CLOSE

Feikje ten Cate

Medisch Afvallen

team bodyclinic feikje 1

Feikje ten Cate

Drs. Feikje ten Cate versterkt het team Medisch Afvallen bij The Body Clinic. Feikje heeft haar studie geneeskunde gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Hier heeft ze onderzoek gedaan bij de afdeling Plastische-, Reconstructieve- en Handchirurgie waarna ze op de Spoedeisende Hulp ging werken.

Tijdens haar gehele opleiding en carrière vielen de nadelige gevolgen en de aandoeningen van overgewicht en te weinig beweging haar op. Feikje is er dan ook van overtuigd dat veel van deze aandoeningen te voorkomen zijn met een gezonde levensstijl. De juiste ondersteuning en hulp van medicatie kunnen daarbij van toegevoegde waarde zijn.

Ze kan je helpen met het vinden van de meest geschikte behandeling, afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden. Feikje helpt je om op een duurzame manier gewicht te verliezen en een gezond gewicht te behouden. Zij is BIG geregistreerd onder nummer: 29932025101

“Een gezonde levensstijl met voldoende beweging is voor zowel de fysieke als mentale gezondheid cruciaal.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen