CLOSE

De nieuwe trend op de injectables markt: Hybride fillers

dionne deibel arts the body clinic 1

Er zijn meestal niet veel veranderingen in de cosmetische wereld; af en toe wordt er weleens een nieuwe skinbooster gelanceerd en zo nu en dan wordt er een nieuwe techniek ontwikkeld om je huid nog beter te kunnen verstrakken. Met de komst van Radiesse Hyperdiluted komen nu diverse merken met hybride fillers op de markt. Een hybride filler is een combinatie van hyaluronzuur en een collageenstimulerende filler in 1 spuit.

Het voordeel van hydride fillers

Door gebruik te maken van hydride fillers vang je twee vliegen in één klap. De collageenstimulerende injectable zorgt voor collageen en elastine aanmaak. Dit effect is pas na ongeveer 6 weken zichtbaar. Het hyaluronzuur in de injectable geeft direct volume en steun aan de huid, hiervan is het resultaat vrijwel direct zichtbaar. De arts bepaalt in welke mate een hyaluronzuur filler gemengd wordt met de collageenstimuleenbooster zoals Radiesse, Sculptra of Lanluma. Het huidverbeterende effect van de collageenbooster is niet direct zichtbaar. De aanmaak start pas na zo’n 4-6 weken en werkt en werkt tot zes maanden door met een resultaat van rond de twee jaar.

Kant en klare hybride filler

Er bestaan ook kant en klare hybride fillers genaamd HArmonyCa bestaande uit hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet. Het hyaluronzuur zorgt voor een vochtbindende werking waarbij lijntjes direct minder zichtbaar worden. Calciumhydroxyapatiet zet de huidcellen aan tot de productie van nieuwe collageen en elastine. De huid krijgt dus meer volume, krijgt een kleine lift en wordt in de loop der tijd verstevigd.

Nog niet toe aan fillers?

Mocht je nog niet klaar zijn voor fillers dan is het ook mogelijk om skinboosters te mengen met collageenboosters zoals Sculptra, Lanluma of Radiesse. Een skinbooster zoals bijvoorbeeld Profhilo is zeer dun hyaluronzuur en geeft hierdoor geen volume, maar geeft een prachtige glow door de vochtbindende werking. Door hier een collageenstimulerende filler aan toe te voegen zet je de huid aan tot de productie van nieuw collageen waardoor de huid steviger en elastischer wordt. 

Vrijblijvend consult met de arts

Kom langs voor een vrijblijvend consult met één van onze artsen om de mogelijkheden te bespreken. Onze artsen kunnen een persoonlijk advies geven op basis van jouw wensen om tot het mooiste resultaat te komen.

Recent Posts
22bodyclinic bunnylines botox2222thebodyclinic cosmetischarts plastischchirurg groeiklinieken22