CLOSE

De Beste Filler Kliniek

The Body Clinic

De beste filler kliniek

U wilt de beste filler-kliniek? Dan is The Body Clinic de juiste keuze. Onze hoge cliëntgerichtheid, duidelijke aanpak en fraaie resultaten hebben ons de titel ‘Beste filler-kliniek’ opgeleverd. Dat geeft een betrouwbaar gevoel. En met zeven vestigingen kunt u altijd snel in uw eigen regio terecht – wel zo praktisch.

U bent bij The Body Clinic altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Maak dus gerust een afspraak. Ons team staat bekend om zijn hartelijke ontvangst, professionele vaardigheden en betrokken werkwijze. U zult merken dat u zich snel thuis voelt bij The Body Clinic.

Bij The Body Clinic vormt u het uitgangspunt. Onze artsen en medewerkers nemen graag de tijd voor het juiste advies en de beste planning. Uw wensen zijn hierbij leidend. Voor ons bent u altijd speciaal.

The Body Clinic heeft klinieken in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Den Bosch en Duiven (Arnhem). Onze klinieken zijn geopend van maandag t/m zaterdag.

Onze artsen

Onze artsen zijn Nicoline Nijman, Mirthe van der Putten, Hugo Ammerlaan, Dionne Deibel, Irene Klein, Geretta en Samira van Stiphout. Bij The Body Clinic werken alleen top artsen die zeer zeer zorgvuldig zijn geselecteerd tijdens de aanname procedure. Al onze artsen zijn BIG geregistreerd en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is de Nederlandse databank waarin men kan nagaan of een medicus (arts) geregistreerd is. Daarnaast zijn Nicoline Nijman, Mirthe van der Putten, Hugo Ammerlaan ook nog Cosmetisch arts KNMG. We zijn door meer dan 2.000 van cliënten beoordeeld met een 9.0 op Kliniekervaringen.nl, dit maakt ons de best gewaardeerde kliniek van Nederland.

logo cosmetisch arts knmg a

Waarom de beste filler kliniek

The Body Clinic werkt met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur die hun veiligheid op lange termijn bewezen hebben. Omdat deze fillers oplosbaar zijn, kunnen wij de behandeling corrigeren en aanpassen aan uw wensen. Dit garandeert een veilig proces en optimale resultaten.

Daarnaast werkt The Body Clinic uitsluitend met ervaren dermatologen en gecertificeerde cosmetisch artsen die zijn opgenomen in het NVCG-register. U bent dus bij ons in professionele handen. Daarom zijn wij de beste filler-kliniek!

The Body Clinic staat voor cliëntgerichtheid. Zo bent u bij ons ook welkom in de avonduren. Uw vrijblijvende consult vooraf en uw controle-afspraak achteraf bieden wij gratis aan. Verder nemen wij uitgebreid de tijd voor een heldere uitleg over behandelingen en opties.

Wij vinden een natuurlijk resultaat het mooiste resultaat. Dus gebruiken wij in eerste instantie liever minder dan meer product. Komt het resultaat hierdoor te bescheiden uit de verf, dan krijgt u van The Body Clinic een gratis touch-up. Dit vindt twee weken na de behandeling plaats.

Ethiek

Bij The Body Clinic gebruiken we alleen tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen we voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Ons doel is altijd een natuurlijk resultaat, bij onvoldoende resultaat krijgt de klant bij ons een gratis touch-up behandeling. Wij voeren alleen behandelingen uit bij personen vanaf 18 jaar.

We zijn er ontzettend trots op dat ons beleid ervoor heeft gezorgd dat we met een 9,0 en 2.000 reviews de best gewaardeerde kliniek zijn op Kliniekervaringen.nl.

Filler behandelingen

 • Jukbeenderen
 • Kaaklijn
 • Rimpels bovenlip
 • Lippen opvullen
 • Liquid facelift
 • Mondhoekplooi
 • Neuscorrectie
 • Neus - lippenplooi
 • Acne littekens verwijderen
 • Slapen opvullen
 • Wallen onder de ogen verwijderen
 • Wangen opvullen
 • Kincorrectie
 • Oorlelcorrectie

Gratis consult

The Body Clinic biedt u – voorafgaand aan de behandeling(en) van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een consult met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. U kunt contact met ons opnemen op 020-4638668 of via [email protected].

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen