CLOSE

BNN’s Spuiten en Slikken kwam langs bij The Body Clinic

nicoline nijman video background 4 3 1

Presentator Stijn staat op het punt kaaklijn fillers te nemen, maar dan….

Een aantal weken geleden hadden wij Stijn van BNN Spuiten en Slikken op bezoek voor het programma ‘Mooi, Man’. In deze documentaire serie onderzoekt Stijn de Vries het mannelijke schoonheidsideaal en zijn eigen onzekerheden op dit gebied. Hij voelt zich al langere tijd onzeker over zijn kaaklijn en bezocht The Body Clinic voor een behandeling met kaaklijn fillers. Tot zijn grote schrik kon deze behandeling met fillers niet doorgaan.

Steeds meer cosmetische ingrepen bij mannen

Sinds 1997 is het aantal cosmetische ingrepen onder mannen met 325% gestegen. Toch blijkt dat er niet vaak over onzekerheden bij mannen wordt gesproken en lijkt er nog steeds een groot taboe te rusten als het gaat om cosmetische ingrepen bij mannen. In deze vierdelige documentaire serie onderzoekt Stijn waar het nieuwe schoonheidsideaal onder mannen vandaan komt en of het je gelukkiger maakt om daaraan toe te geven. Hij gaat het gesprek aan met mannen die op hun manier omgaan met onzekerheden én pakt Stijn zijn eigen onzekerheden aan. Hij kwam bij The Body Clinic langs voor een behandeling met kaaklijn fillers. Samen met onze arts Nicoline Nijman bespreekt Stijn zijn wensen en legt Nicoline uit wat een filler is en wat je ermee kan doen.

Bsure DNA-test

Twee weken voor de behandeling met kaak fillers is Stijn bij ons langs geweest om de Bsure DNA-test te ondergaan. Hij wilde alles op alles zetten om een zo veilig mogelijke behandeling te krijgen. Een filler behandeling is een veilige, niet-chirurgische cosmetische behandeling. Toch kan het soms misgaan, ook als de behandeling correct en professioneel is uitgevoerd. Je kunt namelijk een genetische aanleg hebben waardoor je eigen afweersysteem extreem reageert op de fillers. Stijn besloot vóór zijn behandeling DNA af te laten nemen uit zijn wangslijmvlies. Op de dag dat Stijn zijn behandeling met kaaklijn fillers zou ondergaan vertelde arts Nicoline hem de uitslag. Tot zijn grote verbazing bleek dat Stijn een vergrote kans heeft op een filler afstotingsreactie, waardoor de behandeling door de arts ten zeerste werd afgeraden. Stijn was enorm blij dat hij deze DNA-test heeft laten doen en dat hem de vergrote kans op ernstige complicaties bespaard is gebleven!

Recommended Posts
daxxify botox behandeling the body clinic22bodyclinic nicolinenijman zwanger zwangerschapsverlof22