CLOSE

Kan je te oud zijn voor Profhilo?

nicoline nijman video background 4 3 1

Als je tekenen van veroudering zoals rimpels, een verslapte huid en volumeverlies begint op te merken dan overweeg je waarschijnlijk behandelingen zijn die dit tegen kunnen gaan. Als je injectables overweegt, vraag je je natuurlijk af of er een leeftijdsgrens is voor bepaalde behandelingen. Profhilo kan een mooie behandeling zijn als je interesse hebt in huidverjonging. Alhoewel de mate van huidveroudering en dus ook leeftijd van invloed zijn op het resultaat van Profhilo.

Leeftijd is van invloed op het resultaat van Profhilo

Een Profhilo behandeling is ontworpen voor mensen van alle leeftijden (boven de 18 jaar). De behandeling is het meest geschikt voor dertigers en veertigers. Het is de ideale behandeling voor iedereen die zijn huid goed gehydrateerd en in uiterst goede conditie wilt houden. Het is ook gunstig voor mensen die de eerste tekenen van huidverslapping beginnen op te merken of die zichtbare tekenen van huidveroudering hebben. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat individuele resultaten variëren. Over het algemeen hebben jongere mensen betere, merkbare en duurzamere resultaten, maar dat is niet altijd het geval. Bij jongere mensen kan het een meer preventief effect hebben door het collageen en elastine van de huid te versterken en het hydratatieniveau te verhogen.

Vanaf je dertigste zichtbare huidveroudering

Als mensen ouder worden beginnen ze, voornamelijk na hun dertigste, aanzienlijk collageen, hyaluronzuur en elastine te verliezen. In sommige gevallen is de kwaliteit van het weefsel sneller achteruit gegaan en kunnen deze mensen er ouder uitzien dan hun werkelijke leeftijd. Als je het gevoel hebt dat de kwaliteit van je huid slap begint te worden of begint uit te zakken, of als je er ouder uitziet dan jouw leeftijd, zou je een behandeling met Profhilo kunnen overwegen. Voor het mooiste resultaat raden wij aan 2 Profhilo behandelingen te ondergaan met een tussenpozen van 4 weken waarbij een onderhoudsbehandeling na een half jaar gewenst is. De resultaten houden ongeveer 4-6 maanden aan.

Profhilo geeft geen volume maar hydratatie

Een behandeling met Profhilo wordt vaak verward met een filler behandeling. Zowel Profhilo als een filler behandelig is op basis van hyaluronzuur. Echter is Profhilo 100% puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Met een filler kan je volume geven en rimpels opvullen. Met Profhilo geef je pure hydratatie waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden en de huid een glow krijgt. Het is een veel subtielere behandeling waardoor je uiterlijk geen drastische verandering doormaakt. 

Een consult met de arts is van groot belang voor een Profhilo

Twijfel je of Profhilo de juiste behandeling voor jouw huid is? Heb je het idee dat je te veel of juist te weinig huidveroudering hebt voor een Profhilo behandeling? Laat je dan goed adviseren tijdens een gratis consult met onze arts.

Recent Posts
22bodyclinic shouder nek traptox botox2222bodyclinic winter profhilo22