CLOSE

The Body Clinic Utrecht opent haar deuren

bart biermans arts the body clinic 1

Al 15 jaar lang is The Body Clinic een begrip op het gebied van Botox, fillers en ooglidcorrecties in regio Amsterdam en Duiven. Vol trots voegen we daar een nieuwe vestiging aan toe: The Body Clinic Utrecht.

Locatie The Body Clinic Utrecht

Jan van Scorelstraat 19
3583 CJ, Utrecht
020-4638668
[email protected]
Open in Google maps

The Body Clinic & De Huidkliniek

The Body Clinic Utrecht is gevestigd op de Jan van Scorelstraat 19 in Utrecht. The Body Clinic Utrecht deelt deze locatie met De Huidkliniek. Het aanbod van De Huidkliniek is een prachtige aanvulling op de cosmetische behandelingen van The Body Clinic en geeft ons de mogelijkheid om op meerdere plekken in Nederland te kunnen behandelen.

Mirthe van der Putten

Mirthe van der Putten is de hoofdarts van de The Body Clinic Utrecht. Mirthe is na haar geneeskunde studie aan de Universiteit van Utrecht opgeleid als cosmetisch arts en gespecialiseerd in botox en fillers behandelingen. Daarnaast is Mirthe al ruim 6 jaar werkzaam binnen de chirurgie en plastische chirurgie. Hierbij heeft Mirthe veel ervaring opgedaan op het gebied van chirurgische ingrepen wat bijdraagt aan zeer goede kennis en kunde in de esthetiek.

utrecht mirthe van der putten concult botox body clincConsult bij Mirthe van der Putten The Body Clinic Utrecht

Behandelingen

Bij The Body Clinic Utrecht kunt u, net als in onze vestiging in Amsterdam en Duiven, terecht voor: Botox en fillers behandelingen, chirurgische bovenooglidcorrecties, Profhilo behandeling of een Skinbooster.

Indien u geïnteresseerd bent in huidtherapie, laserbehandelingen, lymftaping / oedeemtherapie of vetbevriezing / cryotherapie helpen onze collega’s van De Huidkliniek u graag verder.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer 020-4638668 of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Natuurlijk resultaat

Bij The Body Clinic streven wij naar de perfecte harmonie tussen uw binnen- en buitenkant. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en samen met u proberen wij de juiste balans te vinden tussen hoe u zich voelt en hoe u eruit ziet. De artsen van The Body Clinic gebruiken tijdens een behandeling liever iets minder producten om vervolgens te kiezen voor een zogenaamde gratis touch-up tijdens de controleafspraak. Zo kunnen wij u het beste en meest natuurlijke resultaat garanderen. Verder gebruiken wij alleen fillers op basis van hyaluronzuur die ook altijd weer opgelost kunnen worden. U krijgt bij ons een eerlijk advies en een behandelplan op maat. U wilt er immers beter uitzien, niet anders. Exact dat is onze kracht. Less is more.

Kwaliteit

The Body Clinic is al sinds jaren de best gewaardeerde botox kliniek en filler kliniek van Nederland en we zijn als beste getest door de Consumentenbond. Onze kwaliteitsnormen, expertise en jarenlange ervaring is het fundament van onze nieuwste vestiging in Utrecht. We zien u graag terug bij ons in de kliniek.

Recent Posts
botox is een vergifooglidcorrectie body cilnic