CLOSE

Jukbeenderen opvullen

Verjongend effect op het hele gezicht

nicoline nijman arts the body clinic 1 600x600

De informatie op deze pagina is medisch getoetst door
Drs. Nicoline Nijman

Wat houdt de behandeling jukbeenderen opvullen in?

De een wordt ermee geboren, een ander droomt ervan: geprononceerde jukbeenderen. Maar zelfs van nature prachtige jukbeenderen kunnen hun vorm verliezen, omdat er door de natuurlijke veroudering verlies optreedt van steunweefsel in de huid. Met fillers kan het volume in het jukbeen mooi hersteld worden of, indien gewenst, benadrukt worden.

Wat houdt de behandeling jukbeenderen opvullen in?

De een wordt ermee geboren, een ander droomt ervan: geprononceerde jukbeenderen. Maar zelfs van nature prachtige jukbeenderen kunnen hun vorm verliezen, omdat er door de natuurlijke veroudering verlies optreedt van steunweefsel in de huid. Met fillers kan het volume in het jukbeen mooi hersteld worden of, indien gewenst, benadrukt worden.

 • Jukbeenderen 4
 • Jukbeenderen 5
 • Jukbeenderen 2
 • Jukbeenderen 1
 • Jukbeenderen 3
 • kraaienpootjes

Waarom een filler behandeling van de jukbeenderen?

Bij jonge vrouwen en mannen accentueert een filler in het jukbeen de met jeugd geassocieerde V-vorm van het gezicht. Bij de wat oudere man of vrouw haalt het de vermoeidheid uit het gezicht en herstelt het de natuurlijke contouren. Een symmetrische V-vorm van het gezicht staat voor natuurlijke schoonheid en jeugdigheid. Uiteraard kijken onze artsen altijd goed naar uw natuurlijke gezichtsvorm.

Door deze behandeling van uw jukbeenderen krijgt uw gezicht een subtiele lift, zo oogt u direct minder vermoeid maar toch naturel. Het opvullen van de jukbeenderen geeft een verzachting van de neus-lippenplooi, wat direct zorgt voor een verjongend effect op het gehele gezicht.

 • Verzachten neus-lippenplooi
 • Herstel natuurlijke contouren
 • Accentueren V-vorm gezicht

De behandeling

Voor de behandeling van de jukbeenderen zullen foto’s gemaakt worden voor uw persoonlijk dossier. Nadat u de arts schriftelijk toestemming heeft gegeven voor de behandeling en uw gezondheid in kaart is gebracht, zal het gebied van de jukbeenderen worden ingesmeerd met een verdovende crème. De behandeling van de jukbeenderen zelf zal niet langer dan enkele minuten duren. U krijgt 5-10 prikjes in het te behandelen gebied. Nadat de arts het gebied heeft gemasseerd, kunt u de jukbeenderen nog even koelen. De prijzen die vermeld worden in de video’s kunnen afwijken van onze huidige prijzen.

Prijs: Vanaf €450,-
Voorbereiding: 30 minuten voor de behandeling aanwezig zijn
Verdoving: Ja, creme
Duur: 10 minuten
Pijn (0-10): 3
Product: Hyaluronzuur
Veiligheid: Uiterst veilig
Duurzaamheid: +/- 12 maanden

Natuurlijk resultaat

Bij The Body Clinic staan wij voor een natuurlijk resultaat wanneer wij de jukbeenderen behandelen. De artsen van The Body Clinic gebruiken tijdens de eerste behandeling liever iets minder product om vervolgens te kiezen voor een zogenaamde touch-up tijdens de gratis controleafspraak. Zo kunnen wij u het beste en meest natuurlijke resultaat garanderen. Onze artsen gebruiken hyaluronzuur als filler. Deze bio-actieve stof heeft een verbeterend effect op de huid door natuurlijke hydratatie en stimulatie van collageen. Wij gaan voor jeugdige vormen en jeugdigheid zonder Amerikaanse taferelen. U wilt er immers beter uitzien, niet anders. Exact dat is onze kracht: Less is more.

Voor en na foto’s
lippfillers1
lippfillers2

Wat te doen voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Ons advies is om een half uur voor uw behandeling van de jukbeenderen aanwezig te zijn. Wij brengen een verdovende crème aan in het te behandelen gebied. Om blauwe plekken te voorkomen: Gelieve 5 dagen voor de behandeling Arnica druppels  in te nemen (max. Dosering) en te stoppen met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie. Ook raden wij u aan 48 uur voor de behandeling geen alcohol te drinken. Stop 1 week voor de behandeling, eventueel in overleg met uw arts, met bloedverdunnende medicatie zoals Naproxen, Ibuprofen of Aspirine.

