CLOSE

Neuscorrectie

Zonder operatie, met fillers

rose bischoff arts body clinic 600x600 3

De informatie op deze pagina is medisch getoetst door
Drs. Rose Bischoff

Wat houdt de behandeling neuscorrectie met fillers in?

Stoort u zich aan een knobbeltje op of een deuk in uw neus? Dan kan een behandeling  van de neus met fillers een goede oplossing voor u zijn! Een behandeling met fillers kan in sommige gevallen zelfs hetzelfde resultaat geven als een operatie, zonder zwelling, zonder narcose en zonder scalpels! Door het gebruik van een filler met hyaluronzuur bent u niet meer dagenlang uit de roulatie, maar duikt u – naast in zeldzame gevallen een paar blauwe plekjes die na enkele dagen verdwenen zijn – al vrijwel direct na uw bezoek aan The Body Clinic weer het sociale leven in. Zelfs een pleister is niet nodig!

Wat houdt de behandeling neuscorrectie met fillers in?

Stoort u zich aan een knobbeltje op of een deuk in uw neus? Dan kan een behandeling van de neus met fillers een goede oplossing voor u zijn! Een behandeling met fillers kan in sommige gevallen zelfs hetzelfde resultaat geven als een operatie, zonder zwelling, zonder narcose en zonder scalpels! Door het gebruik van een filler met hyaluronzuur bent u niet meer dagenlang uit de roulatie, maar duikt u – naast in zeldzame gevallen een paar blauwe plekjes die na enkele dagen verdwenen zijn – al vrijwel direct na uw bezoek aan The Body Clinic weer het sociale leven in. Zelfs een pleister is niet nodig!

 • neus gallery 2
 • Tandenknarsen gallery 5
 • neuscorrectie met fillers
 • neus gallery 7
 • slappen opvullen safety
 • neus gallery 8

Waarom een filler behandeling van de neus?

Middels een neuscorrectie met een filler op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur kunnen knobbels, deuken of andere oneffenheden op of in uw neus vaak prima worden aangepakt. Onze artsen zijn er namelijk voor opgeleid om bijvoorbeeld een kromme neusrug of een bobbel in de neusbrug te corrigeren met een filler. Het effect van deze behandeling is direct toonbaar en houdt ongeveer een jaar aan.
Ook weet bijna niemand dat de oren en neus ons hele leven lang doorgroeien. Hierdoor kan het zijn dat uw neuspunt zich als het ware verlengt. Het uiteinde van uw neus zakt dan naar beneden. Met een klein beetje filler in het puntje van de neus, komt deze weer iets omhoog te staan. Kleine moeite, groot plezier!

De behandeling

Voordat een neuscorrectie met fillers uitgevoerd kan worden, is het belangrijk dat uw gezondheid in kaart wordt gebracht. Ook maken wij foto’s voor uw persoonlijk dossier. Het is belangrijk 30 minuten voor de behandeling aanwezig te zijn voor een verdovende crème. Ten slotte dient u toestemming te geven voor de behandeling. De behandeling zelf duurt maar enkele minuten en wordt uitgevoerd met een naaldje of een canule. Nadat uw arts het gebied gemasseerd heeft, kunt u de neus nog even koelen. De prijzen in de video kunnen afwijken. Klik hier voor onze actuele prijslijst.

Prijs: Vanaf €550,-
Voorbereiding: 30 minuten voor de behandeling aanwezig zijn
Verdoving: Ja, creme
Duur: 10 minuten
Pijn (0-10): 3
Product: Hyaluronzuur
Veiligheid: Uiterst veilig
Duurzaamheid: +/- 12 maanden

Natuurlijk resultaat

Bij een neuscorrectie met fillers wordt er een beetje filler gespoten op die plekken waar de neus minder recht loopt. U hoeft niet bang te zijn dat de neus groter wordt. Wij gebruiken een hyaluronzuurfiller voor deze behandeling en dit zorgt voor een natuurlijk resultaat. Een ander voordeel van hyaluronzuurfillers is dat deze eventueel opgelost kunnen worden. Dit garandeert een behandeling op maat welke past bij de natuurlijke contouren van uw gezicht.

