CLOSE

Nicoline Nijman

Cosmetisch arts KNMG

Nicoline Nijman

Bekijk de introductie video van Nicoline Nijman

Drs. Nicoline Nijman is Cosmetisch arts KNMG en is werkzaam in de kliniek in Amsterdam.

Nicoline werkt sinds 2015 binnen de cosmetische geneeskunde. Zij heeft afgelopen jaren meer dan 30.000 botox- en filler behandelingen uitgevoerd.

Nicoline is ingeschreven bij het profielregister cosmetische geneeskunde als Cosmetisch Arts KNMG en zij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische geneeskunde NVCG.

Daarnaast is Nicoline lange tijd opleider geweest en heeft ze vanuit die functie diverse cosmetisch artsen opgeleid en trainingen gegeven. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten participeert Nicoline regelmatig in congressen in het binnen en buitenland.

Een schitterend natuurlijk resultaat is wat Nicoline bereikt bij haar cliënten. Daarbij gaat Nicoline nauwkeurig en veilig te werk, luistert ze goed en zal ze eerlijk advies geven ook als iets niet nodig blijkt te zijn.

Wil je worden behandeld door een cosmetisch arts KNMG met meer dan 8,5 jaar ervaring? Maak dan een afspraak bij Nicoline in Amsterdam.

Nicoline Nijman is BIG geregisteerd onder nummer: 99919266201.

“Nicoline gaat nauwkeurig te werk en zal eerlijk advies geven ook als iets niet nodig blijkt te zijn”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen