CLOSE

The Body Clinic opent nieuwe locatie in Den Haag

dionne deibel arts the body clinic 1

Nieuwe locatie midden in het centrum van Den Haag

Per 1 september is onze kliniek in Den Haag verhuisd naar een nieuwe locatie. Je kunt ons vanaf nu vinden in het centrum van Den Haag in een prachtig pand uit 1920, omringd door leuke winkels en restaurants.

De hoofdarts Dionne Deibel

Cosmetisch arts Dionne Deibel was al de hoofdarts van onze voormalige locatie in Den Haag. Zij zal jou in deze nieuwe kliniek aan de Parkstraat 101 weer verwelkomen. Dionne is tevens werkzaam in onze kliniek in Amsterdam.
Met haar enthousiasme en positieve energie voel je je op je gemak. Ze luistert goed en weet als geen ander een mooi resultaat neer te zetten. Hierbij geeft ze altijd haar eerlijke visie op jouw wensen zodat je samen de beste behandeling(en) kiest. Dionne: “Ik kijk enorm uit om aan de slag te gaan in deze nieuwe fijne kliniek, cliënten te mogen verwelkomen en ze naar huis te laten gaan met een veilig en goed gevoel.”

22bodyclinic dionnedeibel denhaagrotterdam

Cosmetisch arts Dionne Deibel

De kliniek

Iedere locatie van The Body Clinic heeft zijn charmes en karakteristieken, zo ook deze onlangs verbouwde kliniek. De unieke kenmerken van dit oude statige pand geeft deze locatie charisma. Wanneer je binnenkomt voel je een oase van rust en veiligheid. Voor het interieur is er gekozen voor natuurlijke rustige kleuren en materialen, de ultieme plek om je even terug te kunnen trekken en een moment voor jezelf te nemen. Achter ons pand bieden wij privé parkeergelegenheid voor onze cliënten. Let op, de doorrij hoogte en breedte is beperkt. Past uw auto niet, dan is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van de kliniek.

The Body Clinic heeft inmiddels 7 klinieken door heel Nederland en daar zijn we enorm trots op!

22bodyclinic denhaag parklaan interior22

Adres

The Body Clinic Den Haag
Parkstraat 101
2514 JH Den Haag
020-4638668 | [email protected]

Recommended Posts
medisch afvallen injecties body clinic amsterdam 9medisch afvallen injecties body clinic amsterdam 10