CLOSE

Botox of fillers subtiel met een natuurlijk resultaat

bart biermans arts the body clinic 1

Heel veel mensen willen een subtiel verschil met fillers en/of botox, met een natuurlijk resultaat. Ook wilt niet iedereen dat hun omgeving het zien dat ze behandelt zijn, ze willen eigenlijk dat mensen zeggen: Ben je op vakantie geweest? Wat zie je er goed en fris uit!

Het is niet zo dat als je botox gebruikt, dat je helemaal niets meer kan bewegen. De arts gebruikt een kleine hoeveelheid, zodat het resultaat natuurlijk blijft. Sommige personen hebben een vermoeide of boze blik en kunnen het gebied rond de ogen laten behandelen, zodat dat gebied rustiger wordt en je echt weer een open blik krijgt.

Bij ons in de kliniek hoef je niet bang te zijn voor een pokerface of dat je met een onnatuurlijk resultaat onze kliniek uit loopt. Wij staan voor een natuurlijk resultaat en met een kleine hoeveelheid botox/fillers, kan je al een mooi subtiel resultaat bereiken met een natuurlijk resultaat.

In onderstaande video legt onze arts Monique Dikrama aan Maaike Dorsteen van Furrow.nl uit hoe je met een botox / filler behandeling er toch natuurlijk uit blijft zien!

 

Recent Posts