CLOSE

Caroline Albers

Coach Medisch Afvallen

caroline albers the body clinic coach medisch afvallen 1

Caroline is werkzaam als coach Medisch Afvallen bij The Body Clinic. Ze heeft een passie voor voeding en heeft in 2014 een opleiding tot diëtist gevolgd. Sinds die tijd is ze werkzaam in de wereld van eetstoornissen, ongezonde relaties met voeding en maagverkleiningsoperaties. Caroline is er door haar werkervaring van overtuigd dat lang niet elk pondje door het mondje gaat. Er zijn namelijk vele andere factoren die ons gewicht, gezondheid en algemeen welzijn beïnvloeden.

Daarnaast is Caroline diëtist en persoonlijk coach voor het RTL-programma Obese. Ook daar begeleidt zij cliënten naar een gezondere levensstijl. De afgelopen vijf jaar heeft Caroline zich vooral gericht op het werken met cliënten die gewicht verliezen door middel van medicatie en leefstijlveranderingen. Zij vindt vooral de leefstijlveranderingen cruciaal als het draait om gewichtsverlies en het behouden van een gezond gewicht.

Caroline zal u niet vertellen wat je móét eten en vermijden. Ze is ervan overtuigd dat haar cliënten al veel kennis in huis hebben, daarom kijkt ze liever met u hoe verandering in uw leven het makkelijkst te realiseren is. Een gezonde leefstijl moet passend, haalbaar en lekker zijn. Dit maakt voeding veel leuker en beter vol te houden op de lange termijn.

Buiten haar professionele leven woont Caroline met haar gezin in Amsterdam, waar zij geniet van het stadsleven en graag veel tijd doorbrengt met haar geliefden. Daarnaast heeft ze ook nog een eigen bedrijf.

“Inmiddels heb ik voldoende kennis en ervaring om te zeggen; niet elk pondje gaat door het mondje. Er zijn nog zoveel meer factoren die invloed hebben op ons gewicht, gezondheid en algeheel welzijn.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen