CLOSE

Is facial cupping de natuurlijke manier om rimpels te voorkomen?

mirthe van der putten arts the body clinic 1

Als het gaat om gezichtsverjonging en anti-aging, zijn veel mensen bekend met fillers, Botox, lasers en andere behandelingen. Wat minder bekend is, is gezichtscupping. Deze techniek wordt steeds bekender en is een manier om fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering aan te pakken.

Cupping is een vorm van masseren

Gezichtscupping is een soort massagetherapie waarbij kleine cups worden gebruikt die op het gezicht worden geplaatst. De cups creëren een vacuümachtige zuiging op de huid, die helpt de circulatie van bloed en lymfevocht te stimuleren. Dit kan fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen. Cupping stimuleert de aanmaak van elastine en collageen. Tevens verbetert de structuur van de huid en kan zelfs acne worden aangepakt. De massage kan ook helpen om wallen en spanningen in het gezicht te verminderen.

Cupping door middel van zuigkracht

De massage zelf is zacht en ontspannend. Ze mag nooit pijnlijk of ongemakkelijk zijn. De cups zijn meestal gemaakt van siliconen, glas of zelfs bamboe, en ze zijn er in verschillende maten voor verschillende delen van het gezicht. Om de cup aan te brengen, plaatst u hem op de huid en oefent u lichte druk uit om hem op zijn plaats te houden. De zuigkracht moet sterk genoeg zijn om een licht trekkend gevoel te creëren, maar niet zo sterk dat het oncomfortabel is.

Rimpels verminderen zonder injecties

Een van de voordelen van gezichtscupping is dat het niet-invasief is en er geen naalden of andere injecties aan te pas komen. Dit maakt het een geweldige optie voor degenen die zich ongemakkelijk voelen bij het idee van fillers.

Cupping is een goedkope manier tegen rimpels

Gezichtscupping is hele betaalbare methode om fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. Facial cupping kan je bij jezelf uitvoeren of kan worden gedaan tijdens een totale gezichtsbehandeling als onderdeel van een gezichtsverjongende behandeling. Voor de beste resultaten moet het minstens een of twee keer per week worden gedaan. Het kan ook worden gecombineerd met andere behandelingen zoals microdermabrasie of chemische peelings.

Recent Posts
gezonde voeding body clinic22thebodyclinic aging hands neck face22