Ultrasone Cavitatie

Ultrasone cavitatie het alternatief voor liposuctie

Weg vetophopingen, lovehandles, zwembandje…. hallo platte buik!

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen. En liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol. Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen…

Ultrasone cavitatie is hét alternatief: afslanken op de gebieden waar u dat wenst. Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder gevaarlijke operatie, injectie of littekens.

Afslanken d.m.v. cavitatie is de eerste stap naar zichtbare buikspieren

Buikspieren worden pas écht goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit. Vermindering van vet en vetophopingen zorgt ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden. Na het verminderen van het overtollige buik vet kunnen de buikspieren getraind worden met buikspieroefeningen of door middel van een spierversteviging behandeling.

Ultrasone cavitatie is dé methode om overtollig vet en cellulitis te verwijderen!

Ultrasone cavitatie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie. Na slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie en blijvende littekens. De cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

De voordelen

– Direct meetbaar resultaat na slechts één
behandeling
– Afslanken in centimeters, zonder te sporten
– Vet definitief weg
– Reductie van cellulitis
– Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
– Meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd
behandelen
– Geen operatie, narcose of injecties
– Geheel pijnloos

Wat zijn de resultaten?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 6 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.

Zijn de resultaten van ultrasone cavitatie blijvend?

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en indien mogelijk ook sport, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en kunt u in overleg een behandelplan samenstellen.

Behandelzones

– Taille
– Buik
– Dijen
– Billen
– Heupen
– Benen
– Armen

 

QBLIPOII2

 

Behandelgebied Losse behandeling Kuur 6 x Kuur 10 x
Buik € 150,- € 800,- € 1.350,-
Dijen buitenkant € 150,- € 800,- € 1.350,-
Dijen binnenkant € 150,- € 800,- € 1.350,-
Dijen binnen- en buitenkant € 250,- € 1.350,- € 2.100,-
Billen € 150,- € 800,- € 1.350,-
Bovenarmen € 150,- € 800,- € 1.350,-
Binnenkant knieen € 150,- € 800,- € 1.350,-
Taille (love handles) € 150,- € 800,- € 1.350,-

 

Deze behandelingen kunnen contant en met pin worden voldaan. Annuleren van afspraken uiterlijk 48 uur voor de behandeling, anders zijn wij helaas genoodzaakt om 50 euro in rekening te brengen

U kunt voor deze behandeling vanaf terecht bij The Body Clinic, behandeling uitgevoerd door Jacqueline Schoote, Achillesstraat 85 te Amsterdam. Tel: 020-4638668

En u kunt ook voor deze behandeling naar; Kapelstraat 39-a, 1404 HW Bussum, Tel: 06 250 540 41.