CLOSE

Neuscorrectie zonder operatie

Bent u niet tevreden met uw neus, maar ziet u een chirurgische ingreep niet zitten, dan is een neuscorrectie door middel van hyaluronzuur fillers wellicht een uitkomst.

Neuscorrectie met fillers

De neus is het middelpunt van het gezicht, symmetrie is daarom belangrijk. Helaas is niet iedereen geboren met een perfecte neus. Een aangeboren scheefstand, een ongeval (bv bij sporten) kan uw neus hebben veranderd. Ook een knobbeltje of een deuk in uw neus kunnen u irriteren. Een neuscorrectie door middel van plastische chirurgie is geen kleine ingreep. U moet onder narcose en u bent minimaal twee weken uit de running en uw uiterlijk heeft een lange hersteltijd nodig. The Body Clinic biedt nu een neusbrug correctie aan met hyaluronzuur fillers. U hoeft niet onder narcose, staat binnen 30 minuten weer buiten zonder zwelling en het resultaat is vrijwel direct zichtbaar.

Behandeling neus met een filler

Vooraf aan de behandeling wordt uw neus verdoofd met verdovingscrème. Vervolgens bespreekt de arts uw wensen en de mogelijkheden. Niet elke neusafwijking is geschikt voor  neuscorrectie met fillers. Zo behandelen wij niet met een filler in de neus na een operatie van de neus. Een zeer brede neus ineens smal maken of een lange neus inkorten is iets wat met fillers niet kan worden bereikt. Een bobbel op de neus of een deukje in de neus is meestal wel geschikt voor een behandeling. Ook kan een neustip die niet naar wens is, een lift gegeven worden. Het is daarom zeer belangrijk om eerst een consult in te plannen bij onze deskundige artsen. Indien uw wensen met fillers kunnen worden bereikt dan zal de arts de neuscorrectie uitvoeren met ultra dunne naaldjes of met een canule. Een operatie is dan niet meer nodig om toch verbluffende resultaten te behalen. Mocht u al een operatie van uw neus hebben gehad, kunnen wij u helaas niet helpen met een filler behandeling van de neus.

Wat kan ik verwachten na een neuscorrectie met fillers?

Er kunnen wat kleine blauwe plekjes optreden, maar deze kunt u gemakkelijk camoufleren met make-up. U kunt eigenlijk zo weer naar uw werk, maar dan met de neus die u altijd al had gewild. Wij raden u aan het behandelde gebied niet in direct contact met felle zon te brengen, geen gebruik te maken van sauna of zonnebank en geen gezichtsbehandelingen te nemen.

Neuscorrectie kosten

De prijs voor een neus correctie met een hyaluronzuur behandeling is 500 euro. U heeft ongeveer een jaar plezier van deze behandeling. U kunt voor een neuscorrectie behandeling terecht in onze kliniek in Amsterdam en Duiven.

Neuscorrectie kliniek Amsterdam

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van de NVCG en cosmetisch arts KNMG.

Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

Recent Posts
lipfillersbotox