CLOSE

Huidtherapie en injectables: de perfecte combinatie voor een stralende huid

cropped marlijn spierenburg huidtherapeut the body clinic 1.jpg

Met de komst van huidtherapie bij The Body Clinic zijn er nu mooie combinaties mogelijk tussen huidtherapie en injectables. In deze blog verkennen we de voordelen en opties van het samenvoegen van huidtherapie en injectables.

Voordelen van combineren huidtherapie en injectables

Waarom zouden we huidtherapie en injectables samen gebruiken? Simpel gezegd, omdat ze elkaar goed aanvullen. Huidtherapie richt zich op het verbeteren van de huid zelf door het stimuleren van collageen, het verminderen van vlekjes en het egaliseren van de textuur. Injectables daarentegen pakken rimpels en volumeverlies verlies aan. Samen zorgen ze voor een complete aanpak die zowel de structuur als de uitstraling van de huid verbetert.

Wat zijn populaire huidtherapie behandelingen?

Morpheus8, microneedling en peelings zijn populaire behandelingen in de wereld van huidtherapie. Morpheus8 is een krachtige variant van radiofrequentie-microneedling. Radiofrequentie wordt gebruikt om de huid te verstevigen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de algehele huidtextuur te verbeteren. De Morpheus8 is een erg populaire behandeling voor huidverjonging. Microneedling richt zich op het verbeteren van de gehele huidconditie, bijvoorbeeld met als doel dat de huid een mooie glow krijgt, om het hydratatielevel te verbeteren of om op versteviging te werken. Peelings bieden een effectieve oplossing voor verschillende huidproblemen, zoals pigmentatie, een doffe teint en acne. Ze exfoliëren de bovenste huidlagen zachtjes en zetten de huid aan tot celvernieuwing. 

Populaire injectable behandeling

Sculptra staat bekend als één van de meest effectieve collageenbooster in de injectable wereld.Het werkt door je huid te stimuleren om meer collageen aan te maken. Collageen is een van de belangrijkste eiwitten in onze huid die ervoor zorgen dat deze stevig en soepel blijft. De aanmaak van collageen is een geleidelijk proces, waardoor de resultaten zich langzaam ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat het geen plotselinge verandering aan het uiterlijk is, maar juist een heel subtiele verbetering teweeg brengt.

Wat kun je verwachten?

Als we huidtherapie en injectables samenvoegen, kan dit zorgen voor een betere huidkwaliteit en een jonger uiterlijk. Door eerst huidverbeterende behandelingen te doen voordat de injectables worden toegediend, kan de huid goed voorbereid worden. Daarnaast kan huidtherapie worden gebruikt om de resultaten te behouden en te verbeteren, waardoor de behandeling over het algemeen effectiever wordt. Het onderhouden van de huidkwaliteit door middel van huidtherapie zorgt ervoor dat er minder injectables nodig zijn. Daarbij geeft het ook een meer holistisch resultaat, doordat de huid en het aanzicht jonger lijken.

Huidtherapie en injectables werken dus goed samen om een mooie en verstrakte huid te krijgen. Door deze behandelingen te combineren kun je profiteren van een complete aanpak om je huid te verjongen en te verbeteren. Of je nu fijne lijntjes wilt verminderen, je huidtextuur wilt verbeteren of volumeverlies wilt herstellen, het combineren van huidtherapie en injectables is een goede manier om deze doelen te bereiken.

Benieuwd hoe jij jouw huid het beste jong kan houden? Boek nu gratis een consult!

Recommended Posts
top 5 collageen boosters body clinic blog 122bodyclinic huidtherapie peeling22