CLOSE

De Fern Pattern Technique – Een revolutionaire methode om fillers te injecteren

mirthe van der putten arts the body clinic 1

De Fern Pattern Technique is een filtertechniek die een revolutie teweeg heeft gebracht in de fillers industrie. De Fern Pattern Technique is een revolutionaire, minimaal invasieve en veilige filler techniek die is ontwikkeld om de esthetische resultaten van fillers te verbeteren. De Fern Pattern Technique is ontworpen om cliënten een natuurlijk uitziend, glad en verjongd uiterlijk te geven.

Door de Fern Pattern Technique zijn de resultaten gladder

De Fern Pattern Technique is een zeer gewilde filler techniek die het aan populariteit wint in de filler sector. De techniek is ontworpen om rimpels, fijne lijntjes, littekens en andere tekenen van veroudering te helpen verminderen. De techniek is ontwikkeld door cosmetisch arts Tom van Eijk omdat hij niet helemaal tevreden was over fillers rond de mond waar de huid veel beweegt. Als je de filler onder de huid plaatst dan bewerkstellig je dat de huid naar boven komt. Je hebt hierdoor geen controle over de dynamiek van de lijntjes.

De Fern Pattern Technique is gebaseerd op een varenblad

De techniek is gebaseerd op het concept van een vulpatroon dat de nerven van een varenblad nabootst. De nerven van het varenblad worden gebruikt als sjabloon voor het plaatsen van de filler. Door de filler oppervlakkiger en dwars te spuiten wordt de stevigheid van de huid beïnvloed. De filler wordt in een varenachtig patroon aangebracht, hierdoor zijn de resultaten gladder, natuurlijker en gelijkmatiger verdeeld dan bij traditionele filler technieken.

Vrij eenvoudige techniek met prachtige resultaten

De techniek is relatief eenvoudig en vereist een minimale voorbereiding. De procedure begint met het aanbrengen van een verdovingszalf op het te behandelen gebied. Dit helpt het ongemak tijdens de procedure te verminderen. Zodra het gebied is verdoofd, wordt de filler in een varenachtig patroon ingespoten. Dit patroon zorgt voor een gladder en natuurlijker resultaat.

Minimale downtime

De Fern Pattern Technique is een uitstekende optie voor mensen die rimpels en fijne lijntjes willen verminderen zonder chirurgie. De techniek is ook ideaal voor mensen die een jeugdiger, frisser uiterlijk willen bereiken met minimale downtime. De techniek is ook een goede optie voor mensen die littekens en andere huidimperfecties willen verminderen.

Behandelregime

Om deze techniek optimaal te benutten is het aan te raden om meerdere behandelingen te ondergaan met een kleine hoeveelheid fillers. Eén behandeling met veel fillers is voor deze behandeling sterk af te raden. Door om de twee of drie maanden een kleine hoeveelheid fillers te plaatsen wordt de stevigheid in stapjes opgebouwd naar het gewenste resultaat. Daarna is een jaarlijkse touch-up voldoende. 

Al met al is de Fern Pattern Technique een revolutionaire filler techniek. De techniek is ontworpen om cliënten een natuurlijk ogend, glad en verjongd uiterlijk te geven met minimale downtime. De techniek is relatief eenvoudig en vereist een minimale voorbereiding. De resultaten van de Fern Pattern Technique kunnen tot twee jaar aanhouden en kunnen desgewenst worden herhaald. Voor wie rimpels en fijne lijntjes wil verminderen zonder chirurgie is de Fern Pattern Technique een uitstekende optie.

Boek een gratis consult in bij onze arts om te bespreken of de Fern Pattern Technique de filler techniek is voor jou.

Recent Posts
22bodyclinic acne botox2222bodyclinic zomerbehandeling botox filler22