CLOSE

Filler behandeling bij een schoonheidsspecialiste? Botox party?

danielle miggelenbrink nederstigt manager bodyclinc

Vroeger had je het Tupperware-feestje, nu de filler party: lekker met vriendinnen een feestje bouwen en tussen de champagne door je lippen laten volspuiten door een arts. Fillers zijn populairder dan ooit en de gebruikers worden steeds jonger. Maar mag iedereen ze zomaar zetten? Je kan nu dus zomaar bij een schoonheidsspecialiste je lippen op laten spuiten met een hyaluronpen. Een schoonheidsspecialiste is geen arts. Wat zijn de regels rond de fillers? Rambam van BNN Vara gaat undercover bij een ‘fillercursus’ en organiseert een eigen party.

Ons advies is: laat je enkel en alleen behandelen door een cosmetisch arts, die BIG geregistreerd is en ga niet voor de laagste prijs, maar ga voor kwaliteit en veiligheid! En ga zelf naar een kliniek en laat de arts niet bij je thuis komen. Klik op de foto voor de link naar het filmpje.

schermafbeelding 2020 01 17 om 13.41.23

Onze artsen zijn erkend cosmetisch arts KNMG, lid van de NVCG en BIG geregistreerd.  Bel ons voor een gratis consult om alle informatie, bijwerkingen en risico’s van fillers en botox van onze artsen persoonlijk  aan te horen. U kunt ons bereiken op 020-4638668 of via [email protected].

logo cosmetisch arts knmg b

Recent Posts
liquid faceliftbotox tandenknarsen