CLOSE

Halslift

Halslift behandeling met Plexr

Halslift behandeling met Plexr

Verslapping van de hals is een veel voorkomend probleem en was tot op heden moeilijk te behandelen met fillers of Botox. Ook een plastisch chirurgische behandeling leidde vaak niet tot het gewenste resultaat. Littekens in het gebied van de hals zijn moeilijk te camoufleren en door een chirurgische lift wordt de huid dunner in dit gebied. Dit behoort nu tot het verleden. Een halslift met Plexr is een niet invasieve behandeling van de hals zonder snijden en littekens.

Halslift behandeling met Plexr

Verslapping van de hals is een veel voorkomend probleem en was tot op heden moeilijk te behandelen met fillers of Botox. Ook een plastisch chirurgische behandeling leidde vaak niet tot het gewenste resultaat. Littekens in het gebied van de hals zijn moeilijk te camoufleren en door een chirurgische lift wordt de huid dunner in dit gebied. Dit behoort nu tot het verleden. Een halslift met Plexr is een niet invasieve behandeling van de hals zonder snijden en littekens.

  • juvederm gallery 2
  • lipfillers
  • juvederm gallery 4
  • rokerslijntjes
  • juvederm gallery 1
  • juvederm gallery 3

Hoe werkt een halslift met Plexr?

Bij een halslift met Plexr wordt de overtollige huid in het gebied van de hals met een klein naaldje aangestipt. Door dit naaldje loopt een stroompje, waardoor de overtollige huid wordt verdampt. In de diepe huidlagen vindt er biostimulatie plaats, waardoor de huid niet alleen strakker wordt, maar ook dikker. Na een herstelperiode van ongeveer een week, heeft u weer een nieuwe mooie strakke huid in het gebied van de hals.

  • Halslift zonder operatie
  • Zonder hechtingen
  • Geen littekens

De behandeling

Zorg dat u minimaal 30 minuten voor een halslift met Plexr aanwezig bent voor de verdovende crème. Het is belangrijk dat u geen make-up aanbrengt op  het gebied dat behandeld gaat worden. Nadat u de behandelovereenkomst heeft ingevuld, kan de behandeling beginnen. De behandeling zelf duurt ongeveer 30-45 minuten afhankelijk van de grootte van het gebied en de slapte van de huid. De prijzen die vermeld worden in de video’s kunnen afwijken van onze huidige prijzen. De prijzen die vermeld worden in de video’s kunnen afwijken van onze huidige prijzen.

Voorbereiding: 30 minuten voor de behandeling aanwezig zijn
Verdoving: Ja, creme
Duur: 15 minuten
Pijn (0-10): 4
Veiligheid: Uiterst veilig
Duurzaamheid: Onbepaalde tijd
Controle: Na 8 weken

Natuurlijk resultaat

Een halslift met Plexr geeft een heel natuurlijk resultaat. Doordat je precies kunt zien tijdens de behandeling hoeveel huid je weghaalt, is er geen risico op overcorrectie. Niet alleen de overtollige huid verdwijnt, maar er treedt ook biostimulatie op van de diepere huidlagen, waardoor de huid dikker en elastischer wordt. Dit garandeert een natuurlijk resultaat dat past bij de rest van uw gezicht.

Voor en na

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Vóór de Plexr halslift behandeling, geldt dat we altijd eerst een consult bij een van onze artsen inplannen en daarna pas de  behandeling. Wij vragen u vóór de behandeling 30 minuten eerder aanwezig te zijn, zodat wij de hals met een verdovende creme (Emla) kunnen insmeren. Wij verzoeken u, in overleg met uw arts, met alle bloedverdunnende medicatie zoals Naproxen, Ibuprofen en Ascal te stoppen. U kunt voor een sneller herstel vijf dagen van te voren beginnen met Arnica druppels.

Na de behandeling

Het is belangrijk om de eerste week na de Plexr halslift behandeling volledig uit de zon te blijven. Minimaal tot zes weken na de behandeling dient u de hals goed te beschermen met zonnefactor en directe zonlicht vermijden. Wij adviseren u het gebied de eerste 48 uur niet nat maken. Vermijd direct contact met het behandelde gebied. Niet aan de korstjes peuteren! Gelieve geen make-up op het behandelde gebied aan te brengen totdat de korstjes eraf gevallen zijn. U krijgt na de behandeling een uitgebreid protocol mee naar huis.

Hersteltijd

Het zal goed zichtbaar zijn dat u behandeld bent met Plexr voor de halslift, aangezien u in de eerste week last heeft van korstjes. Nadat deze zijn afgevallen, heeft u vaak nog enige weken last van roodheid in het behandelde gebied. Deze roodheid mag u, indien gewenst, camoufleren. In een enkel geval houdt de roodheid wat langer aan.

Duur resultaat

In enkele gevallen is er een tweede behandeling met Plexr voor de halslift nodig. Het resultaat is permanent, totdat er door normale veroudering huidslapte is opgetreden.

