CLOSE

Bart Biermans

Directeur en oprichter

bart biermans arts the body clinic 1

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht richtte Bart Biermans The Body Clinic op. Hij werkt in de kliniek in Amsterdam en heeft als cosmetisch arts al meer dan 15 jaar ervaring met injectables.

Bart Biermans is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 79064493601 en is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

“Mensen zijn vaak bang voor een onnatuurlijk resultaat na een behandeling met injectables. Momenteel is het in Nederland een trend dat mensen subtiele veranderingen willen aan hun uiterlijk en bovendien mag niemand zien dat ze behandeld zijn.

Wij, als The Body Clinic, spelen hier op in. We hebben veel zogenoemde “lunchtime treatments”: mensen kunnen bij wijze van spreken tijdens de pauze van hun werk een behandeling ondergaan. We gebruiken liever een half spuitje voor het opvullen van lippen i.p.v. een hele spuit. Wij gebruiken alleen injectables op die plekken waar het geen verlies van essentiele mimiek veroorzaakt en zien liever mensen een keer terug voor een touch-up behandeling dan dat we te veel ineens injecteren in een bepaald gebied. Less is More!”

logo cosmetisch arts knmg a

“Cosmetische geneeskunde is een prachtige toevoeging om iemands schoonheid te benadrukken.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen