CLOSE

Mirthe van der Putten

Cosmetisch arts KNMG

mirthe van der putten arts the body clinic 1

Mirthe van der Putten

Drs. Mirthe van der Putten is Cosmetisch arts KNMG en is medisch directeur bij The Body Clinic. Mirthe is werkzaam in de klinieken Amsterdam en Utrecht.

Mirthe heeft daarnaast al ruim 6 jaar ervaring binnen de chirurgie en plastische chirurgie. Hierbij heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van chirurgische ingrepen wat bijdraagt aan haar goede kennis en kunde in de esthetiek.

Mirthe staat bekend om het creëren van een mooi natuurlijk resultaat en haar behandeling van oogleden, zowel met PlexR als door chirurgie, behandeling van de wallen en haar liquid facelifts zijn uitzonderlijk goed.

Mirthe geeft trainingen aan andere artsen voor Galderma, een van de grootste injectables leveranciers ter wereld bekend van de merken Restylane en Azzalure, waarin de laatste technieken en vaardigheden overgedragen worden aan andere cosmetisch artsen in Nederland. Mirthe van der Putten is BIG geregistreerd onder nummer: 29913622701.

Eerdere werkervaringen

Parkkliniek

2019 – heden

Doctors at soap

2016 – heden

OLVG

2013 – 2019

Opleiding

Geneeskunde, Universiteit Utrecht

2004 – 2010

“Een eerlijk advies met oog voor detail.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen