CLOSE

Rose Bischoff

Cosmetisch arts

rose bischoff the body clinic 1

Rose Bischoff

Drs. Rose Bischoff is cosmetisch arts bij The Body Clinic en werkzaam in de kliniek in Heerenveen. Daarnaast is Rose werkzaam als docent geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Rose behandelt cliënten hoe ze zelf behandeld wil worden, met persoonlijke aandacht, tijd en precisie. Haar interesse in de cosmetische geneeskunde komt voort uit de diversiteit die het vak te bieden heeft. “Een behandelplan is altijd per cliënt verschillend, zowel qua wensen als resultaat.” Rose vindt het belangrijk dat de arts en de cliënt beiden achter het behandelplan staan, pas dan kom je tot het mooiste resultaat.

“Het is niet erg om oud te worden, maar we hebben nu de keuze om onder eigen voorwaarden gracieus ouder te worden. Ik kan je daarbij helpen, met een oprecht en persoonlijk advies. Indien andere mensen doorhebben dat ik je heb behandeld, dan doe ik het niet goed: het moet complimenteren, niet opvallen.”

Bij The Body Clinic krijgen we regelmatig vragen van cliënten om een teveel aan fillers, die door een andere kliniek zijn geplaatst, te verwijderen en te behandelen met een natuurlijk resultaat. Rose is bij The Body Clinic de specialist in de ‘normalisatie’ van injectables. Rose helpt cliënten de balans in het gezicht terug te geven door een teveel geplaatste filler op te lossen en de cliënten te voorzien van een natuurlijk ogende behandeling. Op deze manier creëert ze een frisse natuurlijke uitstraling zonder dat ze al de fillers verwijderd. “Less is more”.

Rose is een ambitieuze, goudeerlijke medisch specialist. Ze is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en technieken binnen de cosmetische industrie. Regelmatig bezoekt ze congressen en volgt ze trainingen om haar vaardigheden up to date te houden.

Rose is BIG geregistreerd onder nummer: 19066902601.

“Indien andere mensen doorhebben dat ik je heb behandeld, dan doe ik het niet goed: het moet complimenteren, niet opvallen.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen