Mirthe van der Putten

Cosmetisch arts

Mirthe van der Putten the body clinic

Na haar studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht is Mirthe opgeleid als cosmetisch arts en gespecialiseerd in botox, fillers en ooglidcorrectie behandelingen. Daarnaast is Mirthe al ruim 6 jaar werkzaam binnen de chirurgie en plastische chirurgie. Hierbij heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van chirurgische ingrepen wat bijdraagt aan zeer goede kennis en kunde in de esthetiek.

Mirthe is gespecialiseerd in chirurgische ooglidcorrecties en Plexr behandelingen en een expert als het gaat om de combinatie behandelingen van Botox én fillers. Ook is de zogenaamde full face treatment behandeling haar favoriet, om zo de balans te houden van het gezicht in zijn totaliteit met een natuurlijk resultaat als uitgangspunt.

Bij The Body Clinic luisteren al onze artsen zorgvuldig naar de wensen en verwachtingen van de cliënt en geven zij een eerlijk advies met oog voor detail en uitstekend gevoel voor esthetiek. Mirthe van der Putten is BIG geregistreerd onder nummer: 29913622701.

“Een eerlijk advies met oog voor detail.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven (Arnhem)