Na de behandeling

U kunt het gebied direct na de behandeling van de jukbeenderen koelen. Voorkom de eerste week zonnestraling (ook geen zonnebank of sauna). Gebruik dagelijks een zonnefactor met goede SPF. Wij adviseren in de eerste twee weken geen behandeling bij een schoonheidsspecialist te ondergaan. Na twee weken zien wij u graag terug in onze kliniek voor de controle afspraak.

Hersteltijd

Hoewel er in veel gevallen niets te zien is na de behandeling van de jukbeenderen, kan er enige zwelling optreden. Dit kan enkele dagen aanhouden. Mogelijk ontstaat er een blauw plekje welke u enkele uren naar de behandeling mag camoufleren.

Duur resultaat

Het uiteindelijke resultaat van een behandeling van de jukbeenderen is na ongeveer een a twee weken zichtbaar. Daarna lost het middel langzaam op. Na 12 maanden kan er een vervolgbehandeling plaatsvinden.

Ervaringen

Gratis Intake

Bij The Body Clinic vinden we het belangrijk dat u goed geïnformeerd kiest, voordat u een behandeling krijgt voor de jukbeenderen. Het gratis en vrijblijvende intakegesprek wordt altijd uitgevoerd door de arts die u ook gaat behandelen. Mogelijkheden worden in kaart gebracht, alternatieve behandelingen besproken en u krijgt een eerlijk op uw situatie toegesneden advies. Indien gewenst kunt u direct behandeld worden.

Veiligheid

De filler Saypha die gebruikt wordt in het gebied van de jukbeenderen is uiterst veilig. Wij gebruiken alleen hyaluronzuren die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid ook op lange termijn is bewezen. Een groot voordeel van hyaluronzuur is dat het van nature ook in de huid voorkomt. Het zorgt hier voor hydratatie en elasticiteit van de huid. Het lichaam kent deze stof en hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie te verwaarlozen. Er zijn al meer dan 40 miljoen behandelingen uitgevoerd met deze filler en tot op heden zonder noemenswaardige complicaties of nadelige effecten. Ten slotte kan deze filler actief worden opgelost door het oplosmiddel Hyason. Dit garandeert een extra stukje veiligheid en behandeling op maat.

Prijzen

Behandeling Prijs
Jukbeenderen opvullen met hyaluronzuur 1 ml vanaf € 450
Jukbeenderen opvullen met hyaluronzuur 1,5 ml vanaf € 650
Jukbeenderen opvullen met hyaluronzuur 2 ml vanaf € 800

FAQ

Krijg ik geen appelwangen als ik de jukbeenderen opvul?

De artsen van The Body Clinic vullen altijd hoog op de jukbeenderen. Hiermee wordt voorkomen dat u appelwangen krijgt. Soms wordt er gekozen om ook de slapen mee te behandelen voor een extra natuurlijk effect. Door de slapen mee te behandelen krijgt u nog meer “liftend” effect in uw gezicht.

Als ik de jukbeenderen opvul krijg ik dan een liftend effect aan de onderkant van mijn gezicht?

Door de jukbeenderen en eventueel de slapen op te vullen, wordt de V-vorm in het gezicht hersteld. U krijgt ook een liftend effect aan de bovenkant van het gezicht en de neuslippenplooi zal vaak iets minder diep worden. Voor een liftend effect op de onderkant van het gezicht moet vaak de mondhoekplooi ook behandeld worden. Een liftend effect met fillers aan de onderkant van het gezicht is best moeilijk en soms niet mogelijk. Bespreek tijdens een gratis intakegesprek de mogelijkheden met uw arts.

Wat kost een behandeling van de jukbeenderen?

Afhankelijk van het aantal milliliters rekent The Body Clinic voor een behandeling van de jukbeenderen tussen de 450-800 euro. In combinatie met een liquid facelift, wordt dit goedkoper.

Ben ik niet te jong voor een behandeling van de jukbeenderen?

De behandelingen van de jukbeenderen en lippen zijn bij uitstek behandelingen die ook geschikt zijn voor jonge mensen. De artsen van The Body Clinic hebben veel professionele modellen onder behandeling die komen voor optimalisatie van jukbeenderen en lippen. Voor modellen is juist een natuurlijk resultaat uiterst belangrijk. Dit garanderen wij bij The Body Clinic.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Behandelingen met fillers

 • Jukbeenderen
 • Kaaklijn
 • Rimpels bovenlip
 • Lippen opvullen
 • Liquid facelift
 • Mondhoekplooi
 • Neuscorrectie
 • Neus - lippenplooi
 • Acne littekens verwijderen
 • Slapen opvullen
 • Wallen onder de ogen verwijderen
 • Wangen opvullen
 • Kincorrectie
 • Oorlelcorrectie