CLOSE

‘In De Buurt’ interviewt Mirthe in Utrecht

mirthe van der putten arts the body clinic 1

The Body Clinic Utrecht in de media

Op ‘In De Buurt’ is een mooi artikel verschenen over onze nieuwe kliniek The Body Clinic Utrecht. In De Buurt nam een kijkje in onze kliniek in Utrecht en interviewde daar onze hoofdarts Mirthe van der Putten.

Tijdens het interview sprak Mirthe openlijk over de cosmetische branche, waarin zij aangeeft dat er nog veel dingen misgaan. “Veel artsen kijken niet goed naar de verhoudingen van het gezicht waardoor een behandeling met fillers of Botox totaal kan mislukken.” Mirthe pleit voor een eerlijk advies en stoppen met het najagen van winst. “Een arts mag geen misbruik maken van zijn of haar positie.”

Mirthe heeft lang gewerkt in de plastische chirurgie en had als doel ‘mensen beter maken’. Nu werkt ze al zes jaar als cosmetisch arts en maakt ze mensen nog steeds beter, maar dan mentaal. Tijdens het interview komt naar voren waarom bij The Body Clinic veiligheid en een natuurlijk resultaat centraal staan. We zeggen het niet alleen dat we voor kwaliteit staan, we zien het ook terug in de waardering van onze klanten. The Body Clinic is al jaren de best gewaardeerde kliniek op Kliniekervaringen.nl en “Als beste getest” door De Consumentenbond.

Klik hier voor het hele artikel op In De Buurt – Utrecht

Recommended Posts
coronavaccin botox 1hugo ammerlaan thebodyclinic denbosch