Voor en na foto’s

Wat te doen voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Wij verzoeken u  om een half uur voor de behandeling aanwezig te zijn, zodat wij de verdovende creme kunnen aanbrengen. Om blauwe plekken te voorkomen: Ons adives is om  5 dagen voor de behandeling van de neus met fillers,eventueel in overleg met uw arts, geen bloedverdunnende medicatie zoals Aspirine, Naproxen of Ibuprofen te gebruiken en 48 uur van te voren geen alcohol te drinken. Vijf dagen voor de behandeling  stoppen met alle vitamines, visolie en voedingssupplementen. U kunt 5 dagen vóór de behandeling starten met Arnica druppels (hoogste dosering).

Na de behandeling

De artsen adviseren u de eerste week uit de zon te blijven en geen gebruik te maken van een sauna of zonnebank. In de eerste twee weken na de neuscorrectie met fillers adviseren wij u geen peelings, laser of andere gezichtsverzorgende behandelingen te ondergaan. Make-up in het behandelde gebied is niet toegestaan de eerste uren na de behandeling.

Hersteltijd

Blauwe plekjes en zwelling op de neus komen zelden voor. Je kunt deze behandeling met recht een lunchtime-treatment noemen.

Duur resultaat

U heeft gemiddeld 12 maanden plezier van een neusfiller behandeling.

Ervaringen

Gratis Intake

Wij vinden het van het grootste belang dat u goed geïnformeerd bent voordat u een keuze maakt uit een van onze behandelingen. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek kijkt u samen met uw behandeld arts naar de voor u meest geschikte behandeling. In dit gesprek is er ruimte voor al uw vragen en worden aspecten van de behandeling besproken zoals  leefregels voor en na de behandeling, resultaten en mogelijke bijwerkingen van de door u gekozen behandeling. Aan het einde van dit gesprek krijgt u van onze arts een eerlijk en weloverwogen advies. Wanneer u direct behandeld wilt worden, kan de neuscorrectie met fillers worden uitgevoerd.

Veiligheid

Voor een neuscorrectie met fillers gebruiken de artsen van The Body Clinic de tijdelijke veilige filler van het merk Saypha of Restylane. De werkzame stof hyaluronzuur van deze filler uit komt van nature ook in de huid voor waar hij zorgt voor hydratatie en elasticiteit. Princess is al lange tijd op de markt en er zijn al meer dan veertig miljoen behandelingen uitgevoerd met deze tijdelijke hyaluronzuurfiller. De artsen van The Body Clinic gebruiken canules in het gebied van de neus om een extra stukje veiligheid te garanderen. Bij ons krijgt u een gratis nabehandeling en wij gebruiken nooit te veel filler bij de eerste behandeling: less is more!

Prijzen

Behandeling Prijs
Neuscorrectie met fillers € 550

FAQ

Wanneer kom ik in aanmerking voor een behandeling van de neus?

Indien u een bobbeltje op uw neus heeft of er een deukje in uw neus zit, kunt u in aanmerking komen voor deze behandeling. Ook kan uw neus recht gemaakt worden, mits dit qua techniek in uw specifieke situatie mogelijk is. Wat wij niet kunnen, is uw neus kleiner maken. Ook na een neus operatie, kunnen wij u helaas niet behandelen met een filler.

Kun je de vorm van de neus veranderen?

Ja, als er een bobbel is of een deukje kunnen we dit veranderen. We kunnen de neus niet kleiner maken.

Wat zijn de kosten voor een neuscorrectie met fillers?

De kosten voor een neus-behandeling is 550 euro, inclusief (indien nodig) touch up.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Filler behandelingen

 • Jukbeenderen
 • Kaaklijn
 • Rimpels bovenlip
 • Lippen opvullen
 • Liquid facelift
 • Mondhoekplooi
 • Neuscorrectie
 • Neus - lippenplooi
 • Acne littekens verwijderen
 • Slapen opvullen
 • Wallen onder de ogen verwijderen
 • Wangen opvullen
 • Kincorrectie
 • Oorlelcorrectie