts knmg a

Privacy wet AVG

Wij kunnen ons werk niet uitvoeren zonder dat we bepaalde persoonsgegevens verwerken. Dat doen we met de grootst mogelijke zorg. The Body Clinic heeft haar privacybeleid afgestemd op de privacy wet AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij verwijzen u graag naar onze privacyverklaring.

Als onderdeel van onze dienst informeren we u via e-mail of sms. Mocht u dit liever niet meer willen, kunt u een mail sturen naar info@bodyclinic.nl of via 020-4638668.

Ethiek

Bij The Body Clinic gebruiken we alleen tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen we voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Ons doel is altijd een natuurlijk resultaat, bij onvoldoende resultaat krijgt de klant bij ons een gratis touch-up behandeling. Wij voeren alleen behandelingen uit bij personen vanaf 18 jaar.

We zijn er ontzettend trots op dat ons beleid ervoor heeft gezorgd dat we als beste zijn getest door de Consumentenbond en we met een 8,9 en 1.600 reviews de best gewaardeerde kliniek zijn op Kliniekervaringen.nl.

Gratis consult

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling(en) van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. U kunt contact met ons opnemen op 020-4638668 of via info@bodyclinic.nl.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven (Arnhem)