CLOSE

De nieuwste afvalmethode

Effectief en duurzaam afvallen

Simone Kouwenberg arts The Body Clinic

De informatie op deze pagina is medisch getoetst door
Drs. Simone Kouwenberg

Nieuwe en revolutionaire afvalmethode

Afvalmethodes zijn er in overvloed, maar een methode die afvallen nu écht mogelijk maakt is nieuw. Daarbij zijn de resultaten van ons afvalprogramma absoluut revolutionair. De methode is sinds kort verkrijgbaar op de Nederlandse markt, maar heeft de markten van het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en de Verenigde Staten reeds helemaal veroverd. Gebaseerd op de werking van het verzadigingshormoon helpt het mensen effectief en duurzaam af te vallen. Het is minimaal invasief en de deelnemer kan er zelfstandig en eenvoudig mee aan de slag.

Onze specialisten

Programma’s en prijzen

De medicatie wordt gekoeld bij u thuisbezorgd.

Independent programma
Maandelijks voorraad pennen van 18mg | Incl. 1 coachsessie | Gekoeld thuisbezorgd voor bestaande klanten
Pakket vanaf €465
Care programma
Maandelijkse voorraad pennen van 18mg | Incl. minimaal 2 coachsessies | Toegang tot de Voedings App met passende gerechten | Gekoeld thuisbezorgd voor bestaande klanten
Pakket vanaf €495

Thuisbezorgd voor bestaande cliënten

Voor klanten die reeds de methode gebruiken en hiermee door willen/moeten gaan, biedt The Body Clinic cliënten de mogelijkheid om de pennen gekoeld thuis te laten bezorgen. Voor meer informatie over de vervolgprogramma’s klikt u op de button hieronder.

Baanbrekende
resultaten

De SmPC studie (Summary of Product Characteristics) laat bijvoorbeeld zien dat de methode die wij voorschrijven in combinatie met een leeftstijlverandering gemiddeld 8% gewichtsverlies bewerkstelligt. Dat is op zijn zachtst gezegd baanbrekend te noemen. Daarbij vond het merendeel van het gewichtsverlies plaats in de eerste 4 maanden. Naast het gewichtsverlies werd bij de deelnemers een afname van de buikomvang, het glucosegehalte en een sterke afname van de bloeddruk gemeten. Daarnaast verlaagde het medicijn de kans op het krijgen van diabetes type II. SmPC studies worden gebruikt door het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) bij de goedkeuring van medicatie.

Onder begeleiding van een arts en coach medisch afvallen

Afvallen bij The Body Clinic gebeurt onder begeleiding. Om uw traject te bepalen start u altijd met een consult bij een arts. Bij complicaties heeft u tijdens het afvalprogramma ook toegang tot uw arts. Eerstelijns ondersteuning krijgt u van de coach.

Starten met het afvalprogramma

Om in aanmerking te komen voor de methode begint u met het maken van een afspraak bij een arts van The Body Clinic. De pennen worden alleen voorgeschreven als u aanzienlijk overgewicht heeft (BMI ≥ 27 met tenminste één gewichtgerelateerde aandoening).

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen