CLOSE

Nicolette Lammers

Hoofdarts Medisch Afvallen

Nicolette Lammers

Drs. Nicolette Lammers is hoofd medisch afvallen bij de Body Clinic en werkt op verschillende locaties door het hele land. Zij kan u helpen om met ondersteunende medicatie gewicht te verliezen en u begeleiden in het aanleren en normaliseren van een gezonde leefstijl. Volgens Nicolette zijn leefstijlveranderingen cruciaal in het bereiken en behouden van gewichtsverlies. Daarnaast is een gezonde leefstijl niet alleen belangrijk voor gewichtsafname, maar zal dit ook leiden tot een verbetering van de fysieke en mentale gezondheid.

Nicolette heeft haar opleiding gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Na eerst een aantal jaar klinisch onderzoek te hebben gedaan naar het ontstaan van suikerziekte bij mensen met overgewicht, heeft zij jarenlang mensen met extreem overgewicht begeleid voor en na een maagverkleinende operatie, waarbij de nadruk vooral lag op leefstijlbegeleiding. Met de opkomst van de verschillende gewichtsverlies-ondersteunende medicijnen, is zij zich ook daar in gaan specialiseren. Zij kan u helpen met het vinden van de meest passende behandeling. Nicolette Lammers is BIG geregistreerd onder nummer: 19917581501

“Aan de hand van een uitgebreide intake, zullen we kijken waar uw behoeftes liggen en zullen we samen tot een persoonlijk plan van aanpak komen met de juiste medicamenteuze ondersteuning.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen