Over ons

The Body Clinic is een collectief van cosmetische artsen. The Body Clinic heeft twee cosmetische privéklinieken: een in Amsterdam en een in Duiven (regio Arnhem).

Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke injectables, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen onze artsen voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Onze artsen hebben al meer dan 12 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde. Al onze artsen zijn BIG geregistreerd. Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is de Nederlandse databank waarin men kan nagaan of een medicus (arts) geregistreerd is. Wij zijn door meer dan 928 van onze eigen cliënten beoordeeld met een 9.4 op www.kliniekervaringen.nl. Wij voeren alleen behandelingen uit bij personen vanaf 18 jaar.
Heeft u klachten of geschillen met een van onze artsen, dan kunt u terecht bij de DOKH: Informatie voor Patiënten: klachten en geschillen.

cosmetischeingrepen_beeldmerk-hoofdzin-bijzin_pms

Artsen

In onze klinieken zijn de volgende artsen werkzaam: drs. Bart Biermans (Amsterdam en Duiven, als beste getest door de Consumentenbond) , drs. Monique Dikrama (Amsterdam en Duiven). Onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG. U kunt een gratis consult inplannen in onze kliniek door het afsprakenformulier in te vullen of te bellen met 020-4638668.

Drs. Bart Biermans
Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Bart Biermans The Body Clinic op. Hij is als een van de beste getest door de Consumentenbond. Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Hij heeft als cosmetisch arts al ruim 12 jaar ervaring met injectables. Bart Biermans werkt zowel in onze kliniek in Amsterdam als in Duiven. Bart Biermans is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 79064493601.

Drs Monique Dikrama
Monique Dikrama studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij werkt al ruim 10  jaar voor The Body Clinic als cosmetisch arts en werkt daarnaast als jeugdarts. Drs Monique Dikrama  is gespecialiseerd in injectables en als een van de beste getest door Consumentenbond. Monique Dikrama is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). Monique is werkzaam in onze kliniek in Amsterdam en Duiven. Monique Dikrama is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 19062645301.

 

 

Heeft u klachten of geschillen met een van onze artsen, dan kunt u terecht bij de DOKHInformatie voor Patiënten: klachten en geschillen.

Klinieken

Kliniek Amsterdam:
Achillesstraat 85 te Amsterdam Oud Zuid.

Dit betreft een authentieke hoekpand, herkenbaar aan het Ruiter te paard beeld achter het pand. Het pand is van unieke historische waarde voor de stad Amsterdam doordat de twee beelden “ruiter te paard” en “Polospeler” onlosmakend verbonden zijn met de Olympische spelen van 1928 in Amsterdam.

De Achillesstraat is een brede straat tussen de Stadionkade en de Stadionweg in de Stadionbuurt, bij het Olympisch stadion.

Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig in de Achillesstraat of de omliggende straten. Kiest u voor het Openbaar Vervoer, dan kunt u uitstappen bij halte Olympiaplein; tram 24 of bus 15 of bus 358. De actuele vertrek- en aankomsttijden van het openbaar vervoer kunt u bekijken op www.9292.nl.

Kliniek Duiven:
The Body Clinic Duiven
is gevestigd op de Ploenstraat 30 te Duiven, vlakbij Arnhem.

Contact

Voor afspraken kunt u bellen met 020-4638668. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar Danielle Nederstigt (Clinic Manager) via info@bodyclinic.nl.

Bij The Body Clinic staat een natuurlijk resultaat met het gebruik van veilige middelen voorop: less is more!

 

Maak een afspraak