CLOSE

Vacature assistente/receptioniste cosmetisch kliniek Amsterdam

danielle miggelenbrink nederstigt manager bodyclinc

Voor onze cosmetische kliniek in Amsterdam Oud Zuid zijn wij per januari 2021 op zoek naar een gastvrouw / assistente (parttime 6 à 10 uur per week). Perfect voor naast jouw studie of voor een leuke bijbaan.

Onze artsen zijn BIG geregistreerd,  zijn aangesloten bij de NVCG en hebben al meer dan 15 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde. Bij The Body Clinic staat een natuurlijk resultaat met het gebruik van veilige, tijdelijke injectables, voorop: less is more!

Wij zoeken jou!

De functie betreft een afwisselende baan van gemiddeld 6 à 10 uur per week in onze mooie cosmetische kliniek in Amsterdam Zuid. Wij zoeken iemand voor de donderdag van 13.30-19.30 uur en uitbreiding tot de dinsdag erbij van 09.00-14.00 uur. De tijden zijn flexibel en kunnen veranderen.

Werkzaamheden

* het ontvangen van cliënten in onze kliniek en geven van informatie aan de clienten.
* het correct en vriendelijk te woord staan van de cliënten, begeleiden voor hun afspraak
* het maken van een eerste positieve, vriendelijke en rustige indruk op onze cliënten
* balie werkzaamheden (invoeren van gegevens in ons klantenbestand, afspraken inplannen in de agenda, foto’s maken van cliënten, bijhouden voorraad, betalingen).

afspraak maken filler botox

Funtie-eisen

Je bent representatief, zelfstandig, pakt werkzaamheden uit jezelf op, neemt initiatief, communicatief vaardig, spreekt ABN en goed Engels, MBO werk- en denkniveau, je kan goed multi-tasken. Je hebt ervaring in klantencontact of als baliemedewerker. Je bent flexibel in je werktijden en hebt affiniteit met de cosmetische geneeskunde. Gemiddeld 6 a 10 uur per week. Je staat stevig in je schoenen en hebt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Vanwege de flexibiliteit van de functie, geven wij de voorkeur aan iemand die in Amsterdam woont.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende leuke functie binnen de cosmetische branche. Een fijne werkplek in een prachtig pand in Amsterdam Oud Zuid binnen een een klein ambitieus team van leuke collega’s. Je werkt op basis van een 0-uren contract. De vaste dag is donderdag van 13.30 uur tot 19.30 uur en uitbreiding van een dinsdag van 09.00-14.00 uur.

Heb je interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en wil jij het visitekaartje van onze kliniek zijn, stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV met foto naar [email protected].  Voor meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, kan je kijken op onze website: www.bodyclinic.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

breed neuscorrectie

Goed te weten voordat je gaat solliciteren:
Woonachtig in Amsterdam is een must, vanwege flexibiliteit van de uren (geen vergoeding reiskosten). 
Brutoloon in overleg en is afhankelijk van ervaring en leeftijd. Je zal op basis van 0-uren contract werken, gemiddeld 6 à 10 uur per week.

Recent Posts
bart nagitahyaluronzuur voorraad aanvullen