CLOSE

Djilly Ybema

Planning- en personeelsmanager

djilly ybema the body clinic hr manager 1

Djilly Ybema is sinds 2023 werkzaam als personeels- en planning manager bij The Body Clinic. In deze rol zorgt Djilly ervoor dat achter de schermen alles omtrent de planning en het personeel op rolletjes loopt, zodat cliënten de best mogelijke ervaring krijgen. De werkzaamheden van Djilly zijn zeer divers en omvatten onder meer het agendabeheer van de artsen, personeelszaken en het omgaan met juridische vraagstukken binnen de kliniek. Bij The Body Clinic is geen dag hetzelfde, wat werken in deze branche bijzonder leuk maakt.

Hoewel Djilly sinds kort bij The Body Clinic werkzaam is, voelt het werken binnen deze organisatie als thuiskomen. Samen met het team is Djilly dagelijks bezig om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen, met als doel de ervaring van de cliënt te optimaliseren. Het creëren van een omgeving waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt, is voor Djilly van groot belang.

“Het bijdragen aan het zelfvertrouwen van de cliënt, zorgt ervoor dat ik met een voldaan gevoel naar huis ga.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen