CLOSE

Annelieke van Woerkom

Voedingscoach

annelieke van woerkom voedingscoach the body clinic

Annelieke van Woerkom is Saxenda voedingscoach bij The Body Clinic. Annelieke is al bijna 10 jaar werkzaam is als vitaliteitscoach en voedingsadviseur.

Annelieke heeft verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en begeleiding en heeft zich gespecialiseerd in de onderdelen zingeving/tijdsbesteding, stress/emotie en voeding. De afgelopen jaren heeft zij verschillende vitaliteitstrajecten opgezet en uitgevoerd binnen organisaties, evenals individuele cliënten begeleid in hun zoektocht naar een gezonde relatie met voeding.

“Wij gaan kiezen voor kwaliteit, onszelf het beste gunnen, qua voeding maar ook als het gaat om andere levensgebieden.”

Annelieke heeft zich als voedingscoach gespecialiseerd in de begeleiding van cliënten bij Medisch afvallen met injecties. Daarin heeft zij al vele cliënten begeleid naar een succesvol resultaat in hun trajecten.

Annelieke woont met man, kinderen en een hele hoop dieren in het mooie Brabant. Naast haar werkzaamheden bij The Body Clinic heeft Annelieke ook haar eigen bedrijf Pontivitaal.

“Ik geloof erin dat als wij gaan kiezen voor kwaliteit, onszelf het beste gunnen, qua voeding maar ook als het gaat om andere levensgebieden, dat we echt iets kunnen veranderen. De vraag die je jezelf mag stellen is: wat gun ik mijzelf?”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen