CLOSE

Camu Camu vitamine bommetje voor de huid

bart biermans arts the body clinic 1

Als je al dacht dat een kiwi of sinaasappel veel vitamine C bevat, dan ken je de Camu Camu vrucht nog niet. De Camu Camu is de rijkste bron van natuurlijke vitamine C!  Deze rood-paarse bes komt uit de Amazone. Het Peruaanse vruchtje laat daarnaast het stressniveau in het lichaam dalen en zorgt voor een strakke en gladde huid.

Camu Camu is verkrijgbaar in poeder- of tabletvorm.

1 theelepeltje (4g) van dit Camu Camu poeder bevat evenveel vitamine C als 19 sinaasappels of 8 kiwi’s! Je merkt het effect van dit hoge gehalte aan vitamine C meteen aan je concentratie en energieniveau. Ook ondersteunt het je natuurlijke weerstand.

Zeer rijk aan vitamine C. Vitamine C draagt bij aan een normale collageenvorming voor de normale werking van bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden. Daarnaast draagt vitamine C bij aan een normale energieleverende stofwisseling, een normale werking van het zenuwstelsel, een normale psychologische functie en een normale werking van het immuunsysteem. Ook draagt vitamine C bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, de vermindering van vermoeidheid of moeheid en de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E. Bovendien verbetert vitamine C de ijzeropname.

Verkrijgbaar bij o.a. www.pit-pit.com, superfood.nl, detuinen.nl en vitaminstore.nl

Recent Posts