CLOSE

Michiel van Leeuwen

Medisch Afvallen

team bodyclinic michiel 1

Michiel van Leeuwen

Dr. Michiel van Leeuwen is arts Medisch Afvallen bij The Body Clinic en biedt online consultaties aan. Met een achtergrond in de farmaceutische industrie heeft hij gewerkt aan de ontwikkeling van innovatieve anti-obesitas medicatie. Bij Novo Nordisk bekleedde hij de functie van Global Medical Vice President. Daarnaast heeft Michiel ervaring in zowel de verslavingszorg als de cosmetische geneeskunde. Dit geeft Michiel een diepgaand inzicht in de complexiteit van obesitas en de rol die medicatie kan spelen bij het behandelen daarvan.
Michiel heeft zijn medische opleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daar heeft hij ook zijn promotieonderzoek voltooid op het gebied van de experimentele en plastische chirurgie op gebied van wondgenezing en stamceltechnologie.

Michiel kan u helpen om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Zowel via medicatie als aan de hand van online begeleiding in het aanleren en normaliseren van een gezonde leefstijl. Hij gelooft sterk in het bevorderen van gezonde levensstijlgewoonten en het bieden van ondersteuning aan degenen die worstelen met obesitas. Hij is BIG geregistreerd onder nummer: 89915837201

“Samen met u bekijken we wat de juiste manier is om veilig en duurzaam af te vallen.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen