CLOSE

Q&A met Maaike Dorsteen van Furrow.nl

bart biermans arts the body clinic 1

‘Je zou met Botox moeten beginnen als je je eerste rimpel krijgt’ Aldus Maaike Dorsteen van rimpelblog Furrow.nl
Wij waren nieuwsgierig hoe zij haar blog is begonnen en hoe zij aan zoveel volgers komt.
Ben je ook benieuwd? Lees hieronder het volledige interview.

Q: Waarom ben je de blog Furrow begonnen?

A: Ik werkte voor televisie en ik merkte dat blogs steeds meer in opkomst kwamen. Ik geloofde heel erg dat blogs plaats zouden maken voor televisie. Tv is er natuurlijk altijd, maar toch op een andere manier. Naar mijn mening was de tijd rijp om hier gebruik van te maken door een eigen blog te starten.

Q: Waarom een blog over rimpels?

A: Ik ben altijd bezig geweest met huidverzorging. Ik was van mening dat als ik een rimpel zou krijgen, ik dan Botox zou gaan gebruiken. Veel mensen hadden daar een mening over. Gesprekken gingen vaak een negatieve kant op, als het ging over Botox & fillers. Kennelijk heerst er nog steeds een no go om het te doen.
Als je naar de kapper gaat dan is dit heel normaal, maar Botox is niet zo normaal. Ik dacht bij mijzelf, ik ga de boel opbreken. Het lijkt me heerlijk om de discussie aan te gaan.

Q: Hoe kom je aan zoveel volgers?

A: Twee woorden: Hard Werken. Ik ben nu al drie jaar bezig om mijn blog/bedrijf op te bouwen. Ik vind het belangrijk om mijn persoonlijke kant aan mijn volgers te laten zien. Je kwetsbaar opstellen. Ook wil ik graag een voorbeeld voor mensen zijn. Mensen moeten zich met mij kunnen identificeren. Tevens zijn er niet veel rimpelblogs, ik zit in een bepaalde niche en spring er daarom sneller uit met mijn blog.

Q: Wat is je doelgroep en is die verschillend (mannen & vrouwen)?

A: De doelgroep is vanaf 25 jaar. Dan ontstaan de eerste rimpels.
Mannen & vrouwen volgen mijn blog maar ik kan wel zeggen dat het voornamelijk vrouwen zijn die de artikelen lezen. Ongeveer 10% is man.

Q: Wat maakt jouw blog zo succesvol?

A: Ik werk er hard voor en elke dag is de blog actief. Het loopt 24 uur door. Daarnaast ben ik bereid om mij kwetsbaar op te stellen, die eerlijkheid is herkenbaar voor mijn volgers.

Q: Wat heb je zelf met cosmetische behandelingen zoals Botox?

A: Regelmatig gebruik ik Botox voor mijn fronsrimpel . Ook gebruik ik Botox voor mijn kin. Ik voel mezelf happy met het resultaat.

Q: Wat zou je zelf nooit doen?

A: Een Mommy make-over. Ze snijden dan in je buik om het vet weg te halen. Dat gaat me te ver.

Q: Je ziet er goed uit voor je leeftijd, is dat alleen Botox of andere hulpmiddelen?

A: Het is het totaalplaatje. Ik sport 4x per week, ik ga vroeg naar bed, ik rook niet en ik drink niet. Als je dit allemaal volhoudt, tja dan mag het resultaat er ook zijn.

Q: Zie je een verschuiving in de meningen over Botox, fillers etc. t.o.v. een aantal jaar geleden?

A: Nee, het is nog steeds hetzelfde. Ik zie geen verandering. Er heerst nog steeds een taboe op.

Q: Wat vind je van Brotox? (Botox voor mannen)

A: Mannen moeten wat voorzichtiger zijn met Botox. Botox kan namelijk tricky zijn. Bij een man is het negatieve resultaat sneller te zien. Het staat mooi bij een man maar wel als het minder wordt toegepast.

Q: Welke leeftijd zou jij aanraden om met Botox te beginnen?

A: Naar mijn mening als je een rimpel krijgt. Maar ook wanneer je er natuurlijk zelf aan toe bent.

Recent Posts
Behandeling Cosmetische kliniek botox in Amsterdam filler body clinic