Gratis Intake

Voorafgaand aan een halslift met Plexr vindt er een intake gesprek plaats. De arts kan dan beoordelen of een halslift met Plexr geschikt voor u is. Tijdens de intake brengen wij uw gezondheid in kaart en worden er foto’s gemaakt van het te behandelen gebied. Ook worden de risico’s, de behandelprotocollen en eventuele alternatieven met u besproken. Ten slotte maakt u samen met uw arts een weloverwogen keuze.

Veiligheid

Een halslift met Plexr kan met recht een veilige behandeling genoemd worden. Waar lasers in dit delicate gebied nog vaak complicaties geven als hypopigmentatie en littekenvorming, is dit door de speciale technologie van Plexr niet mogelijk. Ook is er geen litteken zoals bij de chirurgische halslift. Plexr wordt al drie jaar toegepast in Nederland en er zijn al tienduizenden behandelingen uitgevoerd met een goed resultaat.

Prijzen

Behandeling Plexr Price
Behandeling met Plexr 1 zone € 600
Behandeling met Plexr 2 zones € 900

FAQ

Hoe werkt Plexr?

Plexr is een apparaat dat op basis van Plasma werkt. Op de plekken in het gezicht waar het Plexr apparaat de huid aanraakt, wordt de aanmaak van collageen en elastine geoptimaliseerd. De huid zal worden gelift en daarnaast steviger aanvoelen. Een Plexr behandeling kan onder andere dienen als een alternatief voor bijvoorbeeld een ooglidcorrectie of  een wenkbrauwlift.

Wie zijn er geschikt voor een halslift met Plexr?

Eigenlijk is bijna iedereen geschikt voor een halslift met Plexr. Beginnende huidslapte kan behandeld worden, maar dit geldt ook voor ernstige huidslapte. Bij de laatste kunnen er vervolgbehandelingen nodig zijn voor het optimale resultaat. Elk huidtype is geschikt, al kan het nodig zijn dat het gebied eerst voorbehandeld dient te worden met een antipigmentcrème.

Voor welke gebieden kan Plexr worden gebruikt?

De Plexr kan gebruikt worden voor de onderoogleden, bovenoogleden, kraaienpootjes, rimpels rondom de mond (radiale liplijntjes), wanglijnen, neuslippenplooi, rimpels in de hals en voor een wenkbrauwlift. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek wordt gekeken of Plexr de juiste behandeling is voor uw wensen.

Hoe lang blijft het resultaat van een Plexr behandeling aanhouden?

Het resultaat van een Plexr behandeling is blijvend, al zal uiteraard het normale veroudering proces doorgaan en uiteindelijk weer zorgen voor verslapping. U kunt dit proces vertragen door bepaalde leefstijl factoren te optimaliseren.  De volgende factoren zullen het verouderingsproces versnellen: roken, zonlicht en een slechte huidverzorging. Soms is er een tweede Plexr behandeling nodig voor het optimale resultaat.

Wat zijn de bijwerkingen en risico's van een Plexr behandeling?

De bijwerkingen van een Plexr behandeling zijn de eerste weken na de behandeling onder andere: zwelling (1-3 dgn), een rode huid (2-4 wkn) en korsten (7dgn)  in het behandelde gebied. Kijkt u ook vooral uit met de zon  de eerste weken na een Plexr behandeling. U krijgt een nabehandelprotocol mee na een Plexr behandeling dat u zorgvuldig moet opvolgen. Omdat de Plexr in de oppervlakkige huidlagen blijft, kan er geen permanente schade worden toegebracht  aan de huid, zoals bij andere laserbehandelingen.

 

Zijn er nog contra indicaties? Ben ik geschikt voor een Plexr behandeling?

Zoals bij de meeste cosmetische behandelingen, is de minimale leeftijd 18 jaar en behandelen wij niet bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Sommige donkere huidtypen zijn niet geschikt voor een Plexr behandeling.

Wat zijn de voordelen van een Plexr behandeling vs een operatie (ooglidcorrectie)?

De voordelen van een Plexr behandeling ten opzichte van een operatie zijn dat het goedkoper is dan een operatie en dat je geen littekenvorming krijgt. Ten slotte wordt bij een Plexr behandeling de huid verstevigd, terwijl bij een operatieve ooglidcorrectie de huid juist dunner wordt.

Wat zijn de kosten van een Plexr behandeling?

De kosten van een Plexr behandeling zijn vanaf 600 euro. Dit is inclusief het consult, de behandeling, de controle afspraak en de herstellende crèmes die u meekrijgt van uw arts.

Waar kan ik terecht voor een Plexr behandeling?

U kunt terecht bij onze kliniek in Amsterdam voor een Plexr behandeling. Tijdens een consult zal er samen met uw behandelend arts gekeken worden of een Plexr behandeling het beste bij u en uw wensen past. Voor het maken van een gratis consult, kunt u contact met ons opnemen op 020-4638668 of via [email protected]

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Overige behandelingen